Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Merak

2 posters
YazarMesaj
Carmen Gabriel Boudicca
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Carmen Gabriel Boudicca

Merak Empty
MesajKonu: Merak   Merak Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 3:55 am

Luna'yla kampı dolaşıyorduk. Bana evlilik hayatını anlatıyordu.Gülümseyerek onu dinliyordum. Bir yandan kılıcımı yere sürüyordum.Çimenleri izlerken dalmışım. Aklım yine Lucas'a takılmıştı. Kahretsin kahretsin. Bir süre sonra Luna'nın durduğunu ve beni tek kaşını kaldırarak izlediğini farkettim.
"Ben.. dalmışım." dedim.Onu dinlememiştim. Kızmış olması gerekiyordu. Ama yüzünde tuhaf bir gülümseme verdi.
"Önemli değil. Aşkı bilirim."dedi göz ucuyla bana bakarak. Suratıma kanın hücum ettiğini hissettim.
"Yok öyle bir şey ya." dedim gözümün önündeki sallanan kızıl tutamı geriye iterek.
"Tabii tabii." dedi gülerek. Konuyu değiştirmem lazımdı.
"Luna aklım son zamanlarda çok karışık.Kafamı dağıtmam lazım. Belki beni sevgili babanın sarayına götürürsün. Ne dersin ?"
Kollarımı göğsümde kavuşturdum ve vereceği cevabı beklemeye başladım.
Luna Harrods
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Luna Harrods

Merak Empty
MesajKonu: Geri: Merak   Merak Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 5:01 am

Carmen ile kampın çevresinde sıkıntıdan turluyorduk. Şu sıralar sıkıntı çeneme vurmuştu ve Carmen’in sorduğu her soruya uzunca cevaplar veriyordum. Evleneli on sene olmuştu. Hayatımın aşkını çok erken yaşta bulmuştum, dünyalar güzeli beş yaşında bir kızım olmuştu. Fazla maceraya atılamamam dışında hayatım harikaydı. Bir süre daha onun sorduğu evlilikle ilgili bir soruyu yanıtlarken Carmen’in ne kadar dalgın olduğunu gördüm. Kılıcını çimenlere sürüyerek yürüyordu ve kafası öne doğru eğilmişti. Bana dikkat etmesi için durdum. Tek kaşımı kaldırarak klasik bir pozisyonda durdum. Bana dönmesini beklemeye başladım. "Ben.. dalmışım." dedi.

Ona hafifçe gülümsedim. Carmen, tıpkı benim on sene önceki halim gibiydi. Bir ara ondan başka hiçbir şey düşünemez olmuştum. Yüzüğümle oynayarak "Önemli değil. Aşkı bilirim." dedim göz ucuyla da Carmen’e bakmayı ihmal etmeyerek. Birden yüzü sararmaya başladı. "Yok öyle bir şey ya." dedi. her Ares melezi duygularını saklamaya çalışırdı sanırsam. Ona fazla bulaşmadan "Tabii tabii." dedim. Bu sırada kendimi tutamadan hafif bir kahkaha da atmıştım.

Carmen hafifçe bozulmuş gibi göründü sonra kendini toparlayıp "Luna aklım son zamanlarda çok karışık.Kafamı dağıtmam lazım. Belki beni sevgili babanın sarayına götürürsün. Ne dersin ?" dedi. Doğrusu biraz şaşırmıştım. Babamı görmeyeli uzun zaman olmuştu. Ona biraz kızgındım da geçmişten dolayı. İsteksiz olsam da bana iyi bir değişiklik olacağından "Tamam o zaman babacığımı ziyarete gidelim. Kesin beni çok özlemiştir” dedim gözlerimi devirerek. “ Eğer gitmek istiyorsan beş dakika içinde eşyalarınla burada ol. Yanına ne olur ne olmaz ambrosia ve nektar al başımıza her an ne gelir bilemeyiz “ dedim göz kırparak. Alaycı bir biçimde elini alnına koydu ve kulübesine koştu. Ben de kulübeme gidip yanıma broş kılıcımı aldım. Kalan son drahmilerimi yanıma alıp salona gittiğimi habr veren bir not bıraktım. Kapıdan çıktığımda Carmen çoktan hazırlanmış beni bekliyordu. Hafifçe gülümsemeye çalıştım. Babam beni ve bir Ares melezini çat kapı gördüğünde pek sevinmeyecek gibiydi.
Carmen Gabriel Boudicca
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Carmen Gabriel Boudicca

Merak Empty
MesajKonu: Geri: Merak   Merak Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 5:58 am

Yüzüne yansıyan şaşkınlığı izledim."Tamam o zaman babacığımı ziyarete gidelim. Kesin beni çok özlemiştir” dedi gözlerini devirerek. Gülümsedim. Biraz macera fena olmayacaktı. Ben Ares kızı Poseidon'ın sarayına gidiyordum. Poseidon'ın çok sevineceğinden adım gibi emindim.(!) Her neyse.

. “ Eğer gitmek istiyorsan beş dakika içinde eşyalarınla burada ol. Yanına ne olur ne olmaz ambrosia ve nektar al başımıza her an ne gelir bilemeyiz “
dedi. Elimi alnıma dayadım ve alaycı bir biçimde iç çektim. Ardından koşar adımlarla kulübeme yöneldim. Kapıyı hızlıca açtım. Bir kaç kişi korkarak öfkeli gözlerle bana baktı. Kulübenin ortak dolabına gittim. Kapağı öyle sert çektim ki elimde kaldı. Söylenerek kapağı yere attım.
"Tamir etmek zorundasın." dedi adını bilmediğim bir melez.
"Kes sesini." dedim dolabı karıştırırken.

