Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

BiBi Denen Çaylak.

+9
Seth Mason Black
Anita Esmé Kathyleen
Katherina Zoey Night
Dekka Emily Chawlea
Gaia
Quinn Lilian Hebbinckuys
Adreanna B. von Dorff
Leo von Dorff
Zenobia
13 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Zenobia
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Zenobia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:31 am

Benim çaylaklığım rp de değil, Olimpos'da Smile Şimdi, henüz filmi bile izlemediğim için kim kiminle arkadaş olur falan onu bilmiyorum, o yüzden başlık açmayı uygun gördüm.

Öncelikle, BiBi 16 yaşında bir genç kız. Konuşamayanları duyma ve onları iyileştirme yeteneği var. Özel olarak yılanlara ilgi duyar, onların dışlanmış yaratıklar olduğunu düşünür. Neşeli bir kızdır, ayrım yapmadan herkesi sever ve onlarla arkadaş olabilir. İnsanlar ona genelde çok güvenirler çünkü sır tutma konusunda iyidir. Hermes ile Amphitrite' nin kızıdır. Denizde doğmuş, denizlerin dibinde büyümüştür. En ücra köşelere saklanmışır her zaman, çünkü Amphitrite hala Poseidon'un karısı iken hamile kalıp doğurduğu için, Poseidon'un gazabından korkanların sayısı fazladır ve bir hava tanrısının kızı için kimse bu riski göze alamamıştır.

Ve doğal olarak, kendini hiç bir zaman oraya ait hissedemeyerek karaya çıkma isteğinde bulunmuş ve kabul edilmiştir. O zamandan sonra babası Hermes'in yanında kalmıştır. En sevdiği şey, onun lirinden çıkan melodileri dinlemektir. Babasının görevlerinden biri ölü ruhları yeraltına götürmek olduğu için, ölümle biraz fazla içli dışlı olduğunu düşünür ve bu onu kabuslarında yalnız bırakmaz. Boş zamanını ormanda hayvanları iyileştirerek geçirdiği için bir çok kişi onun yeteneğinin bununla sınırlı olduğunu sanar.

Bu kadar Smile Arkadaşlar, kardeşler, akrabalar, farklı kurgular, ne olursa açığım ben, bu başlığın açık olacağı gibi Smile

Leo von Dorff: Ah, eski bir dost. İyi bir dost da. Hatırlıyorum da, ormandaki ağaca tırmanırken onu gördüğüm günü. Ormanın her yerini karış karış biliyorum, tam ağacın çürük olduğunu haykıracaktım ki, tutunduğu dal kırılınca direk şelalenin sularına karıştı. Onu ordan çıkartmak da, benim gibi birinin göreviydi zaten.

Onun dinleme ve anlama yetisinin ne yazık ki tüm dostlarımda bulunmadığını görmek, bana acı vermiyor değil. Bir ara sinemaya gidelim.

Dekka Emily Chawlea: Ah, Dekka, Dekka, Dekka. Benim favori melezim, favori üvey kardeşim... İsmin o kadar çok hoşuma gidiyor ki, onlarca defa yazabilirim. Bazı zamanlarda bana arka çıkman hoşuma gidiyor hep. Eğer ağlamışsam, bir erkeğe üzülmüşsem, kötü bir şey yapmışsam, her zaman kime gideceğimi biliyorum sayende. Kardeşlerimden biri olduğun için şanslıyım.

En son Zenobia Claire Robertson tarafından Paz Tem. 31, 2011 7:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:33 am

Çıkar ilişkisi olsun.
http://blgsyrs.sozlukspot.com/
Zenobia
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Zenobia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:34 am

Biraz daha açar mısın? Çıkar ilişkisi derken? Smile
Adreanna B. von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Adreanna B. von Dorff

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:35 am

Benim diğer karakterin(bkz; Quinn Lilian Hebbinckuys) ebeveyne ihtiyacı var. 16 yaşında olmak zorunda mı şu BiBi? Smile
http://melezkampirpg.forumup.web.tr
Zenobia
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Zenobia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:36 am

Ebeveyn mi? Hızlı büyüme yeteneği olacaksa, BiBi çocuk doğuracak yaşta aslında, bir de karakter kaç yaşında?
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:37 am

Off boşver.En iyi dostlarından biri olabilirim. Yaşınıda rp yaşını 200 yada 100 küsür yap Very Happy
Adreanna B. von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Adreanna B. von Dorff

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:37 am

13 ama, gerekirse 11'e kadar iner. Yani 26 yaşında olsan, kurtarır gibi. Sence?
Zenobia
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Zenobia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:39 am

Küçük bişi olsa Razz 3-4 falan Razz Çok şeker olur. Very Happy Ya da benim diğer karakterim bknz: Minica Millan onu büyük yapayım ben, onun kızı olur, olur mu?
Zenobia
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Zenobia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:41 am

Leo, görmedim seni. Evet, neden olmasın Smile Aklında belli bir kurgu var mı?
Quinn Lilian Hebbinckuys
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Quinn Lilian Hebbinckuys

