Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Elveda.

4 posters
YazarMesaj
Adreanna B. von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Adreanna B. von Dorff

Elveda. Empty
MesajKonu: Elveda.   Elveda. Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 10:22 am

Son kalan bir kaç parça eşyasını da valizinin içine attı Adreanna. Gidiyordu, bir daha dönmemek üzere. Nasıl yapacağını bilmiyordu, ama gidiyordu. Gitmek zorundaydı, başka yolu kalmamıştı.
Valizini eline alıp odasının kapısına ilerledi genç kız. Ses çıkarmamaya özen göstererek açtı kapıyı, ve kulübesinin çıkışına yürüdü. Kimseyi uyandırmak istemiyordu, yüz yüze vedalar istemiyordu, arkasından üzülmelerini istemiyordu.
Son kez çıktı kulübesinden. Hızlı adımlarla yürüdü kamp çıkışına. Bir yandan da düşünüyordu burada geçirdiği on yıl boyunca yaşadığı acı tatlı günleri. Bir süre sonra vardı çıkışa. Ayakları duraksadı bir kaç saniye için. Döndü, ve son kez arkasına baktı. Tek bir kelime döküldü dudaklarından; Elveda.

Bu kaçıncı veda edişim, kaçıncı bir daha açmamak üzere siteyi kapayışım bilmiyorum. Sadece size daha resmi bir biçimde veda etmek istedim. Belirttiğim gibi rp'yi bırakacağım, bu aslında tamamıyla bir veda.
Öncelikle içinizden kırdığım, üzdüğüm, yanlış bir davranışımın olduğu birileri varsa özür dilemek istiyorum. Elimde olsa hiç birinizi üzmezdim, üzdüysem de en içten özürlerimi kabul edin.
Bu site benim için çok ayrıydı. Rp'ye başladığım site olmasa bile, bitirdiğim site olarak kalacak. Sadece aklımda bazı keşkeler kaldı. Keşke daha çok görev yapıp kulübeye fayda sağlasaydım, keşke daha az insanla düşman olsaydım, keşke size daha çok zaman ayırsaydım...
Bu yazıyı belki kardeşlerimden başkaları da okuyacak, onun için hepinizi, özellikle kardeşlerimi ve yakın arkadaşlarımı, dostlarımı çok özleyeceğim. Hepinizi yürekten sevdim ve seviyorum. Blue 10
Bu başlığa bütün kardeşlerimi bekliyorum online olabilecek, son kez konuşmak, varsa dertlerimizi halletmek, birbirimizden özür dilemek için. Ama benim özür dilemem gereken birileri olduğuna inanıyorum. Bana verdiğin tek tavsiyeye de uymadığım için; özür dilerim Zack. Sen neden bahsettiğimi biliyorsun.
http://melezkampirpg.forumup.web.tr
Zack Cliff Burton
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Zack Cliff Burton

Elveda. Empty
MesajKonu: Geri: Elveda.   Elveda. Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 11:15 am

