Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Clara~

3 posters
YazarMesaj
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

Clara~ Empty
MesajKonu: Clara~   Clara~ Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 8:40 am

Clara~ Tumblr_lpw3q9818f1qm9qhf

>Eros'un Romalı hali olan Cupid uzun yıllar önce Yunan Haberci Tanrıça İris ile ilişkiye girmiştir, sonuç olarak da Clara doğmuştur. Cupid İris'le olan ilişkisinin bir anlık gaflet olduğunu söylerek sinirlenir Clara doğunca. Kızı İris'ten kaçırarak kendi sarayındaki bir zindana atar. Ama Clara 5 yaşındayken annesi İris, Hera'dan bir istekte bulunur. Kızı Clara'yı babası Cupid'den almak istemektedir. Cupid ona kızının öldüğünü söylemiştir ama o buna asla inanmamıştır. Hera sadık hizmetkarının bu isteğini yerine getirir ve başında Argos olan bir orduyu Cupid'in sarayına yollar. Ordu Cupid'in sarayından daha 5 yaşındaki Clara'yı almayı başarır. Clara Olimpos'a getirilir ve Olimpos mahkemesinde geleceği tartışılmaya başlanır. Sonunda annesi İris'in isteğiyle kız bir yetimhaneye bırakılır ve normal bir kız gibi yaşam sürmeye başlar. İris onun tanrılardan uzak bir yaşam sürmesinin daha iyi olacağını düşünmüştür.

Clara'nın tanrılarla işi bitmemiştir. Kız 15 yaşındayken Artemis ve avcıları Boston'daki yetimhanenin yanından geçerler ve Artemis ondan yayılan müthiş gücü farkeder. Kızın ne annesinden ne de babasından haberi olmuştur, Artemis de bunu öğrenir. Clara'yı bu sefhil ölümlülerin yanından kurtarmak ister ve Clara'ya avcı olma teklifini sunar. Kız her şeyden habersiz kabul eder ve Boston'dan ayrılarak avcılara katılır.

>Bu Clara şimdi Küçük Tanrıça, o yüzden bir kere kamptakilerden daha güçlü. Tabii gücünü kimseye farkettirmiyor çünkü daha kendisi farkedememiş durumda. Clara bayağı içine kapanık bir kız, kendi dünyasında yani. Biraz narin bir kız olduğu için hala duygusal şokta kendisi. Tanrılar manrılar, alışması zaman almış ama sonunda kabullenmiş, ama hala duygusal şokta. Sessiz, sakin, saf bir kız. Ama tam bir kapalı kutu. Kimsenin onu tamamen tanımasına izin vermiyor. İçgüdülerine bayağı güveniyor, içgüdüleri karşısındakinin iyi biri olduğunu söylerse ancak kız ona içini açabilyor. Biraz da garip, ruh haline göre gözleri maviden yeşile dönebiliyor, saçları koyulaşabiliyor. Bu "ruh hali" hiç belli olmuyor tabii, kız bile tam olarak çözemedi bu işi. Sonra, çok değişken bir ruh hali vardır kızımızın, ne yapacağı hiç belli olmaz yani. Aynı gün önceki görüşünüzde gülerken, sonra gördüğünüzde ağlıyor falan olabilir yani. Yani yeterince garip bir kız. Bunu biliyor ve sadece diğer melezler kadar garip olabilmek istiyor. Onların arasına karışmakta büyük zorlukları var çünkü. Onu tam olarak anlayacak kişiyi henüz bulamadı. Bayağı saf bir kız bu, saflığı onun çok kolay kandırılmasına sebep olabilse de daha önce hiç kandırılmadı. Çoğu melezın Clara'nın onlara bir şey yapacağından korktuğu içi sanırım. İyi bir dinleyici, çok konuşmayı sevmez ama konuşunca da az ve öz konuşur. Acayip zekidir bir de Clara, ama karşısındakine çaktırmaz. En hazırlıksız anında zekasıyla saldırır yani.

>Free takılacağım bu sefer, yani arkadaş, düşman falan diye değil. Aklınızda bir kurgu varsa yazarsınız, yoksa kişisel özelliklerinizden bahsedersiniz kısaca, ben eklerim sizi.

