Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Analena Veta Gotzone.

+6
Pearl Chérie Dior
Delilah
Anita S. de Luca
Summer Katherine Ramsey
David Tyler
Analena Veta Gotzone
10 posters
YazarMesaj
Analena Veta Gotzone
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Analena Veta Gotzone

Analena Veta Gotzone. Empty
MesajKonu: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeSalı Ağus. 09, 2011 1:48 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ad Soyad:Analena Veta Gotzone
Anlamı:Zeki ,zarif, nazik
Bildiği Diller: Bütün diller. IQ su yüksek biri tüm hayatı boyunca kitaplara gömülüp yaşarsa aynen bu olur. Sadece Fransız'canın telaffuzunda zorlanıyor.
Irk: İspanyol
Hobileri: Piyano çello ve yan flüt çalar. Normal bir insan-melezden iki kat hızlı öğrenir.
K A M P T A N Ö N C E~~

Çocukluk:

Analena beş yaşına geldiğinde zekasını göstermeye başladı. Bebek yaşta süt ve oyuncaklara değil icatlara ve kitaplara merakı vardı. Babası Nicholas Eric Gotzone kızın zekasını farketmişti. Ve profösör olarak çalıştığı Uluslar arası örgüt için kullanmaya başlamıştı. Analena’ya dokuz yaşına kadar babalıktan çok hocalık etmişti. Analena’nın hiç arkadaşı olmamıştı. Masal kitapları okuması kesinlikle yasaktı. Dört duvar arasında babasının düzenlediği programdan dışarıya çıkmamaya koşullandırılmıştır. Analena Zamanla insanlığından kaybetmeye ve bir robot gibi davranmaya başlamıştır. Yemiyor içmiyor kitaplara gömülüp projeler çiziyordur.Bir gün babasına her cismin yaptığı açıyı görebildiğini ve onları birleştirerek icatlar yapabildiğini söyledi. Bunu duyan Nicholas Gotzone eve iki yeni güvenlik görevlisi ve Analena’yı sürekli kontol edecek bir dadı tuttu.

6-7 yaşlarındayken babasıyla kuantum fiziğini tartışabilecek kadar gelişmişti. Sekiz yaşındayken mükemmel bir icat yaptı. Babası bunu uluslararası örgüte sunduğunda örgütün başındaki Feodrick Gustav şüphelendi. Nicholas’ın böyle bir icatı yapacak kadar zeki olmadığına inanıyordu.Bir gün Gotzone malikanesine habersiz gelerek Analena’yla tanıştı.Kızın zekasına hayran kaldı. Ne kadar imkansız gibi görünsede icadı yapanın Nicholas değil Analena olduğuna inanıyordu. Ve kızı kendi himayesi altına almayı kafasına koymuştu.

Küçük Analena akşam yemeğinde babasına gelen adamı anlattı. Bunun sonucunda Nicholas endişelendi ve her ihtimale karşı kızının bilgilerini İspanya’daki Lovezena isimli yetimhaneye gönderdi.Yetimhane’nin sahibi Riccardio Lézo, Nicholas’ın güvendiği çocukluk arkadaşıydı. Riccardio ve Nicholas arasında gizli bir anlaşma yapıldı. Nicholas’a bir şey olursa kızı yetimhaneye alacak mirasın yüzde yetmişini kıza verecek, yüzde otuzunu kendi kurumuna ayıracaktı. Nicholas kızın dadısıyla da konuşmuştu. Dadı Nina bir saldırı sırasında kızı sağ salim arabaya bindirmekle yükümlüydü. Nicholas bir kaç görüşme daha yaparak kızın güvenlikle gideceği yol güzergahını çizmişti.

Yemekten sonra sabah sularında eve baskın düzenlendi. Feodrick Gustav kızı ona vermesini rica etmemişti. Vermeyeceğini biliyordu. Bu yüzden elini çabuk tutarak görüştüğü günün akşamı malikaneye adam gönderdi.Kıza zarar verilmemesini tembihledi. Kızı sağ salim karşısında görmek istiyordu.