Sebastian ve Claoud Zack'in valizlerini toplamış ve kulübe kapısının önünde dikilmişlerdi. Zack onları görüyordu ama odasından kopmak zordu onun için. Son kez yatağına baktı. Koltuğuna,çalışma masasına... Burada bir çok kez acılar çekmiş bir çok kez intikam planları kurmuş bir çok kez de eğlenmişti. Artık kampı bırakmasının zamanı gelmişti. Kılıcı Rebellion'u sırtına astı ve bir kez daha odasına baktıkdan sonra odasından çıktı. Salon'u bir kaç adımda geçtikden sonra kapıya vardı. Zack'in geldiğini gören Sebastian ve Claoud saygı ile önünde eğilirken Zack'de anlayışlı bir ifade ile ikisine baktı ve '' Bugüne kadar bana çok iyi hizmet ettiniz. '' dedikten sonra Sebastian'ın Zack'in giymesi için uzattığı pardösüyü giydi ve kulübeden kendine güvenen bir tavır ile çıktı. Sebastian ve Claoud arkasından kafalarını eğerek yürürken kulübenin yanından bir kıkırdama sesi geldi. Sakin bir tavırla kafasını sesin geldiği yöne çevirdi ve kıkırdamanın sahibine baktı. Bu kişi Lucas'dı. Her zamanki gibi sarı saçları darmadağındı ve farklı renkdeki gözlerinin önüne düşüyordu. Lucas Zack'e bir kez daha sırıtarak baktıkdan sonra '' Bizi bırakıp nereye gidiyorsun lider? '' dedi ve etrafındaki yaklaşıık 3 metre boyunda olan kaplanları buharlaşmasını sağlayarak Zack'in yanına geldi. '' Bensiz bu dünya da iki dakika bile hayatta kalamazsınız siz. '' dedikten sonra gözlerini kulübenin çatısına kaydırdı. Zack Lucas'ın baktığı yere doğru gözlerini yönlendirdi ve çatıdaki kişiyi gördü. Lucifer'dı bu. Her zaman ki gibi italyan bir takım elbise giymiş ve katanasını eli ile sıkıca tutmuştu. Lucifer çevik hareketler ile çatıdan inip Lucas ve Zack'in yanına geldikten sonra ikisine de anlamlı bakılar atarak konuşmaya başadı. '' Bir söz vermiştik hatırladınız mı? Ölüm denen varlık bizi buluncaya kadar beraber savaşacağız! '' Cümlesini tamamladıktan sonra kafasını başka bir yöne çevirerek yine içine kapandı. Zack en yakın arkadaşlarının söylediği sözler üzerine yüzüne hafif bir sırıtış koyu ve elini kılıcına yönlendirirken '' Sanırım sizden kurtulamayacağımı bilmeliydim. '' dedi. Lucas hafif bir kahkaha koyverirken Zack kılıcı Rebellion'u ortaya çıkarmış ve havaya kaldırmıştı. Lucas'da aynı hızla ruhunun derinliklerindeki siyah renkli kaplanı ortaya çıkarmış ve bir kılıca dönüşmesini sağlamıştı. Lucifer ise katanasını kınından hızlıca çıkararak kılcını gökyüzüne saplamıştı. Üçünün de kılcı ortak bir noktada buşuşmuş ve birleşmişti. Zack hepsine cesaret verecek bir şekilde '' Ölüm denen şey bizi buluncaya kadar dünyadaki tüm canavarları öldüreceğiz! '' dedi ve Lucifer ile Lucas'ın arkasından yürüdüğünü bilerek kampın çıkışına doğru yürümeye başladı.

Hepinizle kardeş olmak eğlenceliydi. Adrea öyle bir şey için seni asla yargılamadım ^^
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

Elveda. Empty
MesajKonu: Geri: Elveda.   Elveda. Icon_minitimePerş. Ağus. 18, 2011 6:42 am

Güne hızlı bir giriş yaptım.Ölümden kaçamazdım.Bütün sevdiklerim sırf benim için ölmüştü.Maria,babam..Ama Rea bunu bilmiyordu.Ve sırada o vardı.Onun ölmesine göz yumamazdım.Asla.Tek bir çare vardı.Hades’e kendimi teslim etmeliydim.Kulübenin içinde bağırmaya başladım.”Hey! Hades.Demek istediğin bu.Ya ben ölicem yada sevdiklerime zarar verceksin.Bu sefer olmaz.Bu sefer olmiycak.” Dedikten sonra herkesin odama geldiğini gördüm.Rea birden içeri girdi.Ardık zamanı gelmişti.Onu bu konuda uyaramazdım.Vampirler ölünce kanımı emmesi kötü olurdu.Rea önüme geçmiş bana ne oluyor gibi bakıyordu.Bunu gözünün önünde yapamazdım ama yapmalıydım.Bu sefer ölümden kaçamazdım Rea’nın ölmesine izin veremezdim.Kılıcımı masanın önünden aldım.Kınından çıkartıp sapladım.Sonrasında bağırmalar ve ağlama sesleri gördüm.Sonrasındaysa ekran beyaz oldu ve karşıma Hades çıktı.Mutlu olmuşa benziyordu.Tabi mutlu olcaktı.Yaklaşık 10 senedir bütün sevdiklerimi öldürüyordu.Her neyse.Elvada dostlarım.Elveda kardeşlerim ...

