Evelynn van der Bilt İris'in Çocuğu
| |
Sienna V. Wideen İris'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: İris Kulübesi | Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 15, 2011 5:11 am | |
| Ben de tatilde olmama rağmen elimden geldiği kadar yazmaya çalışacağım temizliğe. Temizliğe diğer kardeşlerimiz de yazsa fena olmaz hani. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: İris Kulübesi | Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 15, 2011 12:46 pm | |
| Elveda İris melezleri. Burada bulunduğumuz kısacık süre zarfında bile çok iyi iş çıkardık bence. Bu kulübeye üye olmak bana Sena gibi bir arkadaş daha kazandırdı. Ve bu kuübe benim sevdiğim kişilerin derlemesi gibiydi: Sena, Damla, Eda, Kadri. Sizi hiç unutmayacağım. Hepinizde msn var zaten. Eda içinde vereyim: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İçinizdeki renkli kişilik hiç solmasın kardeşlerim, sizi seviyorum. | |
|
Evelynn van der Bilt İris'in Çocuğu
| Konu: Geri: İris Kulübesi | Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 15, 2011 12:59 pm | |
| Öyküümm kardeşimm hepiniz benim için çok özeldiniz özellikle Damla , Eda ve Öykü. Zaten Edamı bu kulübeye ben sürüklemiştim. Damlam da beni buraya... Kısa süredir İris ayaktaydı ama bu sürede her birinizi tanıma fırsatım oldu hepiniz seviliyorsunuz. Evelynn van der Bilt~ Yardımcı Kulübe Lideri bana ulaşmak için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama sanırım herkeste var msnim | |
|