| Artemis Kulübesini Ziyaret | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Artemis Kulübesini Ziyaret Cuma Ekim 08, 2010 11:07 pm | |
| Geçen gün tanıştığım Sat’i ziyaret etmeye karar vermiştim. Ayrıca yeni kardeşleri de gelmişti değil mi? Onlarla da tanışmak güzel olurdu. Kulübemden çıkar çıkmaz hemen Artemis Kulübesine doğru adımlarımı hızlandırmıştım. Tanrıça Artemis’le tanışmayı hep çok istemiştim. Acaba onların avına katılmama izin verirler miydi? Bunu gerçekten çok isterdim. Hem Tanrıça ile tanışamasam bile çocuklarıyla yakın olmak beni mutlu ederdi. Gülümsedim kendi kendime. Dışarıdan gören deli derdi galiba.
Kulübenin kapısının önünde durdum ve derin bir nefes aldım. Yumruğumu hızla kapıya vurdum. Beş saniye geçmeden kapı açılmıştı. Karşımda duran Sat gülümsüyordu. Hemen sarıldım sımsıkı, onu da çok özlemiştim. ‘‘Sat! Çok özledim seni!’’ dedim ve ondan uzaklaştım. Kulübeye göz gezdirdim tertemizdi. ‘‘Kulübe mükemmel! Çok kıskandım diyebilirim.’’ Bunu söylerken gülüyordum. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret C.tesi Ekim 09, 2010 9:07 am | |
| Sonunda Sere gelmişti.Hem denetleme için hem de misafirimiz için evimizi toplamıştık.Kardeşlerim biraz dağınık da olsa ikisini de çok seviyordum ki misafirimizi de çok seviyordum.O gelecek diye tarlalardan çilek aşırmıştım.
-Hoşgeldin Sere,ben de seni özledim!İçeri gelsene!
Ardından onu koltuğumuza davet ettim,genelde misafirler buraya otururlardı.
-Eee görüşmeyeli neler yaptın bakalım?
Bu sırada buzdolabından çilek çıkartıyordum,cevabını beklerken önüne çilekleri koydum ve diğer koltuğa oturdum.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Ptsi Ekim 18, 2010 5:47 am | |
| ''Hoş geldin Sere, ben de seni özledim! İçeri gelsene!'' Sat’in sevimli tepkisi sayesinde yüzümde tebessüm oluşmuştu. Hoş geniş koltuklarından birine oturum ve Sat’i dinlemeye devam ettim. ''Eee görüşmeyeli neler yaptın bakalım?'' Sorusuna direk olarak cevap verdim. ''Okul, okul ve okul…'' Bu cevabın ardından muzurca gülümsedim. Buzdolabından çıkardığı çilekleri önüme koydu ve ben içlerinden bir tanesini alıp ağzıma attım. Çileklere bayılıyordum. Yeşil renk olmaları güzel olurdu belki ama kırmızının çekim gücü beni oldukça etkiliyordu. ''Sat, okul aslında zor değil. Ama sıkılıyorum. Yazın kampta yaşadığımız maceralar daha güzel yani. Okulda sadece ders çalışıyorsun. Ah dur, yüzüme vurma bende ders çalışıyordum yazın ama bu kadar fazla değil. Artık matematik işlemlerini beş saniyede cevaplıyorum düşünebiliyor musun? Ah ölmek istiyorum!'' Çok mu konuşmuştum? ''Çenemi kapatmanın zamanı geldi. Sen anlat bakalım?'' Sorumun ardından bir çilek daha attım ağzıma ve beklemeye başladım. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Ptsi Ekim 18, 2010 5:51 am | |
| Ağzıma tam bir çilek atarken gelen soru üzerine çileğimi yuttum ve konuştum. "Pardon Sere." Ardından öksürdüm ve devam ettim. "Daha dur,çok şey konuşacağız.Bizim okul,fena değil.Dersleri seviyorum.Özellikle biyolojiyi.Ama iş coğrafyaya gelince biraz zor oluyor.Bizim okulda da işte Afrodit çocuklar ve Ange var.Sanırım sizde de Robyn ve Rose vardı değil mi?" Sere onaylayınca ben devam ettim. "Tamam bu kez sıra sende.Bir konu aç ve sonra ben devam ettiririm." dedim ve ağzıma bir çilek daha attım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Ptsi Ekim 18, 2010 6:00 am | |
