Alonza Hathaway Ares'in Çocuğu
| Konu: Yenibirbaşlık Perş. Tem. 21, 2011 9:09 pm | |
| Selam ben Gülden, {Güldo Güldi Güly Güldosh -hepinizde farkli farkli seyler diyosunuz - } Beni hepiniz taniyosunuz zaten, {tanimayan ölsün. -töbetöbeölmesinAllahkorusun-} ama burada basligim olmadigini görünce aciiyim dedim, eksik kalmiyim. Ben Gülden, 15 yasindayim. Alman klavyesinde sürünüyorum. {görüldügü üzre} Ama gel gör ki, rpden ayrilamiyorum. Demek ki, okadar büyük bi rp tutkunuymusum Mhh. Buradaki Realschule'ya gidiyorum, aranizda bikaci biliyodur. Büyük bi hevesle laptobumu bekliyorum, alincak insallah. Sonraa, biraz deliyimdir, ucundan, azicik var yani. Aklima sacma sapan seyler gelir. Mhh, donrumayi seviyorum. BURADADA ZATEN BILMEYEN YOK. IMZAMDADA YAZIYO YANI! Ehm sonra, hikaye yazmaya bayilyiorum, hatta tumblr'da paylasmaya baslamistim, ama türkiyeye gidince 4 haftaligina devam edemedim, tekrar baslicam. Kitap okumaya bayilyorum, bu yüzden miyoptum, ilerledi galiba. Sonra Grup msnindeki sohbetlere bayiliyorum, burdaki arkadaslarimi, kardeslerimi cok seviyorum. Sorulariniz olursa, sorun yani, nema problema. Galp hepinize, Galp Galp <3 | |
|
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yenibirbaşlık Perş. Tem. 21, 2011 11:00 pm | |
| | |
|
Traviata Volante Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Yenibirbaşlık Cuma Tem. 22, 2011 3:15 am | |
| | |
|
Chelsea Cocteau-Evans Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yenibirbaşlık Cuma Tem. 22, 2011 11:16 pm | |
| Güldiiii | |