| ~Elveda Rahibeler! | |
|
|
Hestia Rahibesi olmaktan gurur duyuyor musunuz bakem? | Oha, soru mu bu? Tabi ki evet. | | 17% | [ 2 ] | Yoo, yoh öyle bir şey. | | 0% | [ 0 ] | Bana ne lan Hestia'dan, ben başkasının kızıyım asdfghjk. | | 0% | [ 0 ] | Bu soruyu sormadığını var sayıyorum. | | 17% | [ 2 ] | Ben sitenin kapandığına yanıyorum, senin sorduğun soruya bak?! | | 17% | [ 2 ] | Ee, yorumsuz. | | 0% | [ 0 ] | Tanrıçamız çok yaşa! | | 25% | [ 3 ] | Hestiaa <3 | | 24% | [ 3 ] | Başka seçenek bulamadım, bu da "diğer" olsun :D | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 12 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elena Chantelle Mellark Hestia Rahibesi
| Konu: ~Elveda Rahibeler! Ptsi Ağus. 15, 2011 12:14 pm | |
| Ya aslında uzun bir konuşma yazmak için açmadım bu konuyu, konuşmalarda pek beceriksizimdir de Bu konuyu açma amacım kulübeler kapanana kadar içimizi dökelim buraya, birbirimize veda edelim. Tanrıçamıza da adaklarımızı son kez sunalım Hepinizi tekkeeer tekeer öpüyorum! Eğer ulaşmak isterseniz kapım her zaman açık: elif_olkun@hotmail.comFacebook'tan da ulaşmak isterseniz hem Elena Chantelle Mellark'ın, hem de benim (Elif Olkun) facebook hesabı vardır, oradan da ekleyebilirsiniz, PJO konuşuruk Fark ettim de ne zaman "elveda" desem, başka bir şey söylemeye devam ediyorum Ee, başka? Ah evet! Isis, Tara, Clementine, Marcela, Ophelia, hepiniz (hepimiz) harika birer rahibe olduk bence. Tanrıçamıza hep sadık kaldık, Tanrıçamız da hep bize annelik yaptı. Tek sorun şu temizlik denetlemeleri'ndeki tembelliğimizdi, hala yanıyorum ona Ama olsun her işte hayır vardır. Odanızı temiz tutun, ona göre! Tamam, artık kesin "Elveda dostlaaarr" diyom ve konuyu kapatıyorum. (yoo ne alaka?) Tamam ya aklıma başka bir şey gelirse buradan da yazarım Tanrılar aşkına neden kapanıyor bu nalet olası site?!? Zeus aşkına biri müdahale etsin! | |
|
| |
Hestia Tanrıça/Karakter Koordinatörü
| Konu: Geri: ~Elveda Rahibeler! Ptsi Ağus. 15, 2011 12:19 pm | |
| Ah Olimpos Aşkına Rahibelerim ağlatmak mı amacınız beni? Sizihep iyi hatırlayacağım burası kesin. Sizi kutsuyorum rahibelerim. Her biriniz benim öz çocuklarım gibisiniz burası kesin. Ve bu son zamanlarda lütfen ağlamaklı değil mutlu konuşmalar yapalım, yoksa tanrıçanızı ağlatacaksınız gerçekten | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| |
| |
| Konu: Geri: ~Elveda Rahibeler! Ptsi Ağus. 15, 2011 12:25 pm | |
| Hayır rahibem ama mutlu olun, gün gelecek bunu da atlatacağız. Hem irtibatımızı asla koparmayacağız. Kampımızın gitmesi inanın beni de hayal kırıklığına uğrattı ama bu dünyanın sonu değil. Unutmayın ateş nerede ise ben oradayım asaadd | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: ~Elveda Rahibeler! Ptsi Ağus. 15, 2011 12:27 pm | |
| O zaman evimizde bol bol ateş yakalım, mangallar yapalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Elveda Rahibeler! Ptsi Ağus. 15, 2011 12:29 pm | |
| Ahah evet ve sık sık Tanrıçanıza adak sunun. Her zaman bu kulübenin çökeceğini sanmıştım 2 Thanatos, 1 Phobos, 1 Eirene, 1 Athena ve 1 Mısırlı melezimiz vardı ama kulübemiz ayakta durdu ya ölsemde gam yemem | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ~Elveda Rahibeler! Ptsi Ağus. 15, 2011 12:36 pm | |