Gürültüyü ilk Nina duydu. Yerinden fırlayarak Analena’nın odasına koştu. Küçük kız uyanmış yere kadar uzanan geceliğiyle dadıya bakıyordu. Gözleri akmayan yaşlardan parlıyordu. “Beni almaya geldiler.” Dedi kız titrek bir sesle. Cesur Nina kızı kucakladığı gibi gizli odaya koştu. Tünellerden geçerek kızı arabaya ulaştırdı. Araba şöförü Bob’dan kızı sağ salim götürmesini istedi. Analena araba hızla uzaklaşırken arka camdan baktı.Dadısının bedeni yerde yatıyordu.

Yolculuk sırasında Analena ve Bob arasında geçenler :

Bob: Küçük kız iyi misin ?
A: E.. evet.
B:Ben koca Bob. Ya sen ?
A:A..Analena Veta Gotzone.Ben ne yapacağım ?*Hıçkırır*
B: Güzelim Analena.Şşş. Evinize hırsız girmiş tatlım. Seni bir yere bırakacağım. Ondan sonra baban ve dadın sana katılacaklar.
A: Hayır. İkiside öldü. Ben çok kötü bir kızım*Ağlamaya başlar*
B:Hayır tatlım ağlama. Sen çok iyi bir kızsın hem de çok cesursun. Sil bakayım göz yaşlarını. Hah şöyle. Uslu bir kız olursan sana çikolata alırım. Nerden çıkardın öldüklerini ?
A: Babamın sesini duydum. Sonra silah sesi.Öldü. Dadımı da vurdular. Beni almaya geldiler. Şimdi yapayalnızım. Hepsi benim yüzümden.
B: Öksürür. İstersen sana yoldan oyuncak alırım yol boyunca sana arkadaşlık eder.*Duraklar* Nerden biliyorsun seni almaya geldiklerini ?
A: Feodrick Gustav bu sabah gelip onlara katılmak isteyip istemeyeceğimi sordu.Katılırsam bana oyuncaklar , müceherler ,elbiseler alacağını söyledi. Bende babamı bırakmam dedim.Anlıyor musun ? Bu arada ben oyuncak oynamam.Imm… Ve sanırım tuvalete gitmem gerek.

Gençliği:
10 yaşında Vollexu ailesine verilmişti. Mathilda ve Tenor Vollexu çok iyi ama aptal bir çiftti. Kızlarının asosyalliğinden çok yakınmaktadır. Analena kendini odasına kapatmış her boş vaktinde çizimler yapıyordu. Annesi Mathilda’ya derdini anlatmaya çalıştığında bunun boşa zaman kaybı olduğunu görmüştü. Mathilda onun normal bir genç kızın yaşantısına sahip olmasını istiyordu. Dersler ,arkadaşlar. belki bir erkek arkadaş… Liseye başladığında okulun popüler kesimi ona ilgi duymuştu.Ama kızın tuhaf davranışlarından ve açık sözlülüğünden sıkılmışlardı.Analena her şeyi gördüğü gibi saptırmadan söylerdi. Bir gün lise yıllarını mahvedecek bir hata yaptı. Yakın arkadaşı sandığı Paula’ya her şeyi farklı gördüğünü söyledi. Analena’ya aşık olan Thomas’ı seven Paula bunu Analena’yı tahtından etmek için kullandı.
Analena olanları farkettiğinde okulun bir numaralı ucubesi olmuştu.Ve artık hiç kimseye güvenmiyordu. Bu aptal okuldan sıkılmıştı. Yazılıları çok yüksek olsa da sözlüleri hep düşüktü. Çoğu zaman hocayla laf dalaşına girip hocayı utandırdığı içindi.Okulda bir tek Madam Faulleu’yu seviyordu. Fen bilimleri hocası. Onunla iş birliği yaptığında Okulun Fizik ödüllerini 6 kez kazanmıştı.
-
O sıralar Analena yediği balıktan zehirlenmişti. Onu doktor’a götüren Tenor kızını yanlışlıkla zeka testi bölümüne soktu. Çözdüğü bilmecelerin yediği balıkla ne ilgisi olduğunu anlamayan Analena girdiği testi formalite sandı.
Doktor kızın sonuçlarını eline aldığında şok olmuştur.

