Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aile görevi

2 posters
YazarMesaj
Liliana Caprice von Dorff
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu

Aile görevi Empty
MesajKonu: Aile görevi   Aile görevi Icon_minitimeCuma Tem. 22, 2011 2:56 am

Sabah erken kalkmayı düşünmüyordum ama birden odama dalan birinin çıkardığı kapı sesi yüzünden yataktan hoplayarak kalktım. Yere yapıştığım için bir yandan inleyerek diğer yandan kafamı ova ova doğruldum. Karşımda hiç tanımadığım bir melez vardı. Nefes nefese bir yere çökmüş oturuyordu. Minyon tipli bir kızdı. Sarı saçları vardı. Gözlerini ise hiç sevmediğimi söylemeliyim. Kedi gözü gibi bir şeydi. O yüzden dikkatimi başka bir yere verdim. Ayağa kalkıp yerddeki yorganımı yatağa attım. Kollarımı belimde birleştirdim ve gözlerimi kısarak kıza dik dik bakmaya başladım. Kız farkında değil gibiydi ama çok geçmeden fark etti ve korkakça doğruldu. “Umarım beni uykumdan uyandırmak için iyi bir sebebin vardır.” Kız iç geçirerek “Kaldırmak istemezdim ama Kheiron seni çağırdı.” dedi. Bir anda şaşkınlıkla gardımı düşürdüm. Kheiron beni mi çağırmıştı? Hay ben böle işin içine. Kıza sebebini soramadan kız beni çekiştirmeye başladı. Ama pek kuvvetli değildi. O yüzden pek işe yaramadı. Geceliklerimle dışarı çıkamazdım. O yüzden hemen bir şeyler geçirdim üztüme ve sonra gergin bir şekilde kızla birlikte büyük eve gittim. Kapıdan içeri girince tanıdık bir yüz gördüm. Bu Leo’ydu. Kocaman gözlerimi Leo’nun üstüne diktim. “Niye bana öle bakıyorsun?” Sonra Leo’ya yalaşıp dürtükledim. “Senin burda ne işin var.” Bir kediyi andırıyordum.Leo geriye iki adım attı. “Kheiron çağırdı. “ Gözlerimi kırpıştırdım. “Sen de mi?” O daha cevap veremeden Kheiron geldi. Bize birer sandalye gösterdi ve sonra minyon tipli kıza çıkmasını söyledi. Sonra da uzun uzun konuştu. Konuşması bittiğinde Leo ile birbirimize baktık. Sonra kheiron “Eee kabul ediyor musunuz?” dedi.Leo ile hiç tereddüt etmeden “Evet “ dedik. “O halde hemen hazırlanın. Kampçılar uyanmadan gidin.” Hemen büyük evden çıktık. “Ahırda buluşuruz.” dedim. Koşturarak kulübeye gittim. Gerekli olan tüm eşyaları çantama doldurdum. Sonra her şeyi gözden geçirdim. Mutfakta kendime biraz yiyecek aldım. Çantama doldurdum. Ahırda Leo ile karşılaştım. Fearless’i ahırdan çıkarmıştı. Ben de Jaune’yi çıkardım.
Planımızı tartışa tartışa Em Teyze'nin Bahçe Cüceleri Mağazası’na varmıştık. Pegasuslardan inip onlara bize yakın ama güvenli bir yere gitmelerini söyledim. Gözlerini de korumalarını tembih ettim. Leo ile gözgöze geldik. “Önden buyur.”dedim. Leo’nun titrediğini görüyordum. “Önce bayanlar.” Dedi. Derin bir nefes aldım ve kapıdan içeri girdim.
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

Aile görevi Empty
MesajKonu: Geri: Aile görevi   Aile görevi Icon_minitimeCuma Tem. 22, 2011 8:07 am

Tam yatacaktım ki kapı çaldı ve içeri bir erkek girdi.Hemen ayağa fırlayıp kılıcımı elime aldım.Bana baktı ve güldü.Aslında fazla gülemedi nefes nefese kalmıştı.Turuncu saçlı genç bir melezdi ama sanırım benden kıdemliydi.Ona baktım ve "Sanırım beni tam uyurken rahatsız ettiğin için bir sebeb vardır.Yoksa Tartarus'a kadar yolun var" dedim.Çocuk bana "Aslında seni tam uyurken rahatsız etmek istemezdim.Ama Kherion çağırdı ve mağlum ona hayır diyemezsin." dediğinde şok oldum.Kherion beni sık sık çağırmazdı.Dün 1 bugün 2.Kherion bir şeyler çeviriyordu ama hadi ayırlısı değerek kulübeden çıktım.Kherion'un ofisine geldim ve oturdum.Bana birazdan gelir dedi.Kim olduğunu merak ediyordum.Sonra kuzenim Lily içeri girdi.Ona . “Niye bana öle bakıyorsun?” dedim.Sonra bana senin burada ne işin var gibi bir şey söyledi.Ona Kherion çağırdı dedim.Erkek ve kız dışarı çıktı.Odada Kherion,ben ve Lily vardı.Kherion uzun uzun birşeyler anlattı.Kherion “Eee kabul ediyor musunuz?” dedi.Hiç tereddüt etmeden aynı anda evet dedik.Ahırda buluşuruz dedi.Kulübeme gidip eşyalarımı aldım.Güneş gözlüğünde unutmamak lazımdı.Mağlum Medusa'nın kellesini koparıcaktık.Yiyecek filan hepsini aldım ve ahıra koştum.Lily vardığında ben Fearless'i çoktan çıkarmış küp şeker ile besliyordum.Sanırım arkadaşımı daha sık ziyaret etmeliydim.

Planı gerçekten güzel bir şekilde tartıştık.O Medusa'yı oyalıycaktı bende kellesini kesçektim.En sonunda Medusa'nın olabilceği yere geldik.Pegasuslardan indik ve onları güvenli bir yere gönderdik.Lily bana önden buyur dedi.Titreye titreye önden bayanlar dedim.Lily derin bir nefes alarak içeri girdi.İçerisi Kherion'un bize söylediği gibi gerçekten heykel doluydu.Medusa'nın yaşayabilceği bir kulübe vardı.Tam içine girçektik ki bir ses duyduk."Merhaba yakışıklı bey.Ve sizede merhaba güzel hanım.Size nasıl yardımcı olabiliriz." dedi.Titrek bir şekilde ona cevap vermeye hazırlanıyordum ama Medusa bizi içeri aldı.Bizi bir güzel besledi.En sonuda kafasındaki örtüyü çıkarmak üzereydi.Bize bir dakika dedi.Arkadasını döndüğümde kılıcımı çektim ve kellesini kestim.Aman tanrım Medusa'yı öldürmüştüm.Kafayı örtüsüne sardım.Lily'ye baktım.Bana öyle bir bakti ki kızgınlık ve şaşkınlık aynı andaydı.Sanırım o öldürcekti ama bunu bu kadar kolay beklemiyordu.Kafasını bir poşete koyduk.Pegasuslarımıza binip kampa geri dönmeye hazırlandık.
http://blgsyrs.sozlukspot.com/

Aile görevi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Aile sırları...
» Aile toplantısı
» Aile İlişkileri ve Canavarlar
» 1. Geleneksel (!) Aile Yemeği
» Normal bir aile ziyareti(sanırım)