Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

~Elveda Rahibeler!

4 posters

Hestia Rahibesi olmaktan gurur duyuyor musunuz bakem?
Oha, soru mu bu? Tabi ki evet.
~Elveda Rahibeler! Vote_lcap17%~Elveda Rahibeler! Vote_rcap
 17% [ 2 ]
Yoo, yoh öyle bir şey.
~Elveda Rahibeler! Vote_lcap0%~Elveda Rahibeler! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Bana ne lan Hestia'dan, ben başkasının kızıyım asdfghjk.
 0% [ 0 ]
Bu soruyu sormadığını var sayıyorum.
 17% [ 2 ]
Ben sitenin kapandığına yanıyorum, senin sorduğun soruya bak?!
 17% [ 2 ]
Ee, yorumsuz.
 0% [ 0 ]
Tanrıçamız çok yaşa!
~Elveda Rahibeler! Vote_lcap25%~Elveda Rahibeler! Vote_rcap
 25% [ 3 ]
Hestiaa <3
~Elveda Rahibeler! Vote_lcap24%~Elveda Rahibeler! Vote_rcap
 24% [ 3 ]
Başka seçenek bulamadım, bu da "diğer" olsun :D
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 12

YazarMesaj
Elena Chantelle Mellark
Hestia Rahibesi
Hestia Rahibesi
Elena Chantelle Mellark

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:14 pm

Ya aslında uzun bir konuşma yazmak için açmadım bu konuyu, konuşmalarda pek beceriksizimdir de Razz

Bu konuyu açma amacım kulübeler kapanana kadar içimizi dökelim buraya, birbirimize veda edelim. Tanrıçamıza da adaklarımızı son kez sunalım Razz

Hepinizi tekkeeer tekeer öpüyorum!

Eğer ulaşmak isterseniz kapım her zaman açık: elif_olkun@hotmail.com
Facebook'tan da ulaşmak isterseniz hem Elena Chantelle Mellark'ın, hem de benim (Elif Olkun) facebook hesabı vardır, oradan da ekleyebilirsiniz, PJO konuşuruk Razz

Fark ettim de ne zaman "elveda" desem, başka bir şey söylemeye devam ediyorum Laughing

Ee, başka? Ah evet! Isis, Tara, Clementine, Marcela, Ophelia, hepiniz (hepimiz) harika birer rahibe olduk bence. Tanrıçamıza hep sadık kaldık, Tanrıçamız da hep bize annelik yaptı. Tek sorun şu temizlik denetlemeleri'ndeki tembelliğimizdi, hala yanıyorum ona Razz Ama olsun her işte hayır vardır. Odanızı temiz tutun, ona göre! Laughing

Tamam, artık kesin "Elveda dostlaaarr" diyom ve konuyu kapatıyorum. (yoo ne alaka?)

Tamam ya aklıma başka bir şey gelirse buradan da yazarım Very Happy

Tanrılar aşkına neden kapanıyor bu nalet olası site?!? Zeus aşkına biri müdahale etsin!
Hestia
Tanrıça/Karakter Koordinatörü
Hestia

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: Geri: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:19 pm

Ah Olimpos Aşkına Rahibelerim ağlatmak mı amacınız beni?

Sizihep iyi hatırlayacağım burası kesin. Sizi kutsuyorum rahibelerim. Her biriniz benim öz çocuklarım gibisiniz burası kesin. Ve bu son zamanlarda lütfen ağlamaklı değil mutlu konuşmalar yapalım, yoksa tanrıçanızı ağlatacaksınız gerçekten Sad
Mnemosyne
Titan
Titan
Mnemosyne

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: Geri: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:22 pm

Tanrıçam, site kapanıyor, kamp başımıza yıkılıyorken biz gülelim mi yani?! Laughing Razz
Hestia
Hestia

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: Geri: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:25 pm

Hayır rahibem ama mutlu olun, gün gelecek bunu da atlatacağız. Hem irtibatımızı asla koparmayacağız. Kampımızın gitmesi inanın beni de hayal kırıklığına uğrattı ama bu dünyanın sonu değil. Unutmayın ateş nerede ise ben oradayım asaadd Razz
Terra M. Winchester
Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
Terra M. Winchester

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: Geri: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:27 pm

O zaman evimizde bol bol ateş yakalım, mangallar yapalım. Razz
Hestia
Hestia

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: Geri: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:29 pm

Ahah evet ve sık sık Tanrıçanıza adak sunun. Cool

Her zaman bu kulübenin çökeceğini sanmıştım 2 Thanatos, 1 Phobos, 1 Eirene, 1 Athena ve 1 Mısırlı melezimiz vardı ama kulübemiz ayakta durdu ya ölsemde gam yemem Razz
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: Geri: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:31 pm