Doktor , Tenor ve Analena arasında geçen konuşma:
-Kızınız sınavı beklediğimden hızlı bitirdi.
T: Sınav mı ? Burası gıda zehirlenmesi bölümü değil mi ?
*Doktor şaşkınlıkla kaşlarını kaldırır.*
-Beyefendi kapının üstünde yazan koskoca Zeka Testi yazısını görmediniz mi ?
T: Beni buraya yönlendirdiler. Yada ben yanlış anlamışım. Hay Allah. Nasılsın Lenny ?
A:*Gülerek* Benim zehirlenmem çoktan geçti baba.
-Nasıl olur ? Zehirlenme öyle hemen geçemez. Serum gerekir.
A:*Omuz silker.* Her neyse. Ben şimdi zeka testine mi girdim ? Zeki miyim bilmem ama icatlar yapabiliyorum.
-Bir dakika çıktınızı alayım mı. Hım… ha sanırım makinede bozukluk var.En yüksek IQ 228 dir.Oda şu an altmışlarında bir kadın ama sizin… Bir yanlışlık olacak.
A:Zırvalamayı kesin doktor. Kaç çıktı ?

-289-290 civarı gösteriyor. Ben teknik servisi çağırayım bir dakika.
A:Gerek yok.*Ayağa kalkar* Hadi baba gidelim.

Ertesi gün haberlerde geçen gün gittikleri doktorun öldürüldüğünü görür.Ofisi yağmalanmış bazı hastaların sonuçları çalınmıştır. Çalınan isimlerden birinin kendine ait olduğunu tahmin edebiliyordu. Dokuz yıl önce yaşananların tekrarlanmasını istemiyordu.
Analena okuldan eve geldiğinde bir gariplik olduğunu anladı. Kapı aralıktı. Tedbirli annesi asla böyle bir şey yapmazdı. Tam eve girecekken karşı dairenin kapısı açıldı ve bir çift buruşuk el Analena’yı içeri çekti.
Analena kafasını çevirdiğinde birkaç kez poşetlerini taşımasına yardım ettiği yaşlı kahin Lucy’le karşılaşmıştır. Lucy onun hakkındaki gerçekleri özet geçerek onu kampa göndermiştir.

K A M P T A N S O N R A ~
Biraz kısa keselim. Kampa yeni geldiği için biraz yabancı. Tek rahat olduğu yer kardeşlerinin yanı denilebilir. Hepsi onu güler yüzle karşıladılar. Kampta daha rahat icatlarıyla ilgilenebiliyor.

Sevdikleri:
*Kitaplar
*Makineler
*Kardeşleri
*Çizim yapmak.
*Hephaistos kulübesi
*Gülümseme
*Kremalı Sıcak Çikolata
*Samimi insanlar melezler
*Kötü-ukala kendini beğenmiş melezler.Onlardaki iyi yönü görebiliyor.
*Dürüstlük

Sevmedikleri:
*Kaba kuvvet. Gerekli olmadıkça başvurmaz.
*Yılışık erkekler.
*Kısıtlanmak-Zamanında bunu fazlasıyla yaşamış. En ufak bir emre karşı çıkabilir.-
*Aptalca hareket edenler-Ne kadar bunu Kabul etmese de içten içe öyle-
*Duygusallık-Sadece yalnız kaldığında kendisine izin verir.Kimsenin görmesine izin vermez.-

PS:
Nedense babasının onu deney faresi gibi kullandığını düşünüyor. Bütün bilgileri yüklemek ve taşıyıp taşıyamayacağını görmek.Sevgi ve şefkat kırıntısı göstermeden.Onun deyimiyle robotlaştırma.Başardı da. Analena normal değil. Normal bir biçimde içinden geldiği gibi hislerini yaşamak istiyor beyninin hatırlatması sonucu değil.