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:41 am

Karakter bu işte. 3 yaşında avcı olmaz kii Smile Öbür karakterin de küçük tanrıça mı?
Zenobia
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Zenobia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:42 am

Onu ben öyle yapıcam, evet evet. Büyükbabaların tanrı olcak <3 Razz İstersen tabi Very Happy
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:44 am

Sen ve benim arkadaşlığımız eskilere gitsin.Senin hayatını kurtarayım ama o zaman küçük tanrı olduğunu bilme.
Quinn Lilian Hebbinckuys
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Quinn Lilian Hebbinckuys

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:44 am

Tamamdır. Smile Öbür karakterin kızıyım o zaman. Smile Bu karakterin de genç Quinnie'yi korusun falan?
Gaia
Tanrıça
Tanrıça
Gaia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:50 am

Karakter bu. Başvurumu yaptım Very Happy

Leo, güzel bir kurgu evet Smile
Adreanna B. von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Adreanna B. von Dorff

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:51 am

Tamam, rütbe al, ben de kurguma yazayım. Küçük tanrıça çocuğu, genç ve avcı işte.
Gaia
Tanrıça
Tanrıça
Gaia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:51 am

Olur Very Happy
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:54 am

Peki eski dost Very Happy
Dekka Emily Chawlea
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Dekka Emily Chawlea

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 7:13 am

Sevdiğin ve sırlarını paylaştığın bir melez olabilirim ben. Kısacası sen bana güven Katherina Zoey Night'ın da davranışlarından hoşlanmıyor ol.
Zenobia
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Zenobia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 7:23 am

Hahaha, daha da ötesi, kardeş oluyoruz sanırım Razz O kişinin kim olduğunu bilmiyorum ki ama ben :S Leo, Dekka, birer kurgu ekledim, umarım beğenirsiniz.
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 7:25 am

Ben senin eskiden hayatını kurtarayım sende bana sayglı ol ama ozamanlar küçük tanrıça olduğunu bilme.
Zenobia
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Zenobia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 7:28 am

Denizin dibinde doğmuş nasıl bilmeyecek cünyır tanrıça olduğunu, kurguya bakmadın mı sen? Very Happy Cıkcıkcık *kafasını sallar*
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 7:32 am

Ei.O zaman sen beni bogulurken kurtar arkadas olalım Very Happy
Zenobia
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Zenobia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 7:33 am

Tamam.
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 7:34 am

Very Happy eski dost Very Happy
Zenobia
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Zenobia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 7:35 am

Tamam, yazdım.
Katherina Zoey Night
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Katherina Zoey Night

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 8:21 am

Beğendim kurguyu, bu arada evet kardeş oluyoruz Very Happy

Düşüncelerinden hoşlanmayacağın kişilik benim, başka bir deyişle Dekka'nın diğer hesabı Smile

Bir Nyks kızı olduğum için olsa gerek biraz huysuz ve çabuk sinirlenen birisiyim kurgumda. O yüzden hoşlanmayacak bir davranışımı bulursun sen Very Happy
Anita Esmé Kathyleen
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 8:58 am

Ölümüne düşman olalım biz (Gerçi sen ölmezsin ama anla işte Razz )

Hem profiline hem de buraya ekle istersen, ben de profilime ekleyeceğim de... Tabi eğer kabul edersen.
Seth Mason Black
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Seth Mason Black

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 9:52 am

Ne yani, sen şimdi benim... Benim... Ölümsüz Ablam mısın? Shocked

Hırsızlık yapıyor musun bare Suspect

Ona göre seni dost ya da aile bireyi yapacağım Rolling Eyes
Anita S. de Luca
Nemesis'in Çocuğu
Nemesis'in Çocuğu
Anita S. de Luca

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 10:01 am

Thalia A. Carter - Yenilerle çok iyi anlaşır çoğu kişiyle arası iyidir.Senle de iyi olsuun.
Christina Pamelia Tyler - Düşmanı hiç yoktur ve olmasını da istemez.Onla çok iyi anlaşın,yardımlaşın,suç ortağı olun.
Anita S. De Luca - Ona saygı duy,düşman ol.Hafiften kork ama belli etme.
Ryden Molby - 15 yaşında küçük tanrı'ça ebeveynleri olan iyi kalpli cesur bir kız.Ona kol kanat ger Very Happy
Zenobia
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Zenobia

BiBi Denen Çaylak. Empty
MesajKonu: Geri: BiBi Denen Çaylak.   BiBi Denen Çaylak. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 6:53 pm

@ Katharine: Tamam merak etme çok güzel nefret ederim Razz

@ Anita: Tamam senden de güzel nefret ederim. Very Happy

@ Seth: Ben senin ablan değil sen benim abim oluyorsun, yaşlara bakarsak Very Happy Hayır, ben dürüst bir çocuğum, babamın kızıyım Razz

@ Anita: Kurguların hepsi çok güzel, kabulümdür.

Bir de hepinizden mümkünse birer icon alabilir miyim, lejantıma ekleyeceğim de Smile

BiBi Denen Çaylak.
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Yeni Bir Çaylak.
» Çaylak Melez
» Bir Tanrıça ve bir çaylak...
» Çaylak Hırsız
» Çaylak Öğrenci