| ‘‘Evet, Rose ve Robyn var bizim okulda. İki sevgiliyi bazen yalnız bırakmam gerekse de onlarla çok eğleniyorum.’’ Bu gerçekti. İkisini yalnız bırakmada üstüme yoktu zaten. Şimdi konu açma sırası bendeydi. Gözlerim parlıyordu. Soracağım soruyu biliyordum. Belki Sat kızıp bir şey demeyecekti ama benden bir şey saklayacağını sanmıyordum. Yani onunla iyi dosttuk ve benden sır çıkmazdı. ‘‘Peki, o zaman konuşacağımız konuyu biliyorum.’’ Bu cümleyi der demez, Sat meraklı bakışlarını üzerime dikti. Daha fazla bekletmeyecektim. ‘‘Kim şu meşhur Aphrodite oğlu bakalım? Benden saklayamazsın Sat Hanım…’’ Cümlemin ardından gülmüştüm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Ptsi Ekim 18, 2010 7:34 am | |
| Sat Hanım.O gülünce ben de gülmüştüm çünkü Sat Hanım çok iyiydi.Ama biraz da utanıyordum doğrusu.Gerçi Sere bilmeyecek de kim bilecek?Artemis bile biliyor.Hemen anlatmaya koyuldum. "Hoşlandığım melez işte.Ama kimseye söyleme.Çoğu kişi bilse de dedikodu olmasını istemiyorum.Sonuçta yeminliyim;ama yine de onu seviyorum.Arthur Dragomir tanırsın zaten." Anında kızardığımı hissettim ve ağzıma bir çilek attım.Eminim ki suratım o çilekten daha da kırmızıydı.Ardından ben sordum. "Sizde var mı bir işler Sere Hanım?" Ve sonra ben güldüm.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Ptsi Ekim 18, 2010 7:41 am | |
| Sat’in bu halini çok sevmiştim. Gerçekten Sat’ten çok farklıydı. Utangaç ve gerçekten aşık gibiydi. İşte bu beni etkiliyordu. Aşk insanı bu kadar değiştiriyor muydu? Ya da mutlu ediyor muydu? Bunun cevabını asla bilemeyecektim. Hem annem yüzünden hem de imkansız şeyleri sevdiğim için. Bu kamptaki tek favori çiftim her zaman Percy abi ve Annabeth ablam olmuştu. Ama benim hayalimde kahraman Luke Abiydi. Onun gibi sevgilim olsun istemiştim hep. Cesur, kahraman, mükemmel ve karşısındakine değer veren. O benim için öyleydi. Kimseye asla söyleyemeyeceğim bir şeydi ama Sat yabancı değildi. O yüzden ona farklı bir şekilde cevap verdim. ‘‘Hiçbir şey yok. Hala Luke Castellan’ı mı bekliyorum Sat. Gerçekten.’’ Yüzümün ısındığını hissediyordum sanki. Tabi buda işin şaka tarafıydı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Ptsi Ekim 18, 2010 7:48 am | |
| Luke Castellan efsaneydi.Tüm kampın abisiydi;tabi Sere gibiler onu abi olarak görmüyorlardı ki bu çok doğaldı.Onun da yüzü bir değişik hal almıştı.Ağzına bir çilek verdim ve konuştum. "Eminim bir gün gelecek Sere.O olmazsa onun gibi başkası olur." Athena'nın bakire olduğunu biliyordum ama Sere olmak zorunda değildi.Bu konuyu değiştirmek için bir şeyler düşündüm ama bulamadım.Tekrar söz Sere'deydi. "Hadi yine sen sor ben cevaplayayım." | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Ptsi Ekim 18, 2010 7:54 am | |
| Evet bir gün geri gelecekti ama yinede o benim abim olacaktı. Bunu bilmek çok acı vericiydi biliyor musunuz? Kafamdan bu saçma düşünceyi attım ve Sat’e ne gibi bir soru soracağımı düşündüm. Sonunda bir şey bulmuştum. Kampın geçenlerde yaşadığı bir şeydi. ‘‘Sat! Şimdi aklıma geldi. Kronos’un tarafına geçen melezlerden haber var mı? Yani ne oldu, bir gelişme var mı? Nasıl Kronos’un tarafına geçerler. Luke bile pişman olmuştu yahu!’’ Bu melezlerin hiç aklı başında değildi. Geçmişte olanları bilmiyorlar mıydı? Hepsinin iyi bir ders alması gerekiyordu. Tanrıça Nyks’ın ise bu durumu onaylaması hiç hoşuma gitmiyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Ptsi Ekim 18, 2010 8:03 am | |
| Bunu da Luke'a bağlamıştı.Keşke çıksalardı,Sere onu çok seviyordu besbelli.Nyks ve çocukları..Kampa bela getirmişlerdi.Onlara sinirlendim ve elimdeki çileği paramparça ettim.Sere gülüyordu,ben de güldüm. "Bence Nyks doğru yolu bulacaktır." Buna kendim dahi inanmıyordum ama yine de bunu umuyordum. "2 melez Kronos'un tarafında.Bir şey yapacaklarını sanmam." Sonra koltuğa oturdum ve Sere'yi de davet ettim. "Gel otur koltuğa."