Geliştirmesi gereken- Zayıf Yönleri-
Dört duvar arasında uzunca bir süre yaşamış. Haliyle lisedeyken bile asosyal. Erkeklerle konuşurken geriliyor. Ama ısındıklarıyla gayet rahat konuşuyor. Kimseye belli etmesede duygusal yönden hassas. İçinde çocukluğundan kalan sevgi yetersizliği var. Bazen tutuk hareket eder.. Çalışırken duvar örmeyi sever. Soru sorarsanız ondan cevap alamazsınız.Bazen öfke nöbeti geçirir. Yaptığı her şeyi yıkar baştan yapar.Ona engel olamazsınız. Yumuşak başlı ve genelde içine atıyor. Eğer Anny'i patlatmayı başarırsanız duymak istemeyeceğiniz şeyleri duyabilirsiniz.
Güçlü Yönleri:Fiziksel yönden kuvvetli.Çok hızlı koşar. Normal hayatta hareketleri aşırı hızlıdır. Çizim yaparken elleri o kadar hızlı hareket eder ki kardeşleri görmediğini söyler.Zekasının güçlü olduğunu zaten biliyor. Cesur. Düşünmeden hareket etmez. Bodoslama atılan macerayı tercih etmez. Ama sevdikleriyleyse tamam der.Aşırı derecede soğukkanlıdır. Cinayet işleyebilecek kadar. Beyninin korku bölümü yok gibidir. Bir sırrı asla ağzından kaçırmaz.Her ne kadar saf görünse de kardeşlerinin yada arkadaşlarının bilmediği sandığı şeylerin hepsini bilir.

İconları:
Spoiler:

En son Analena Veta Gotzone tarafından Çarş. Ağus. 10, 2011 2:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Analena Veta Gotzone
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Analena Veta Gotzone

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeSalı Ağus. 09, 2011 1:51 pm

En en yakını.Zayıf yönlerini bilen-(1)
~Anastasia Sergeevna
Anastasia duyguları alınmış bir melezdir. Bu yönden Analena'yla çok benzerler. O Lena'nın tutuk ve tuhaf hareketlerini düzeltmesine yardımcı olur.Lena'da onun ruhsuzluğundan kurtulmasına. Birbirlerinin zayıf noktalarını bilirler.

Canı ciğerleri (3 kişi) :
~Summer Katherine Ramsey
Summer Analena'nın oldukça çekingen bir kişiliği olduğunun farkında. Bu yüzden her zaman ona yardım etmeye hazır. Onun bu çekingenliğini aşması için çaba harcıyor.Analena da Summer'ı ablası olarak görüyor ve çok seviyor.

~[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pearl Chérie Dior
Pearl'ü nedensiz bir şekilde aşırı sever. Lena'da koruma ve birine zarar verme duygusunu uyandırır. Birlikteyken çatlayana kadar gülerler.
Çekingenliğinden sıyrılmasında büyük bir etken.

~
Değer verdikleri:
-Alexandra Bethany Daniels.
Onun deyimiyle Bethy.Ona ilk Bethy diyen kişi. İlk arkadaşı. Ona çok değer verir ve sever.

-Carmen Gabriel Boudicca.
Ares kulübesiyle pek anlaşamasalar da Carmen'i sever Analena. Kızdaki asi ruh onun ruhsuzluğunu örtüyor. Carmen'de Analy'i sever ve kollar.

Arkadaşlar:(Onların yanında çekingenliği gittikçe azalıyor.Sonuçta arkadaşlarını bile seçen bir kız)
-[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Anita S. de Luca
Anita'yla araları genelde iyidir.

İcat yaparken yardım edenler :

Fikir alış-verişinde bulundukları:
-David Tyler

Analena kampa geldiğinden beri ona yardım da bulunmaktadır. Bunun nedenleri kızın küçük olması ve çekingen olmasından kaynaklanmaktadır. Ve kardeşlerini sevmesinden.

Onu asosyayal yapıdan çıkarmaya çalışanlar. –Partiden partiye koşturdukları-:
Delilah
Onu asosyallikten çıkarmaya çalışır. Birlikte eğlenirler.

Koruyanlar(Haliyle toplum içinde gerginleşince söze dalan cesur ve atak arkadaşlar lazım.):
-Bart Banner
Bart görevi gereğince bir çok insanı korumak zorundadır. Onların hayatlarını zaman değişmesin diye bir çok kere kurtarmıştır.Analena'da onlardan biridir.

