Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Küçük bir kaçamak

2 posters
YazarMesaj
Liliana Caprice von Dorff
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu

Küçük bir kaçamak Empty
MesajKonu: Küçük bir kaçamak   Küçük bir kaçamak Icon_minitimePerş. Tem. 21, 2011 7:47 am

Tarlalara kadar koştura koştura gelmiştim. Biraz meyve, sebze yiyip dersten kaytarmak çok iyi bir fikirdi. Tabi hayatta kalma derdi olan bir melez için kötü bir şey. Saat ikindi vaktiydi. Gökyüzünde harika bir manzara vardı. Kuş seselerinden başka ses çıkmıyordu. Tarlada bitkilere çarpmadan onları kırmadan ilerliyordum. Onlarda bu konudad bana baya yardımcı oluyordu.Yanımda bir sepet getirmiştim. İlerlerken bir yandan da onu doldurmaya başladım. Meyvelerle dolu özellikle çileklerle dolu sepetimle tarlaların etrafındaki ağaçların yanına gittim ve birinin yanına çöktüm. Yanına oturduğum ağaç çok geçmeden konuşmaya başladı. Şu meleze bak oturmuş çilek yiyor. Gülmeme engel olamadım. Neye gülüyor bu kız? Diyordu diğer ağaç. Elime bir çilek daha aldım. Tümünü yedikten sonra ağaçlara döndüm. “Asıl siz kendinize bakın. Asıl siz oturmuş yatıyorsunuz.” Sonra omuz silktim. İki ağacın şaşkınlıklarına ve konuşmalarına kulak asmadım. Bitkilerle konuşmaya başladım. Ne güzel bir manzara öle değil mi? “Evet,öyle.” Güneş bulutların arasında gözden kaybolmuşken sadece gökyüzünde bıraktığı renk kümesi duruyordu. Çilekleri sevdin mi? “Evet, çok leziz. Kimseye bir şey söyleme olur mu?” Bir diğer bitki Söylemeyiz.Her gün bizimle sohbet eden olmuyor. dedi. Gülümsedim ve “Teşekkür ederim.”dedim. Sonra çiçekler birden irkildi. Biri geliyor. Ahh… hayır. Yakalandım. Umarım Bay D. Değildir. Bitkilere kim olduğunu soramadan omzumda bir el hissettim
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

Küçük bir kaçamak Empty
MesajKonu: Geri: Küçük bir kaçamak   Küçük bir kaçamak Icon_minitimePerş. Tem. 21, 2011 8:21 am

Bugün Bay D.'nin isteği üzerine tarları kontrol etçektim.Bakına bakına gittim.Uzakta birini gördüm.Hemen koşa koşa yanına geldim.Elimi omuzuna koydum.Suratını bana döndü.Bu kuzenimdi.Ama bende ceza almak istemiyordum.Benimle gelmek zorundaydı.Benimle konuşmaya hazırlanırken suratını birden gülümseme aldı.Tam konuşuyorduki ağzını kapattım.Sürüklemeye başladım.Demeter kızı olduğunu biliyordum ama Bay D.'nin isteğiydi bu.En sonunda benden kurtuldu ve koşmaya başladı.Peşinden depar attım ama yetişemedim.Çok yoruldum dinlemek üzere yere oturdum.Birden bir bitki beni havaya kaldırdı.Aman tanrım noluyordu.Ve konuşmaya başladı."Bak dostum.Bu kıza hiçbir şey olmiycak.Ve senin şu ahmak tanrına söyle burası özgür bir yer isteyen gelip çilek yiyebilir.Beni anladınmı?" dedi.Kafamı hayır şeklinde salladım ve beni dahada yukarı kaldırdı.Birde yükseklik korkum olunca tamam der gibi başımı salladım.Ama kendi kendime söz verdim ben.Bu ağacı kestirecektim.Lil durdu.Peşinden gittim.Ona ihanet etceğimi sandı ama etmedim.Birlikte çilek yemeye gittik.Çok güzellerdi.Ara sıra şakalaşıyorduk birbirimize çilekler atıyorduk.Güzel bir gündü.Bu iş bittikten sonra Bay D.'nin odasına gittim ve ona istifa eteceğimi söyledim.İlk başta biraz kızsada bana senden çok daha iyi biri başvurdu.Demekki o gelcek dedi.Bunu merak ederken kardeşim Rea içeri girdi.Demekki bu son çilek yiyesimdi.Rea çok iyi koruyucudur.Öğlen vakti olduğu için yatağıma uyumaya gittim.Çilekli günü düşündüm ve günlüğüme not aldım.Sonrada gözlerim kendiliğinden kapandı.

_Rp bitmiştir_
http://blgsyrs.sozlukspot.com/

Küçük bir kaçamak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Küçük Bir Kaçamak
» Kaçamak Faslı (58/1)
» Kaçamak Faslı (58/2)
» Küçük Tanrılarla Rp'ler
» Küçük bir ziyaret.