| Her yeni gün, yeni bir umut demektir. Kim bilir belki bir gün hepinizi gerçekten görme şansına sahip olurum rahibelerim. Sitenin kapanmasına ne kadar üzüldüm anlatamam ben daha kulübeye sıkı yönetim getirecektim | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Elveda Rahibeler! Ptsi Ağus. 15, 2011 12:39 pm | |
| Mutlu mesut ayrılalım bence Eğer diğer konular da hala açık olsaydı sahile rp bırakırdım, harika bir kurgu geldi aklıma asdfghjkl (evet bu saatte geldi, daha da asdfghjkl) Neyse burada kısaca anlatayım: *Elena tüm rahibeleri toplar ve Tanrıçasıyla düşüncelerinde iletişime geçerek onu da çağırır. Hepsini sahile götürür, sahilde kocaman yığın haline gelmiş odunların üzerindeki ateş, tüm görkemiyle parlıyordur. Bu ateş tabi ki normal bir ateş değil, Yunan Ateşi. Söndürmeye kalkanın daha büyüyüğle başa çıkmak zorunda kalacağı bir ateş. Kutsanmış ateş. Hestia'nın ateşi. Oo yee, öhöm, neyse. Bu ateş sürekli yanmaya devam ederken aynı zamanda Hestia Tapınağı'ndakiyle aynı görevi üstlenecek ve kamp kapansa da, o yanmaya devam edecek.* Tamam, sadece bu kadar yazmıştım Ay çok romantikim de mi? Biliyoruum | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Elveda Rahibeler! Ptsi Ağus. 15, 2011 12:41 pm | |
| Kulübede online olan mı vardı ki sıkı yönetim olacaktı...
Veda konuşması yapmamın vakti geldi artık. Hestia kulübesinde olduğum süre boyunca kulübe için iyi bir şeyler yapmaya çabaladım. Demek ki bu kadarmış ama. Ne demişler, her güzel şeyin bir sonu var. Terra'yı, Talihsiz Serüvenler Dizisinin 4. kitabı Bitik Orman'dan esinlenerek yarattığım Georgina'yı, Nyks'i, Mnemosyne'i, Gwen'i... Onları bundan sonra üye olacağım rpg sitelerinde de yaşatmayı planlıyorum. Bu siteyi asla unutmayacağım!
Evet, bu da Terra'nın son mesajıydı. Hepiniz esen kalın! Umarım hepinizle gerçekten görüşme fırsatı buluruz rahibeler! | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Elveda Rahibeler! Ptsi Ağus. 15, 2011 12:47 pm | |
| Hoşçakal Rahibem, artık gönlümdeki manevi kızım. Artık zamanı geldi evet. Hayatıom boyunca bu kadar muhteşem anlar yaşamamıştım. Buradaki ilk rp'mi hatırlıyorum da... Beş ay boyunca nasıl kendimi toplamışım aklım ermiyor. Bende her şekilde diğer karakterlerimi yaşatacağım özellikle de Luna'yı ve Daphne'yi. Evelynn'i ve Caleste'yi ( ) Sizi hiç unutmayacağım. Mutlu olun her zaman. Umarım gerçekten bir gün sizinle bizzat tanışabilirim. Belki online yoktu ama bu tanrıçanın yapabilecekklerine şaşabilirdiniz... Tanrıçanız Hestia ~ | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Elveda Rahibeler! Ptsi Ağus. 15, 2011 12:51 pm | |
| EVet, ben de sitede aktif değilim, ve buna çok pişmanım. Sanki ölüm kalım meselesi bir şeyi unutmuşum da, şu anda cezasını çekiyormuşum gibi hissediyorum. Sitenin hakkını veremediğimi düşünüyorum. Teselli olarak da diğer melezleri tebrik ediyorum sadece. (: Hadi ben de veda edeyim bare Hepinize elveda, umarım başka bir zamanda, belki de başka bir RPG'de, ya da gerçek hayatta görüşürüz. Hepinizi çok sevdim ve seviyorum ben! ~Elena Chantelle Mellark Athena Kızı, Hestia Rahibesi. | |
|
| |
| ~Elveda Rahibeler! | |
|