Sizinle tanışmak çok güzeldi.Hayatta başarılar

http://blgsyrs.sozlukspot.com/
Adreanna B. von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Adreanna B. von Dorff

Elveda. Empty
MesajKonu: Geri: Elveda.   Elveda. Icon_minitimePerş. Ağus. 18, 2011 6:57 am

Kendime inanamıyordum. Terk etmeye karar verdiğim kampın çıkış kapısından dönmüş, ve yatağıma uzanıp saatlerce ağlamıştım. Bunu ikizim olmadan yapamazdım, onu bekleyecektim. Bir kaç uykusuz saatten sonra, Leo'nun odasında bir şeyler haykırdığını duydum; ”Hey! Hades.Demek istediğin bu.Ya ben öleceğim ya da sevdiklerime zarar verceksin.Bu sefer olmaz.Bu sefer olmayacak." Ne? Ne Hadesi? Yatağımdan fırladığım gibi ikizimin odasına koştum, ancak geç kalmıştım. İkizimin intiharına, ancak son saniyesinde yetişmiştim. Kılıcını kalbine saplamıştı, istemsizce haykırdığımı fark ettim. Bir yandan da ağlıyordum. "Leo! Hayır, yapamazsın! İzin veremem! Yapamazsın!" Çığlıklarımı kontrol altına almaya çalışırken, belimden tutuğ beni ikizimin yatağına oturtan kolları fark ettim. İpleri kopmuş bir oyuncak bebek gibi yatağa otururken, elimin altında hissettiğim kağıt parçasını kavrayıp okumaya çalıştım. Bu da neydi? Yaşlı gözlerim yüzünden okumakta zorlanıyordum, ancak okuyabildiğimde bunun bir veda notu olduğunu anladım.
"Adreanna, ikizim. Yaptığımın sana yanlış geldiğini biliyorum, ama eğer bunu okursan, lütfen sana anlattıklarımı anlamaya çalış.
Hades yıllarca bana, bize düşmandı. Babamın, babamızın, Maria'nın ölmesini sağladı. Yapamadım, Rea. Hiç birini engelleyemedim. Sıra sendeydi, bana olan nefreti yüzünden sana zarar vermesine izin veremezdim. Savaşmak yerine kaçmayı seçtim, ama yemin ederim hepsini senin için yaptım. Umarım bir gün beni affeder ve hayatına devam etmeyi başarırsın."
Notu okuyunca şaşkına dönmüş, resmen şoka girmiştim. Demek Leo, bunu benim için yapmıştı. Ağlamam daha da hızlandı. Bu sefer, bunu atlatabileceğimi düşünmüyordum.

7 yıl sonra.

İkizimin mezarının başında oturmuş, yedi sene önce bana yazdığı notu elimde sıkıca tutuyordum. Onu kaybettikten sonra hayatımdaki her şey değişmişti. Fransa'ya geri taşınmıştım, ikizimin kendi hayatı pahasına koruduğu lanet hayatımı canavar öldürmeye, ilerlemeye başlayan yaşıma rağmen bu dünyadaki bütün kötülüğü temizlemeye adamıştım. Sadece vazgeçemediğim tek bir alışkanlığım vardı; yapabildiğim sürece her gün ikizimin mezarıma uğramak, ve o küçük notu okumak. Aradan geçen uzun yıllar bıyunca, belki de artık saçma olan bir alışkanlık.

|Elveda. <3|
http://melezkampirpg.forumup.web.tr
Katherina Zoey Night
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Katherina Zoey Night

Elveda. Empty
MesajKonu: Geri: Elveda.   Elveda. Icon_minitimeCuma Ağus. 19, 2011 2:08 am

