Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

gecikmiş ilk gün :)

YazarMesaj
Ange Morgan Lamartine
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Ange Morgan Lamartine

gecikmiş ilk gün :) Empty
MesajKonu: gecikmiş ilk gün :)   gecikmiş ilk gün :) Icon_minitimeÇarş. Ekim 06, 2010 11:44 pm

2- Melez Kampı'nda, kulübendeki ilk gününün rp'sini yazacaksın.
Mekan: Ait olduğun kulübe.
Katılacaklar: Serbest (istediğin herkesi davet edebilirsin

Bana melez olup Apollon kızı olduğumu söyledikleri an içimde bir mutluluk seli geçmişti.Neden bilmiyorum aslında annemi yalnız bıraktım diye üzülmem gerekirdi.Kendi kendine aranasını park ettiği yeri bulamazken ben burda mutlu mu olacaktım?Başımı salladım annemin yeni sevgilisi Billy'i çoktan unutmuştum bile...

Kendi hayal alemimde gezinirken bana tarif edilen kulübeyi gördüm.Üstünde güneşin resmi vardı.Neler düşündüğümü bile hatırlamıyorum ama tek hatırladığım kafamdan bir anda milyonlarca şeyin geçmesi oldu.kulübeye yani artık kulübeme ilerledim. ve kapıyı açıp içeri asla unutamayacağım ilk adımımı attım.Dışarda dolunay vardı ve içerisini aydınlatıyordu.Hafif bir iç çektim ve gidip perdeyi açtım ve penceriyi araladım.Boş olsada buraya yeni kardeşlerim gelecekti ve çooo..k güzel bir yer olacaktı.Hemen kendi odama ilerledim ve yatağıma kıvrıldım.Babamı,annemi,Ne kadar istemesemde Billy bile aklımdaydı o anda...

Ne bekliyordum ki babamın içeri adım atıp yanıma geleceğini mi?Saçmalıyordum.iyice içeri gömülüp kafamı kollarımın arasına aldım.Ne kadar annemden ayrıldığım için üzülsemde babamı bulmuştum ya oda bana yeterdi.Hem onu ziyaret etmemek gibi bir nedenimin olacağınıda sanmıyordum ya...

Kendimden geçerken güneşli bir günde yeşil bitkilerin arasında koşturduğum bir rüyanın başındaydım.
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm

gecikmiş ilk gün :)
1 sayfadaki 1 sayfası