Pearl beni merdivenlerden aşağı sürüklerden elimde olmadan kahkaha attım. Tanışalı bikraç saat olmasına rağmen Pearl'ü çözmüştüm : Çatlak. Evet, bu kız için kullanılabilecek en uygun kelime. Aslında bende pek farklı sayılmazdım, belki buradaki kardeşlerim ve diğer kulübelerdeki melezler gibi okulumdan hiç atılmamıştım ama okulum zaten az öğrencisi olan düşük seviyeli bir okulda okudum. Ama bu okulda başını en çok derde sokan öğrenci olmadığım anlamına gelmiyor tabii, eğlenceli olan her şeyde en ön sıradaydım. Ee yani, burda benden söz ediyoruz.
Pearl beni aşağı sürükleyince doğruca radyonun başına koştu. Sanki herkes ne yapacağını biliyor gibi Pearl'e bakıyordu. Pearl'ün düğmeye basmasıyla gürültülü bir disko müziği odayı doldurdu. Ben de ortama uyum sağlayıp 'Haydi bakalım herkes ayağa!' diye bağırdım. Sonra gdip ikisinin ellerinden tutup ayağa kaldırdım ve dans etmeye başladım. Hey, o kadar güzel dans etmiyor olmam dans etmeyeceğim anlamına gelmez tamam mı? Zaten hepimiz deliler gibi dans ediyorduk, hiç kimse mantıklı bir hareket sergilemiyordu ki.
Sonra büyük ihtimalle bunu başka bir yerde yapsam rezil olacağım bir şey geldi. Yani belki rezil olmazdım, yerine ve insanlarına göre değişir. Her neyse.
Üstünde daha çok deniz çantası, plaj elbisesi, gözlü gibi kardeşlerimin odasına çıkarmaya üşendiği malzemelerin yatarken çıkarırım diye bıraktıkları malzemeler olan masanın üzerine çıktım. 'Yeni kıza merhaba deyin!' diye bağırıp masanın üstünde dans etmeye başladım. Bu sırada birden elden ele bardaklar dağıtıldı. Allah aşkına kardeşlerimin özel güçleri falan mı? Kim ne ara gidipte bunları aldı hiç görmemiştim. Fakat pek umursamadım ve bir tanesini elime aldım. Onların yanında çok rahat davrandığıma kendim de şaşıyordum. Ama ben normalde de rahat bir kızım zaten. Yani, kim sıkıcı bir tip olmak ister ki? Okulumda beni anlayan çok insan yoktu. Ama burdaki herkes benim kafamdan görünüyordu. Hey, bence eğlence aslında herkesin kafasında olmalı.
Bardaktan bir yudum alınca elimde olmadan yüzümü buruşturdum. Tamam, rahat bir tipim falan filan ama daha önce hiç içki içmedim. Fakat aklıma hem ortama uyum sağlayacak hem de zevkl bir şey geldi ve bardağı en yakındaki kardeşelrimin kafasından aşağı döküp kahkaha atarak hemen masadan atladım ve odanın diğer tarafına kaçtım. Ve birden herkes birbirinin üstüne içki dökmeye ve kahkaha atmaya başladı.
Sonra birinin elinde bardak değil de, şişe olduğunu gördüm. En azından içkiyi kimin getirdiğini artık biliyordum.