Odasının duvarına yaslandı ve ağlamaya başladı Katherina. Gitmek istemiyordu. Burası onun evi, buradakilerde ailesi olmuştu onun. Tamı tamına 7 yıl boyunca kalmıştı burada, bağlanmıştı buraya. Ayrılmak istemiyordu, fakat ayrılmalıydı. Gitmeliydi buradan. Çevresindekilerin iyiliği için, kendini öldürmesi daha iyi olurdu belki de. Ölüm bile bu kadar acı veremezdi ona. Sessiz bir hıçkırık boğazını düğümledi genç kızın, o da ayağa kalkarak sabah olmadan topladığı valizini eline aldı ve odasından çıktı. Ölüler Tanrısı'nı çağıran bir bağırma sesi durdurdu onu. Bağıran kardeşi Leo idi. Emindi bundan Katherina. Aradan geçen onca yıl sonra onun sesini tanımamasının imkânı yoktu. Leo'nun yanına gitmek için hiçbir harekette bulunmadı bile genç melez. Gerek yoktu, dediklerinden ne olacağı anlaşılıyordu artık, Leo'ya olacak şeylerin acısını içine gömdü. Birkaç kardeşi saçlarını uçurarak yanından geçip Leo'nun odasına koşarken o olduğu yerde kaldı. Islak bir kesilme sesi ve çığlıklar ile hıçkırıklar duyuldu ardından da. Umursamadı Katherina. Bir gün hepsinin gideceği yer orası olacaktı; Hades'in yanı. Bu hepsinin ulaşacağı mutlak sondu. Genç kız kulüesinden çıkıp Persephone Kulübesi'ne doğru yürürken herşeyin sonlandığını hisseder gibi oldu. Dünya yıkılıyordu sanki, kurmak için onca emek sarf ettiği Dünya, onun hayatı yerle bir oluyordu. Güneş bile olacak şeyleri biliyormuş gibi, olacakların habercisiymiş gibi gri bulutların arkasına saklanmıştı. Persephone Kulübesi'nin önüne geldiği zaman durdu. Arkadaşı Katnis kulübenin kapısında durmuş onu bekliyordu, yanında Demeter kızı Melanie ile Hephaistos kızı Natalie de vardı. Üçü de kulübenin merdivenlerine oturmuşlardı ve üçünün ellerinde de küçük birer valiz vardı. Katnis Katherina'nın yüzüne bakarak "Bizsiz gitmeyeceksin buradan, bu şekilde kolayca kurtulamayacaksın bizden. Anlamıyor musun Kathy? Biz birbirimize bağlıyız, birbirimizi korumalıyız. Dün gece bize anlattığın şeyden sonra nasıl olur da seninle gelmememizi beklersin?" diye sordu. Sesi anlatılamaz bir hüzün ve üzüntü ile doluydu. Katherina onun söylediği sözleri kafasında evirip çevirdi, artık büyümüşlerdi, tanıştıkları zamanki gibi 14 yaşında değillerdi. Herkes kendi kararını verebilir, istediği yolu seçebilirdi. Bazıları da o kişiyi takip ederdi... Katherina "David'den bu kadar kolay ayrılabilecek misin Katnis? Sevdiğiniz kişilerden o kadar kopabilecek misiniz Melanie ve Natalie?" diye fısıldadı. O sırada Mel ve Nat'in başlarını aşağıya eğdiğini, Katnis'in beyaz yanaklarından aşağıya bir gözyaşı damlası süzüldüğünü gördü. Buna rağmen sesi her zamanki gibi kararlı çıktı Katnis'in ve "Evet, evet David'i bu kadar kolay bırakacağım. Eninde sonunda başka bir hayatta tekrar bulacağız birbirimizi." dedi. Katherina'nın dudaklarında onlarla gurur duyduğunu belirten bir gülümseme belirdi. Bu kadar cesur oldukları için gurur duyuyordu onlar ile. Dört genç kız ellerinde valizler ile hayatlarını kurmuş oldukları yerden ayrılıp, dostlarını bir dahaki hayatlarında kaşılaşmak için geride bırakırlarken hiç konuşmadılar. Gerek yoktu kelimelere, onları daha da hüzünlendirecek sözlere. Onlar birbirleri ile sessizlik yolu ile de anlaşabilirlerdi. Hepsinin aklında düşünceler vardı, Katherina'nın aklındaki ise kaderlerinde ne olduğu ve kardeşleri ile arkadaşlarına ne olacağı sorusu dönüp duruyordu. Cevabı bulmak için geleceğe bakmak yeterli idi. Peki gelecek ne söylüyordu?