Böyle ayakta duracaksak hiç ayakta durmasaydık ya. Daha sıralamada sonuncu olmaktan çıkamadık. Sad Very Happy
Hestia
Hestia

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: Geri: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:36 pm

Her yeni gün, yeni bir umut demektir. Kim bilir belki bir gün hepinizi gerçekten görme şansına sahip olurum rahibelerim. Sitenin kapanmasına ne kadar üzüldüm anlatamam ben daha kulübeye sıkı yönetim getirecektim Razz
Elena Chantelle Mellark
Hestia Rahibesi
Hestia Rahibesi
Elena Chantelle Mellark

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: Geri: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:39 pm

Mutlu mesut ayrılalım bence Razz

Eğer diğer konular da hala açık olsaydı sahile rp bırakırdım, harika bir kurgu geldi aklıma asdfghjkl (evet bu saatte geldi, daha da asdfghjkl)

Neyse burada kısaca anlatayım:

*Elena tüm rahibeleri toplar ve Tanrıçasıyla düşüncelerinde iletişime geçerek onu da çağırır. Hepsini sahile götürür, sahilde kocaman yığın haline gelmiş odunların üzerindeki ateş, tüm görkemiyle parlıyordur. Bu ateş tabi ki normal bir ateş değil, Yunan Ateşi. Söndürmeye kalkanın daha büyüyüğle başa çıkmak zorunda kalacağı bir ateş. Kutsanmış ateş. Hestia'nın ateşi. Oo yee, öhöm, neyse. Bu ateş sürekli yanmaya devam ederken aynı zamanda Hestia Tapınağı'ndakiyle aynı görevi üstlenecek ve kamp kapansa da, o yanmaya devam edecek.*

Tamam, sadece bu kadar yazmıştım Razz

Ay çok romantikim de mi? Biliyoruum Razz
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: Geri: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:41 pm

Kulübede online olan mı vardı ki sıkı yönetim olacaktı...

Veda konuşması yapmamın vakti geldi artık. Hestia kulübesinde olduğum süre boyunca kulübe için iyi bir şeyler yapmaya çabaladım. Demek ki bu kadarmış ama. Ne demişler, her güzel şeyin bir sonu var. Terra'yı, Talihsiz Serüvenler Dizisinin 4. kitabı Bitik Orman'dan esinlenerek yarattığım Georgina'yı, Nyks'i, Mnemosyne'i, Gwen'i... Onları bundan sonra üye olacağım rpg sitelerinde de yaşatmayı planlıyorum. Bu siteyi asla unutmayacağım!

Evet, bu da Terra'nın son mesajıydı. Hepiniz esen kalın! Umarım hepinizle gerçekten görüşme fırsatı buluruz rahibeler!
Hestia
Hestia

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: Geri: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:47 pm

Hoşçakal Rahibem, artık gönlümdeki manevi kızım.

Artık zamanı geldi evet. Hayatıom boyunca bu kadar muhteşem anlar yaşamamıştım. Buradaki ilk rp'mi hatırlıyorum da... Beş ay boyunca nasıl kendimi toplamışım aklım ermiyor. Bende her şekilde diğer karakterlerimi yaşatacağım özellikle de Luna'yı ve Daphne'yi. Evelynn'i ve Caleste'yi (Razz)

Sizi hiç unutmayacağım. Mutlu olun her zaman. Umarım gerçekten bir gün sizinle bizzat tanışabilirim. Belki online yoktu ama bu tanrıçanın yapabilecekklerine şaşabilirdiniz...

Tanrıçanız Hestia ~
Elena Chantelle Mellark
Hestia Rahibesi
Hestia Rahibesi
Elena Chantelle Mellark

~Elveda Rahibeler! Empty
MesajKonu: Geri: ~Elveda Rahibeler!   ~Elveda Rahibeler! Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:51 pm

EVet, ben de sitede aktif değilim, ve buna çok pişmanım. Sanki ölüm kalım meselesi bir şeyi unutmuşum da, şu anda cezasını çekiyormuşum gibi hissediyorum. Sitenin hakkını veremediğimi düşünüyorum. Teselli olarak da diğer melezleri tebrik ediyorum sadece.

(:

Hadi ben de veda edeyim bare Razz

Hepinize elveda, umarım başka bir zamanda, belki de başka bir RPG'de, ya da gerçek hayatta görüşürüz. Hepinizi çok sevdim ve seviyorum ben!

~Elena Chantelle Mellark
Athena Kızı, Hestia Rahibesi.

~Elveda Rahibeler!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Elveda !
» Elveda.
» Bekarlığa Elveda!
» Elveda Anne!
» Elveda kardeşlerim!