Biraz ambrosia ? Tamam. Nektar ? Hay böyle şansa. Yoktu. Ardından yatağımın yanındaki dolabıma yöneldim. Orada biraz nektar olmalıydı değil mi ? Çekmeceyi açmamla aradağımı bulmam bir oldu. Gülümseyerek onu da yatağımın üstünde duran kemere takılabilen çantaya koydum. Ardından çantayı kemerime taktım. Derin Acı'yı alıp almamak konusunda kararsızdım. İç geçirerek onu da burnuma taktım.Ortak salondaki bubi tuzaklarının üstünden atladım.Ve kulübeden ayrıldım. Poseidon kulübesine vardığımda durup nefesimi düzene soktum. Siyah Elmas'ı düzelttim. Kapının açılmasıyla başımı yerden kaldırdım ve Luna'ya gülümsedim.Burnumu işaret ederek
"Hızman güzelmiş." dedi. Gülümseyerek teşekkür ettim.Ardından beklenen soruyu sordum.
"Eee Poseidon Kızı. Nasıl gidiyoruz ?"
Luna Harrods
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Luna Harrods

Merak Empty
MesajKonu: Geri: Merak   Merak Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 11:13 pm

"Eee Poseidon Kızı. Nasıl gidiyoruz ?" dedi Carmen. Aslında ben hiç ıslanmadan bile iki dakikada babamın sarayına gidebilirdim ama yanımda bir melez daha vardı. düşünceli gözlerle ona baktım ve sonra aklıma bir fikir geldi. “ Öncelikle bunu dahaönce hiç denemediğimi söylemem gerek” diye söze başladım Carmen’in meraklı bir şekilde bana baktığını görünce devam ettim “ Suyun altında birhava baloncuğu oluşturacağım, bu sayede ıslanmadan ve nefesimizi tutmadan rahatlıkla babamın sarayına ulaşabileceğiz” dedim. Bana baktı. “Hadi o zaman gidelim” dedi.

Kafamı salladım. Babama birkaç kez sessizce dua gönderdikten sonra tüm düşüncelerimden sıyrıldım ve sadece buna odakladım kendimi. Kısa sürede başarmıştım. “ Yolcu kalmasın” dedim sırıtarak. Carmen biraz tereddüt ettikten sonra baloncuğun içine girdi. Kısa sürede oraya varmayı planlıyordum ama sanırım baloncukla biraz uzun sürecekti.
Carmen Gabriel Boudicca
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Carmen Gabriel Boudicca

Merak Empty
MesajKonu: Geri: Merak   Merak Icon_minitimePtsi Ağus. 08, 2011 1:18 pm

“ Öncelikle bunu daha önce hiç denemediğimi söylemem gerek” Kaşlarımı çatarak ona baktım.“ Suyun altında bir hava baloncuğu oluşturacağım, bu sayede ıslanmadan ve nefesimizi tutmadan rahatlıkla babamın sarayına ulaşabileceğiz” dedi.Bir duraklamanın ardından “Hadi o zaman gidelim” dedim.Derin bir nefes aldı ve gözlerini kapadı. Dudakları hareket etti. Baloncuk için çok beklememe gerek kalmamıştı.Önümüzde ikimizi alacak kadar baloncuk oluştı. “ Yolcu kalmasın” dedi sırıtarak. Tereddüt etsemde bindim."Hey bu şey güvenli mi ?" dedim yüzüne bakarak. "Umarım." dedi hafifçe gülümseyerek.

Suyun altı harikaydı. Renk renk balıklar deniz atları etrafta dans ediyordu.Türlü türlü su bitkileri etrafa büyüleyici bir hava katıyordu.Benim büyülenmiş gibi etrafa baktığımı görünce gülümsedi. "Çok güzel değil mi ?" Kafamı onay verircesine salladım."İşte geldik." dedi bana bakarak. Bense ona cevap vermek yerine hayretle Poseidon'ın gösterişli krallığına bakıyordum.
Luna Harrods
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Luna Harrods

Merak Empty
MesajKonu: Geri: Merak   Merak Icon_minitimePerş. Ağus. 11, 2011 6:00 am

Her zamanki gibi suyun altında olmak bile beni gülümsetmişti. Denizatlarının heyecanlı heyecanlşı etrafta gezinmesi, balıkların bizi görüp rotalarını değiştirmesi her zaman gülümsememe neden olmuştur. Babamın sarayını gördüğümde ise hep içim rahatlamıştı hem de biraz gergin ve kızgındım. Evet, aynı anda birden fazla duygu ile yüklüydüm şu an. Babamı göreceğim için mutluydum, ama ona bana on senedir görünmediği için dahası düğünüme ve çocuğumu görmeye bile gelmediği için çok kızgınım. Aynı zamanda da yanımda bir Ares melezi vardı ve babam pek Ares melezlerini sevmezdi. Neler olacağını gerçekten sabırsızlıkla bekliyordum. Sarayın kapıları ardına kadar açıktı. Sanki gerçekten bekleniyormuşuz gibi. İçeri girdiğimde baloncuğu patlattım. Burası Havva doluydu. Rahatça nefes alabiliyorduk. Carmen’in etrafa hayran gözlerle baktığını görünce “ Babamın, tanrı Poseidon’un sarayına hoş geldin” dedim. Ana koridorda yürümeye başladık. Bir yandan sohbet ederken bir yandan da babamın taht odasının nerede olduğunu hatırlamaya çalışıyordum. Sonunda taht odasının önüne geldiğimizde iyice gerilmiştim. Dudağımı ısırdım “İşte başlıyoruz” dedim.

Merak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Heyecan ve Merak
» Merak ve tanışma
» Sadece merak
» Merak, Endişe, Hayranlık ~