Konu: Denetlemeye yazmadan önce oku. Cuma Ağus. 12, 2011 5:55 am
Merhaba arkadaşlar ben yardımcı lider Carmen. Öncelikle şu temizlik rp'sine açıklık getirelim. Normalde temizlik rpsine daha ilginç kurgular yapmak isterdim. Ama yeni gelen arkadaşlarımızın siteye alışması ve bu denetlemeyi daha kolay yazması açısından yapmadım. Rp'de cümleleri kafanıza göre renklendiremezsiniz. Her kardeşinizin konuşmasının farklı bir rengi vardır. Ben bu rp'de benim konuşmalarımı turuncu Greg'in konuşmalarını sarı olarak belirttim. Ve bu renklendirme sadece konuşmlarda olur. Konuşmalarınızı " " içine alın ve yazım kurallarına uyun. Bu arada temizlik rp'lerinizin fontu site fontu olsun.-Yani Font kısmına tıklayıp ta Arial ,Times New Roman yapmayın- Yazdığınız şeyleri seçin ve font büyüklüğü simgesine gelerek 'Küçük'ü seçin. seçin.[size=9]. Yazdığınız şeylerin başında bu çıkacak. Bunu [size=11] yapın. Hepsi bu.
Temizlik dışı bir şey söylemeliyim. Eğer bir kardeşinizle dövüşürseniz onu npc kullanamazsınız. Yani onun haberi olmadan onu konuşturamazsınız. Eğer düello yapacaksanız Arena'ya gitmelisiniz.Düello yapacağınız kişiyle kararlaştırmadan kafanıza göre gitmeyin.Sorularınız varsa Ares kulübesi yardım bölümüne sorun.