Susanne Lois Circova
Susan Analena'ya sempati duyuyor. Ölümün kızı olarak her zaman onu kollamaya hazır.

Maceraya Atıldıkları(Atılacakları pm.)

Kolladıkları:
-C. Scarlett Stanislaus
Analena her ne kadar onun piskopat ve dengesiz bir tip olduğunu düşünsede onu kolluyor. Yaptığı şey ne kadar kötü olursa olsun.

Göz aşinalığı:

Hoşlanmadığı:-İyi Anlaşamadığı-
-Thalia A. Carter.
Nedeni pek bilinmez. Ama Analena ondan pek haz etmiyor gibi..

Nefrete yakın duygular hissettiği:

Onu sinir etmekten hoşlananlar

Ad-Soyad:
Hangi bölümde olmak istediğiniz:
Analena hakkındaki düşünceleriniz:
İcon:

En son Analena Veta Gotzone tarafından Çarş. Ağus. 10, 2011 3:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 17 kere değiştirildi
David Tyler
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
David Tyler

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeSalı Ağus. 09, 2011 1:52 pm

Sanırım fikir alış verişi. Very Happy
Bart Banner:Seni koruyan bir tanrı olabilir. Very Happy
Analena Veta Gotzone
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Analena Veta Gotzone

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeSalı Ağus. 09, 2011 2:00 pm

İki karakterinde iki iconunu gönder Very Happy
Summer Katherine Ramsey
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Summer Katherine Ramsey

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeSalı Ağus. 09, 2011 2:29 pm

Kardeş beni de ekle uygun gördüğün yere. Razz

http://supernaturalrpg.yetkin-forum.com/
David Tyler
David Tyler

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeSalı Ağus. 09, 2011 3:04 pm

Anita S. de Luca
Nemesis'in Çocuğu
Nemesis'in Çocuğu
Anita S. de Luca

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeSalı Ağus. 09, 2011 11:28 pm

AĞ. evet evet.Christina'yı(öhöm Scarlett) kollayacaktın sen Very Happy

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bir de Thalia A. Carter var.kendisi Afrodit kızıdır.Çok güzeldir yani.
İyi anlaşmayın.Nedenini bilmiyorum ama anlaşmayın Very Happy
evet evet ünlüsü değişecek ama eski ünlüsünün iconunu vereceğim. Razz

Anita'yı da unutmamak gerek.İlişkiniz olumlu olsun ne olursa olsun (=

Delilah
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Delilah

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeSalı Ağus. 09, 2011 11:40 pm

Seni asosyallikten çıkarmaya çalışıyor olabilirim. Smile
Pearl Chérie Dior
Amphitrite'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
Amphitrite'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
Pearl Chérie Dior

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeSalı Ağus. 09, 2011 11:43 pm

Canım-ciğerim olsanaa <3 ya da başka bir kurgun varsa dinlerim.
Alexandra Bethany Daniels
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alexandra Bethany Daniels

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 10, 2011 1:37 am

Plaj da ki rp'ye göre sen ayarla bir şeyler Very Happy
Analena Veta Gotzone
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Analena Veta Gotzone

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 10, 2011 2:02 am

^^ Ekliyorum Smile
Susanne Lois Circova
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Susanne Lois Circova

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 10, 2011 2:38 am

Ad-Soyad:Susanne Lois Circova
Hangi bölümde olmak istediğiniz:Kollayabilirim seni.
Analena hakkındaki düşünceleriniz:Aşırı çekingen. Ama tuhaf bir biçimde ona sempati duyuyorum.
İcon:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Lily Evelyn von Dorff
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Lily Evelyn von Dorff

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 10, 2011 10:20 am

Sanırım yerimi biliyorsun. Razz

Carmen Gabriel Boudicca
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Carmen Gabriel Boudicca

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 10, 2011 3:18 pm

Değer verdikleri olabilir.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Analena Veta Gotzone
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Analena Veta Gotzone

MesajKonu: Geri: Analena Veta Gotzone.   Analena Veta Gotzone. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 10, 2011 3:21 pm

^^Ekleniyor.

Analena Veta Gotzone.
1 sayfadaki 1 sayfası