Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Kafam ve Tuvalet C.tesi Ekim 09, 2010 8:57 am | |
| Kampa daha yeni gelmiştim,kimseyi tanımıyordum.Zaten kulübemde de yalnızdım.İlk gelen avcı benmişim buralara.İlk günümde ay gelmez olaydım demiştim ama ilerledikçe mutluluğu yakaladım. İlk gün..O günkü hatırlayabileceğim tek anım tuvalete kafamın sokuluşu.Mia tarafından..
Kampa daha yeni gelmiştim ve New York'taki ailemden koparılmıştım.Yalnızdım,arkadaşım,kardeşim yoktu.Kampa beni getiren Rourke da beni bırakıp hemen başka melezler toplamaya gitmişti,kampı tanıtacak kimsem de yoktu. Kulübeme yerleştikten sonra hemen kampı keşfe çıktım.Voleybol sahası,cirit alanı,tırmanma duvarı hepsini gezdim ama denemedim içini.Bu gezinti sırasında biraz da sıkışmıştım bu yüzden tuvalete girdim.Ama bir kız bana gülerek baktı.
| |
|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Kafam ve Tuvalet C.tesi Ekim 09, 2010 9:50 am | |
| Annemden kampa yeni bir melez geldiği haberini duyunca deli gibi her tarafta onu aramaya koyuldum, haberi Mia'ya uçurmayı da ihmal etmemiştim tabii. Şanslı günümdeydim, kızı gökte ararken tuvalette bulmuştum - yani zaten onu götürmek istediğimiz yerde. Tuvaletin giriş kapısına dayanıp ona pis pis sırıtmaya başladım, Mia gelene kadar dışarı çıkmasına izin vermeyecektim. Bu arada da sık sık dışarıyı kolaçan ediyordum, annem Bilgelik Tanrıçası Athena, bir Artemis avcısının kafasını klozete sokmaya niyetlendiğimi bir duyarsa, hayatımın geri kalanına hava kütlesi olarak devam etmem gerekebilirdi. Sarışın kız beni fark edince önce şaşkın, sonra da hafiften çekingen bir ifade yerleştirdi yüzüne. Mia'nın bir an önce gelmesi için sabırsızlanıyordum! Her zamanki gibi son ana kadar çömez kızın zorluk yaşamasına zevkle yardımcı olacak, sonra da aradan sıvışıp tüm suçu Mia'nın omuzlarına yükleyecektim! (keh keh keh, davetsiz misafiriniz geldi ) | |
|
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Kafam ve Tuvalet Paz Ekim 10, 2010 12:40 am | |
| 10 yaşında bir bir melezi buldum ve tuvalete yöneldim.Kedi gibi çırpınıyordu ensesinden tuttuğumdan pek memnun değildi. Tuvalete yaklaştığımda Lucy 'nin kapıda beklediğini gördüm. ''Lucy kafanı klozette sokmamı istemiyorsan niye burdasın??'' Omuz silkti ve başı ile sarışın kızı gösterdi. ''Hmm büyük yem ha'' sırıttım Lucyde sinsice başını salladı. ''Sen tut kaçmasın şunun işini bitireyim önce'' Çocuğu yalvarmaları arasında saçından tutup klozettin serin suları ile buluşturdum. Çıkan garip seslerden sonra nefes alması için yukarı çektim. (Ölmesini istemem ) Yüzünden damlayan sular eşliğinde ''Ne olur lütfen Hayırr!!'' su ile tekrar buluştu. Sonra kaldırıp kapı dışarı ettim. Lucy döndüm. Bana havlu peçete uzattı. ''SAol ımm şimdi bunun icabına bakalım. '' kıza döndüm. ''AA tatlım bakar mısın??'' | |
|
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Kafam ve Tuvalet Paz Ekim 10, 2010 7:17 am | |
| Daha demin minicik bir çocuğun kafasını klozete sokmuştu kız.İyi görünüyordu ama demek ki için o kadar iyi değildi. Adının Lucy olduğunu öğrendiğim kızla beraber yaklaştılar ve hop kafamı tuvalette buldum. Bağırmaya başladım.
"Kimse yok mu?"
İki sinsi kız daha çok güldüler ve bana baktılar.Kimsenin beni duyamayacağını,duysa bile yardıma gelemeyeceğini söylediler.Harika burada kafam tuvaletli bir şekilde ve tekrar girmeye hazırlanan bir şekilde iki kız tarafından sıkıştırılmıştım.
Tekrar kafamı tuvalette buldum ve ardından kızların kötülük çığlıkları arasında serbest kaldım.Her yanım lağamdı,bu iğrençti.
Rp Bitsin Mİ?
| |
|