| |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Perş. Ekim 21, 2010 5:08 am | |
| Teklifinin ardından koltuğa oturdum ve her zaman ki ellerimle oynamaya başladım. Düşünürken genelde hep böyle oldum. Sat’te anlamıştı belli ki, çünkü dikkatlice diyeceklerimi bekliyordu. ‘‘Bir şey yapsalar bile onları tuzağa düşürürüz hayatım. Biz plan kurarız gerisi ise bunu işleve sokar. Mantıklıca…’’ Gülümsemiştim. Sinsice plan kurmak benim işimdi. Bu huyumu seviyordum. Benim düşmanım olan kişi kesinlikle tehlike altındaydı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Cuma Ekim 22, 2010 4:16 am | |
| Sere sinsice gülümserken ben biraz korkmuştum.Koltuğa yayılmıştım ve Sere'yi dinliyordum.Her Athena çocuğu gibi yaptıkları mantıklıydı,anlattıkları da öyle..Kısa süren bir sessizlikten sonra sessizliği bozdum. "Eee daha daha neler var?Anlat bakalım." Sere'yle dedikodu yapmak gerçekten çok zevkliydi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Salı Ekim 26, 2010 6:58 am | |
| Sat dedikoduyu seviyordu anlaşılan. ‘‘Dedikoduyu seviyorsun bakıyorum.’’ dedim gülerek. Sonra düşünmeye başladım. ‘‘Sat, yeni melezler gelmiş kampa bir sürü. Zeus çocuğu falan… Hiç beklemiyordum doğrusu. Jennifer çok sevinmiştir kesin. Poseidon çocuğu da geldi. Hades’lere laf yok zaten.’’ Hades derken gülmüştüm. Çünkü üç büyüklerden biri olmasına rağmen dört kardeşlerdi. Çok şaşırılacak bir durumdu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Salı Ekim 26, 2010 7:14 am | |
| Zeus oğlunu direk söyleyince beni gülme tutmuştu.Zaten adını söyleyince de yanakları al al olmuştu. "Şu yeni Zeus oğlu..Nasıl biri?" Bunu özellikle yapmıştım.Beni eğlendiriyordu.Ardından ağzıma bir çilek daha atarak cevabını bekledim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Salı Ekim 26, 2010 7:19 am | |
| Zeus’un oğlu nasıl biri mi? Nasıl cevap verecektim ben şimdi buna? ‘‘Ne bileyim. Normal bir çocuk işte… Bizim gibi biri. Tanışmadım daha… Ay zaten öyle havalı melezlerle anlaşamam ben!’’ Yalan söylemiştim galiba. Havalı olabilirdi ama gerçekten çok tatlıydı. Mavi gözleri, sarı saçları, uzun boyu ve güçlü kasları… Tanrım bu çocuk gerçekten çok ama çok yakışıklıydı. Tam bana göreydi! | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Salı Ekim 26, 2010 7:46 am | |
| Gözlerinden her şey belli oluyordu zaten.Fazla söze gerek yoktu.Kendimce bir gülümsedim ardından konuyu kapatmaya karar verdim.Bu konularda fazla üstüne gitmek istemedim çünkü benim üstüme gelinmesinden hoşlanmıyordum. "İyimiş.Bu arada beraber melez konseyinden bir görev isteyelim." Bunu normal bir işmiş gibi söyledim ama pek sanmıyordum.Sere'ye baktım;o bir görev almıştı ama melez konseyinden miydi işte onu bilmiyordum.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Çarş. Ekim 27, 2010 7:02 am | |
| Aslında verdiği fikir hoşuma gitmişti. Annemin bana verdiği görev pek acil değildi aslında. Sat ile görevimizi önce yapar, sonrada kendi görevime geçebilirdim. ‘‘Olabilir çok eğlenceli olur hatta. Ama sadece ikimiz yapamayız. Bir sürü kişi lazım. Mesela güçlü birileri… Persephone kızı oldukça güçlü. Ares oğlu da olabilir. Hatta belki Zeus oğlu…’’ Zeus oğlu derken ister istemeden gülmüştüm. Kendime gelmeye çalıştım ve Sat’in vereceği cevabı bekledim. Belki Arthur’da gelirdi bizimle. İkisi için çok eğlenceli olabilirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Çarş. Ekim 27, 2010 7:57 am | |
| Zeus oğlu denince Sere'nin gülmesi beni de güldürdü.Saydıklarının tümünü ben de aynı şekilde güçlü buluyordum. "Bence de onlar gelse iyi olur.Bir iki kişi daha alalım yanımıza." Bu bir iki kişiden kastımın kim olduğunu Sere çok iyi biliyordu.Ona gülümsedim.
| |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Çarş. Ekim 27, 2010 7:59 am | |
| (Öhöm öhöm,güç konusunda şu yeni Demeter kızı da fena değil hani!-biliyorum yazmamalıydım ama duramadım-[kaçtım] ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis Kulübesini Ziyaret Çarş. Ekim 27, 2010 11:43 pm | |
| Gülmeye başlamıştım. Kimden bahsettiğini gayet iyi biliyordum. Daha sonra kolumdaki beyaz saate baktım. Pencereden ise güneşin yavaş yavaş battığını anlıyordum. Sat’inde işleri vardır diye düşünüyordum. Hemen konuşmaya başladım. ‘‘Canım, ben kaçayım o zaman. Daha sonra tekrar görüşürüz.’’ Hemen sarıldıktan sonra kapıya doğru ilerledim. Son defa el salladıktan sonra adımlarımı kulübeme doğru hızlandırdım.
Sat'in yazacağı bir şey yoksa RP bitmiştir. | |
|
| |
| Artemis Kulübesini Ziyaret | |
|