>Katherine: İçgüdülerim onun iyi biri olduğunu söylüyor. Neptün'ün kızı, Romalı. Eh, ben de yarı Romalı'yım, sohbetlerimizin çoğunu da bu konu oluşturuyor zaten. İyi bir arkadaş, onunla konuşmak zevkli.
>Cassandra: Cassandra Thanatos çocuğu. Bu bile benimle arkadaş olmayacağının göstergesi. Neden? Thanatos'un tam zıttı Eros'tur, yani Cupid. Aramızda ister istemez bir itme kuvveti oluşuyor, yani. Bunun dışında iyi -yani iyiden kastım bana biraz daha yakın görünen biri, yoksa ben "iyilerle" dost olmam- birisi. Bu yüzden aramızı kötü de tutmuyoruz.
>Pacely: Pacely bir avcı, hem de Nemesis kızı. Aramızdan en yaşlısı, onu çok ilginç buluyorum. Çoğunlukla bana eski hayatını anlatmasını istiyorum, o kadar ilginç ki. Elektrik yok, kola yok. Eski hayat bana çok ilginç geliyor. Kaç yıldır avcı olmasına rağmen üstünden atamadığı eskilere ait davranışları beni çok eğlendiriyor. İçgüdülerim onun yanında suskun kalıyor, ama bunu şimdilik önemsemiyorum. Ne de olsa o da bir avcı, o da "bizden" biri.
>Anna: Autumn Anna Bianca Sentius, vay be, ne uzun isim değil mi! Persephone'nin kızı ki ben Persephone'yi çok severim. Neden bilemiyorum, onu ve kulübesini kendime çok yakın görüyorum. Anna da bu kulübenin otoriter lideri. Ne kadar kulübe içinde sert olsa bile, onunla konuşup dertleşmeye bayılırım ben. İçgüdülerimin onayladıklarından biri o. Bu da onu oldukça özel yapıyor.
>Adela: Adela da bir avcı. Khione'nin kızı, ama öyle tatlı ki! Koreli, bu yüzden bizden biraz farklı. Ama ben de onu bu yüzden seviyorum. Davranışları ve görünüşüyle tam bir Koreli olduğu için.
>Emma: Emma da Thanatos kızı. Onunla arkadaş olmak pek ilgimi çekmiyor, ama o bana karşı bir düşmanlık beslediğini gösterecek bir hareket yapmadı şu ana kadar. Sanırım benim kimin kızı olduğumu bilmiyor. Böylesi daha iyi aslında, bir Thanatos çocuğuyla düşman olmak insanı pek memnun edecek bir şey olmasa gerek. Bu yüzden onunla da aramı iyi tutmaya çalışıyorum.

En son Clara Thompson tarafından Paz Ağus. 14, 2011 10:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

Clara~ Empty
MesajKonu: Geri: Clara~   Clara~ Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 9:11 am

Bu ilan bana başka birinin ilanını anımsattı çok fazla. Razz
Neyse, Kate dost. Cass nötr, pek konuşmazsınız. Pace de kardeşin falan filan zaten.
http://camelot.hareketforum.org/
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

Clara~ Empty
MesajKonu: Geri: Clara~   Clara~ Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 9:13 am

Anna'yı yakın arkadaş yap, Adela'yla da aynı kulübedesiniz seversiniz birbirinizi falan, Emma'yla sadece merhaba merhaba yani. Smile
Clara Thompson
Clara Thompson

Clara~ Empty
MesajKonu: Geri: Clara~   Clara~ Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 10:06 am

Tamamdır, ekliyorum *-*
Free takılma işini senden aldım evet Ceroş, ama öylesi en iyisi yani, bomboş arkadaş dost katagorisine sokuyorsun yani, pek iyi değil o. Seninki en iyisi *-*
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

Clara~ Empty
MesajKonu: Geri: Clara~   Clara~ Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:35 am

Ayıp yani. Cass aynı zamanda Perse kızı o yüzden nötr yap dedik. Razz İnsan eklemeden önce kurguyu okumaz mı? Tamam ben okumam da neyse. Sohbete çevirmeden gideyim başlıktan asdf.
http://camelot.hareketforum.org/

Clara~
1 sayfadaki 1 sayfası