Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Soğuk Rüzgar, Sıcak Haber

2 posters
YazarMesaj
Kumon Desert
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Kumon Desert

Soğuk Rüzgar, Sıcak Haber Empty
MesajKonu: Soğuk Rüzgar, Sıcak Haber   Soğuk Rüzgar, Sıcak Haber Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 2:24 am

Bulutlar gökyüzünü kaplıyordu. Bulutlar Atina sokaklarına güneşin girmesine izin vermiyordu. Sokaklarda vızır vızır geçen arabaların sesini duydukça sinirlerim bozuluyordu. Boynuzlarımı açığa çıkarmamak için kendimi tutuyor, yumruklarımı sıkıyordum. Soğuk bir rüzgar esiyordu. Bir iş binasının tepesinde, ellerim ceplerimde, ağzımla çevirdiğim kürdanımla, varlığıyla beni rahatlatan o ölümsüzü bekliyordum. Eskiden burada binalar yerine küçük kulübeler vardı. Yıllar sonra buranın böyle değişmesi beni şaşırtmıştı. Kardeşlerimin beni lanetledikten sonra kabuğuma çekilmiştim. Bunun için onları asla affetmeyecektim. Beni anlayan tek ölümsüz oydu. Taştan daha sert olan kalbim, onun sayesinde erimişti.

Birden gökyüzünde bir şimşek çaktı. Şimşeğe odaklanmışken arkamdan yaklaşan kişiyi fark edemedim. Arkamı döndüğümde bütün ihtişamıyla karşımda duruyordu. Kalbimi eritmeyi başaran kadınım. Onu gördüğüm andan itibaren vücudumu serinleten rüzgar, şimdi benı ısıtıyordu. Yumruklarım yavaş yavaş gevşemeye başlamıştı. Yüzümde çok hafif bir gülümseme belirdi. Gözleri güneş gibi parlıyordu. Üzerindeki karanlık giysi beni kendine daha çok çekiyordu. Bana doğru bir adım attı. Kalbim hızla çarpıyordu. O kadar hızlı çarpıyordu ki, kendimi savaştaymış gibi hissediyordum. Kendi kendime verdiğim bir savaştı bu. Taştan daha sert ellerimle kendimi dövmeye çalışıyordum. Fakat o buna müsaade etmiyordu. Elimi sıcacık elleriyle tutuyordu. Ellerimin uyuştuğunu hissediyordum. Kendimle savaşmaktan vazgeçiyordum. Karanlık ama bir o kadar da tatlı yüzüne bakıyordum.

Ağzımdaki kürdanı elimle aldım ve yere attım. Söze hangimizin başlayacağını merakla bekliyordum. İçimden bir ses benim konuşmam gerektiğini söyüyordu. O söze başlamadan "İyi ki geldin," diyerek söze başladım. "Ben de seni bekliyordum." Kaos aşkına! Ne söyledim? Bunu kardeşlerimden biri duyacak olursa "Kişiliğini mi kaybettin," diyerek benimle dalga geçebilirlerdi. Birden içimi pişmanlık ateşi kapladı. Tanrıça şimdi yanımdaydı. Yavaşça ellerini ellerimle buluşturdu. O an içimdeki pişmanlık ateşine su serpildi. Rüzgar tekrar yüzümü soğutuyordu. Ellerinin kalbime dokunduğunu hissediyordum. Kendi ellerim onun ellerine dokunabiliyordu sadece. Bu olmamalıydı. Kendimi daha fazla açabilmeliydim ona. "Bir anlığına dünyayı unutmak istiyorum. Sadece sen ve ben. Başka kimse olmayacak." Ellerini sıkıca tuttum ve dudaklarımı dudaklarına değdirdim. O an kendimi bir tanrı gibi hissettim. Bütün kötülüklerinden arınmış biriydim.
Nemesis
Tanrıça
Tanrıça
Nemesis