Kurşun kalem ile ince kâğıda çizdiği resmin son ayrıntılarını da tamamladı Katherina. Ardından da kâğıdı havaya kaldırıp yaptığı kara kalem çalışmasına baktı. Kampın resmini çizmişti, bir zamanlar hepsinin yuvası olan o sihirli yerin. Acı tatlı anılar yaşayıp kendilerini buldukları o muhteşem açıklığı çizmişti. Bunu düşünürken kalbinin derinliklerinde, yedi yıl kadar önce kabuk bağlamış olan yarası tekrar açılıp kanamaya başladı. Melanie, Natalie ve Katnis ile İtalya'da, Roma'daydılar. Her biri de aileleri ile bağlarını koparmış, geçmiş hayatlarındaki, başka bir deyiş ile yedi yıl önceki yaşantılarındaki kimse ile bağlantıya geçmeye çalışmamışlardı. Yeni dostluklar kurmaya çalışmışlardı birkaç kere, fakat insanlar onları anlamıyordu. Katherina resme dalmış olduğu sırada Melanie içeri daldı ve kızın önüne bir gazete bırakırken gazetenin ön sayfasındaki haberi tekrar ederek şöyle dedi "Fransa'nın ihtişamlı sokaklarından birinde yaşanan büyük karmaşa, halkın huzurunu bozdu. Havada uçuşan tuhaf tozlar ve hırlama ile patlamaların duyulduğu Fransa sokakları, meraklı turist ve Fransızlar ile doldu. Çevrede olaya tanıklık eden insanlar, birkaç orta yaşlı adam ve kadının bir başka bayana saldırdığını, bayanın ise kemerinden bir silah çıkararak onlara karşılık verdiğini söylediler. Çevredeki güvenlik kamera kayıtları bu sözleri doğrularken tanıklar bayanın sarışın, 30'lu yaşlarında ve atletik yapılı olduğunu açıkladılar. Sokaktaki bu olaydan sonra bayanın mezarlığa doğru uzaklaşarak gözden kaybolduğu belirtildi. Saldırganların nerede olduğu belirlenemezken bayanın kimliği de hala açıklığa kavuşmadı. Fransa Polis'i ortada endişelenecek bir durum olmadığını, bunların sadece şehir şehir dolaşarak tanıtım yapan göstericiler olabileceğini söyleyerek halkı yatıştırdılar... İyi ki bize İtalyanca öğretmişsin Katherina. Bunu çevirmek bayağı zamanımı aldı, ama değdi doğrusu. Kim olabileceği hakkında bir fikrin var mı?" Katherina Melanie'nin söylediği sözlere karşılık olarak kaşlarını çattı. Gazetede çıkan bu haber kalbini acıtmış, ona eski günlerdeki anılarını ve umursamazlığını hatırlatmıştı. Gözleri yaşlarla doluverdi birden. Burnunu çekti. Bundan sonra da Melanie'nin sorusu hakkında düşünmeye başladı, kimdi bu kız? Tanıdığı bir sürü sarışın melez vardı kamptayken, pek çoğu da şu anda 30'larının başlarında olmalı idi. Ama buna rağmen Katherina'nın aklında tek bir cevap geldi. Aklına gelen bu cevap dudaklarına küçük bir tebessüm oturmasına sebep oldu. Kardeşi Adreanna ona göre hep çılgın olmuştu zaten. Yedi yıl önce, ikizi Leo Hades'in yanına gittiği zaman kendi ülkesine dönerek kendi özü pahasına lanet canavarları yok etmeye başlaması mantıklı değil miydi ki? O günü hatırlayınca kalbinde bir acı patlak verdi Katherina'nın. Adreanna ile bağlantıya geçecekti. Evet, yapacaktı bunu. Sadece yaşadıklarını öğrenmek için gerçekleştirecekti bu fikrini. En sonunda da tekrar koparacaktı aralarındaki bağlantıyı. Ama en azından kalbi rahat olacaktı. Biraz düşündükten sonra bu fikrinden vaz geçti. Bu fikir hem deliceydi hem de kardeşi Rea yalnız kalmak istemişti, o da kardeşinin bu fikrine saygı gösterecekti. Bu yüzden Melanie'ye verdiği cevap "Sıradan bir melez işte. Onu tanımıyor bile olabiliriz." oldu. Demeter kızı aldığı bu cevaptan tatmin olmuş bir ifade ile Katherina'nın çizdiği remi eline aldı ve gözyaşları yanaklarından aşağıya akarken hafifçe gülümsedi. Ardından da resmi diğerlerine göstermek için Katherina'nın yanından ayrılıp onu düşünceleri ile baş başa bıraktı.

Spoiler:

Elveda.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Elveda !
» Elveda Anne!
» Elveda kardeşlerim!
» ~Elveda Rahibeler!
» Elveda kamp!