Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tanrıça Hekate ile karşılaşmam

2 posters
YazarMesaj
Alishia Marianna Allen
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Alishia Marianna Allen

Tanrıça Hekate ile karşılaşmam Empty
MesajKonu: Tanrıça Hekate ile karşılaşmam   Tanrıça Hekate ile karşılaşmam Icon_minitimeÇarş. Ağus. 10, 2011 2:05 am

Uzun bir hafta olmuştu.Poseidon melezlerinin neredeyse yarısıyla kavga etmiştim.Ayrıca diğer kulübelerdekileri saymıyorum bile.Biraz rahatlamak için Long Island'a gelmiştim.Şansıma neyseki hiç Poseidon çocuğu yoktu.Yere oturdum.Ve bu günü düşünmeye başladım.Olsukça kötü geçmişti.Katnisle kavga etmiştim ve bir kaç kişiyle daha.Normalde kavgayı seven biri değildim ama bazen dayanamıyordum.Yerden kalkıp denize doğru ilerlemeye başladım ve kendimi suya bıraktım.Kıyafetlerim berbat olacaktı muhtemelen ama şimdi kendimi daha iyi hissediyordum.Suyun içinde biraz daha oyalandıktan sonra sahile çıktım.Bir saniye neden kıyafetlerim berbat olacaktı ki?Benim böyle bir sorunum yoktu.Annem sağolsun.Kıyıda tekrar oturmaya başladım.Arkamdan''Güzel bir yer değil mi?''diye bir ses geldi.Arkamı dönünce karşımdı bir Tanrıça duruyordu.Gülümsüyordu ama bakışlarında pek sevecenlik olduğu söylenemezdi.Acaba Hera mıydı?Ama yok o olamazdı onu daha önce görmüştüm.Bu tanrıçayı da daha önce görmüştüm ama nerede olduğunu hatırlayamıyordum.Aklıma tanrıça Hekate yada Nemesis olabileceği geldi.İlk önce Hekate'yi denedim.Siz Tanrıça Hekate misiniz diye sorum.Tanrıça''Evet ben tanrıça Hekateyim''diye cevap verdi.''Sende denizde ıslanmadığına göre Poseidon yada Amphitrite çocuğu olmalısın ''diye ekledi.Başımla onaylıyarak Amphitrite çocuğuyum diye cevap verdim.Tanrıça Hekate ile konuşmak çok rahattı.
Hekate
Tanrıça
Tanrıça
Hekate

Tanrıça Hekate ile karşılaşmam Empty
MesajKonu: Geri: Tanrıça Hekate ile karşılaşmam   Tanrıça Hekate ile karşılaşmam Icon_minitimeC.tesi Ağus. 13, 2011 8:31 am

Amelis' le görüştükten sonra, içindeki boşluğu kapaması gerektiğini anlamıştı. O gece kampa geldi ve Hekate kulübesine doğru ilerlemeye başladı. Tam kapıya geldiği an, duraksadı. Onlara ne diyecekti ki? Gecenin bir yarısı gelip onları uykularından edecekti. Ve çocukları onu sevecek miydi? İşte bundan hiç emin değildi. Bir tanrıçaya yakışmayacak şekilde korkuyordu. Onlara duyduğu sevgiyi hiç gösterememişti ve şimdi bunun sonuçlarını yaşıyordu. Bunları hak etmiş miydi? Cevabı bilmiyordu, o sadece Zeus' un koyduğu kurallara uygun yaşamaya çalışmıştı.

Üzüntüsünü gizlemeye çalışarak kampın bir başka bölümüne gitti, Long Island kıyısı. İlk gördüğü şezlonga oturdu ve Ay' ı seyretmeye başladı. Arkadaşı Artemis gibi, Ay da oldukça güçlü ve ihtişamlıydı. Ay' ın güzelliğine daldığı sırada, yanına bir kız çocuğu yaklaştı.

'' Siz tanrıça Hekate misiniz?''

Evet anlamında başımı salladım ve yanıma oturmasını işaret ettim.

''Sende denizde ıslanmadığına göre Poseidon yada Amphitrite çocuğu olmalısın. ''

''Evet, Amphitrite çocuğuyum. Adım Alishia. ''

Hekate kıza gülümsedi. Tanrısal güzellikte bu yüz, gülümseyince ışık saçıyordu adeta.

Alishia kulübeye dönerken, tanrıça önemli bir karar almıştı. Çocuklarını görecekti. Korkacak bir şey yoktu, onu seveceklerdi. Alishia annesini hiç görmemesine rağmen kin beslemiyordu. Bu ona cesaret vermişti. Kızın arkasından tebessümle baktı ve Hekate kulübesinin yolunu tuttu.

* Rp bitmiştir. *

Spoiler:

Tanrıça Hekate ile karşılaşmam
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tanrıça Hekate
» Tanrıça Artemisle karşılaşmam...
» Tanrıça Demeter ile karşılaşmam...
» Tanrıça Aphrodite ile ilk karşılaşmam.
» Hekate