Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Öğrencilerin Bölümü Perş. Tem. 28, 2011 4:17 am | |
| Dersliklerde ilgili sorun, soru, istek, öneri, sıkıntı, eleştiri, yorum ve aklıma gelmeyen diğer beyan kelimeleri için bu başlığı kullanabilirsiniz arkadaşlar. Yalnız sohbet çarkına döndürmeyin. Öneriden bir kastım da, eğitmenlere ders kurguları hakkında fikir vermeniz çünkü her ders için can alıcı bir kurgu bulmak takdir edersiniz ki oldukça zor. Ah, unutmadan şu kelimeyi de ekleyelim; Şikayet. ^^ | |
|
Lieselotte Qwin Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: Öğrencilerin Bölümü Cuma Tem. 29, 2011 10:58 am | |
| Merhaba ben çaylak bir öğrenci. Şimdi daha hiçbir statü sahibi değilken yüzsüz bir şekilde buraya geldim. Zorunlu ders listesine yeni açılmış olan Nemesis, İris, Thanatos ve Herakles kulübeleri dahil edilmemiş de, bu dört kulübe kendilerine özel zorunlu derslere sahip mi yoksa yalnızca dört dersten mi sorumlular merak ettim. | |
|
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: Öğrencilerin Bölümü Cuma Tem. 29, 2011 11:51 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Öğrencilerin Bölümü Cuma Tem. 29, 2011 12:24 pm | |
| Unutmuşum! Pekala, derhal ekleyeceğim yeni kulübelerin zorunlu derslerini de başlığa. Ve tabii öneriniz de dikkate alınacak. ^^ | |
|
Caroline Klein Hades'in Çocuğu
| |
| Konu: Geri: Öğrencilerin Bölümü Cuma Tem. 29, 2011 12:37 pm | |
| Öncelikle ders sisteminde bir yenilik olmayacak, yalnızca ilerleyen günlerde duruma göre birkaç dersliğin eğitmen sayısı arttırılabilir, ders süreleri kısaltılabilir. Bunlar da öğrencileri etkilemez. Yaptırımları tüm dersliklerdeki düzen sağlanınca açıklayacağım ve korkarım ki çoğu öğrencinin şok olup hayata küseceği birkaç durum olacak. Bazı -kimseye söylememelerini tembihlediğim- üyeler yaptırımlardan birini dün öğrendi mesela, gösterdikleri tepkiyi onlara sorabilirsin. Kısacası, daha önceden yapmış olduğum uyarıyı tekrarlıyorum: Bu dersler boru değil. Başta zorunlular olmak üzere hepsine katılmaya çalışın çünkü kulübelerinize puan olarak getirileri çok fazla. | |
|