Soğuk Rüzgar, Sıcak Haber Empty
MesajKonu: Geri: Soğuk Rüzgar, Sıcak Haber   Soğuk Rüzgar, Sıcak Haber Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 11:27 pm

Tedirgin bir şekilde ellerimi karnımda birleştirdim. Bunu ona nasıl açıklayacaktım? Gerçi eninde sonunda öğrenecekti, karnım git gide büyüyordu. Kendimi tutamadan güldüm, bir titanla bir tanrıçanın çocuğu. Olimpos'a çok ses getireceği belliydi. Ve iyi karşılanmayacağı da. Ama ne olursa olsun kızımı korumakta kararlıydım. Kızım... Bunu fark edince gözlerimden bir damla yaşın yuvarlanıp gittiğini hissettim. Çocuğun cinsiyeti üzerine daha önce hiç düşünmemiştim, şimdi ise birden bire aklıma gelivermişti kızım olacağı... Bir tanrıça olduğum için doğal olarak hislerime de güveniyordum. Parmaklarım hafifçe kasıldı karnımın üzerinde. Aniden nedenini anlayamadığım bir güven gelmişti kendi kendime. Karşıma ne çıkarsa çıksın bunu karşılayabilecek gücüm vardı. Bir tanrıçadan daha azı da beklenemezdi zaten. Atina'ya gidecek ve Krios'la bu durum hakkında konuşacaktım.

Aslında sessizce yaklaşmayı planlıyordum ona ama geldiğimi fark etmişti. Elbette fark edecekti. Bana döndüğünde, bir an için nefesimin kesildiğini hissettim. Hala ilk tanıştığımızdaki kadar etkileyici ve çekiciydi. Ona doğru bir adım attım ve mutlu bir şekilde iç geçirerek elini tuttum. Bir şeyler söylemek istedim, ama ne söyleyeceğimden, söze nasıl başlayacağımdan emin değildim. Yanlış bir şey söylediğimde ters tepmesinden korkuyordum. Neyse ki ben daha ağzımı açamadan o konuşmaya başladı. 'İyi ki geldin. Ben de seni bekliyordum.' Ona kaçamak bir bakış attım, konuşmanın gidişatının bu yönde olmasını beklediğim söylenemezdi. Neden beni bekliyordu ki? Öğrenmiş olabilir miydi? Ama bu mümkün değildi, ben ona ya da başka birine hiçbir şey söylememişken nereden duymuş olabilirdi? Kalbim hızlı hızlı atıyordu, tepkisini merakla ve korkuyla bekliyordum. 'Bir anlığına dünyayı unutmak istiyorum. Sadece sen ve ben. Başka kimse olmayacak.' O anda düşüncelerim ve korkularım yatışmaya başlamıştı. Korkularımın gerçek olmadığını anlayıp rahatlarken, bir yandan da alışılmadık sözlerinin içtenliği ve dürüstlüğü kalbime dokunuyordu. İçimde farklı türden bir heyecan büyümeye başlamışken, diğer elimi de onun elinin üzerine koydum ve gözlerime bakmasını sağladım. 'Söylemem gereken bir şey var.' dedim hızlıca. Ne diyeceksem bir an önce söylemeyi planlıyordum. Derin bir nefes aldım. 'Sadece sen ve ben olmayabiliriz. Eğer... hayatımızı biraz değiştirmemiz gerekirse...' Saçmaladığımın ve doğru düzgün konuşamadığımın farkındaydım. Gözlerimi kapatıp kendimi biraz sakinleştirmeye çalıştım, sonra gözlerimi tekrar açıp doğrudan Krios'un gözlerine baktım. Kelimelerin kolayca ağzımdan dökülüvermesi beni biraz şaşırtmıştı. 'Ben hamileyim.'

Soğuk Rüzgar, Sıcak Haber
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rüzgar (Görev 5)
» Üzücü bir haber!!
» Beklenmedik Haber - 1
» Beklenmedik Haber - 2
» Sıcak Bir Ev