Leo von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Kanka wuhu ordamısın ? Perş. Tem. 21, 2011 5:25 am | |
| Bugün kankam Seth'i ziyaret etcektim.İlk önce ne olur ne olmaz diye yanımda içecek falan getirmiştim.Kapıyı çaldım ve birinin sesini duydum."Kim o?" dedi.Bende bu soru üstüne"Ben Leo.Seth'i ziyaret etçektim" dedim.Önüme bir kız çıktı.Sanırım bu kulübedendi.İçeri girdim.Az kalsın yere düşüyordum.Bu derece dağınıkmıydı bunlar.Daha temizlik yapılalı kaç gün olmuştu hemde.Kız"Seth birazdan gelir.Sen şuraya otur" dedi.Bende oturdum ve Seth'i bekledim.Kız hertürlü şeyi getiriyordu.Sanırım Hermes kulübesindeki en kültürlü kişi oydu.Seth böyle buluşmalara geç kalmazdı.Sonra bir kaç erkek kapıdan dışarı çıktı.Hele biri bana öyle bir bakmıştı ki eyvah dedim içimden.Sonra televizyona bakmaya başladım.Türk kanalları vardı ama keşke Fransız kanalları olsa diye düşündüm.Sonra kız yanıma oturdu ve benim Seth ile nasıl tanıştığımızı sordu.Bende bu soru üstüne cevap verdim."Biz Seth ile kampta değil daha önceden tanışıyoruz.İkimizinde melez olmazı gerçekten de şaşırtıcı bir durum.Seth ile altı yaşındayken tanıştık.Ama babamız Rea ile beni Fransa'ya gönderince bir daha görüşemedik.Nasip bu kamptaymış.Kampa ilk geldiğim gün onu gördüm.Yanına gidip Leo diye birini tanıyıp tanımadığını sordum.Eski arkadaşım diyince ona sarıldım ve dostum ben Leo'yum dedim.Bizde böyle tanışıyoruz." dedim.Genellikle bu hikayeyi dinleyenler çok sıkılırdı ama bu kız hiç sıkılmamıştı.Ona adını sorcaktım ama o konuşunda sorarım diye düşündüm.Kız gerçekten becerikliydi.Keşke Rea'da bu kadar becerikli olsa diye iç geçirdim.Sonra kızın ismini çok merak ettiğimi düşündüm.Utangaç bir şekilde sordum."Şey acaba senin adın ne?" dedim.Bana baktı.Cevap vermeye hazırdı. | |
|
Maggie Gladhell Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kanka wuhu ordamısın ? Perş. Tem. 21, 2011 5:57 am | |
| Lanet olası sandığı hiçbir yerde bulamıyordu. Savaş alanını anımsatan odalarda ganimetlerini koyduğu küçük sandığı bulmak için her yanı aramıştı. Adeta hortum geçmişe benziyordu, ama zaten dağınık değil miydi? Ne fark edecekti ki? Kapının çalmasıyla birlikte aramasını sonlandırıp kapıya doğru yöneldi, gelen kişinin kardeşlerinden birinin olmasını ümit etmişti lakin değildi. "Ben Leo.Seth'i ziyaret etçektim" Gelen kşi Seth’in arkadaşlarından biriydi, şaşılacak bir durumda değildi aslında, fakat hilaf olan durum ise Seth’in olmayışıydı. Gerçi birkaç dakika sonra geleceği de söylene bilinirdi. Bundan ötürü Leo’ya kardeşinin birazdan geleceğini söyleyip koltuğa geçmesini söylemişti. Çocuğun gözü odayı süzüyordu, sanırım kendi kulübesinden oldukça farklıydı. Yada bu denli dağınık olmasından ötürü merak etmişti. Ama açıklama yapacak durumunda değildi, ganimetlerini sakladığı sandığı aradığını söylese belki de hayatında yaptığı en aptalca davranış olurdu.
Seth’in gelmesini beklerken Leo’ya nasıl tanıştıklarını sorarak konu açmaya çalışmıştı. Muhabbet için konu bulmada pek iyi olduğu söylenemezdi, bundan ötürü aklına ilk geleni sorardı. "Biz Seth ile kampta değil daha önceden tanışıyoruz.İkimizinde melez olmazı gerçekten de şaşırtıcı bir durum.Seth ile altı yaşındayken tanıştık.Ama babamız Rea ile beni Fransa'ya gönderince bir daha görüşemedik.Nasip bu kamptaymış.Kampa ilk geldiğim gün onu gördüm.Yanına gidip Leo diye birini tanıyıp tanımadığını sordum. Eski arkadaşım diyince ona sarıldım ve dostum ben Leo'yum dedim.Bizde böyle tanışıyoruz." Leo’nun anlattığı aklına Delmira’yı getirmişti. Onlarda kamptan önce tanışıyorlardı fakat birbirlerinin melez olduğunu kampta öğrenmişlerdi. Fakat ne yazıktı ki Delmira kampta yoktu artık. Özlediği söylene bilinirdi. "Şey acaba senin adın ne?" Ne büyük bir kabalık yapmıştı? Adını söylemeden nasıl tanıştığını sormuştu. Çocuk bu konuda haklıydı; “Reg…” ilkten kod adını söyleyecekti lakin Leo’nun Seth’in eski dostu olduğu göz önünde bulundurduğunda bir zarar gelmeyeceğini benimseyerek tam adını söyledi. “Maggie Gladhell, ama Meg diyebilirsin kısaca.”
| |
|
Leo von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kanka wuhu ordamısın ? Perş. Tem. 21, 2011 7:57 am | |
| “Maggie Gladhell, ama Meg diyebilirsin kısaca.” dedi.Birkaç dakika öyle boş boş oturduk.Aslında ismimi biliyordu ama sanırım benimde kendimi tanıtmam gerekiyordu."Ben Leo von Dorff.Memnun oldum." dedim.Bana bakıp memnun oldum gibi bir bakış attı.Sonra kapı çaldı.İçeri Luke girdi.Aslında Luke sinirli bir tipti.Onla asla düello yapmak istemezdim.Birkaç dakika televizyon izledikten sonra Seth içeri girdi.Beni gördüğüne sevinmiş benziyordu.Beni aldı.Ben koridora girdiğimde Meg'e sanırım teşekkür ediyordu.Sonra Seth'in odasına girdik.Tanrım nasıl bir odaydı bu.Çalışma masasına oturmadan önce bana bir sandalye verdi.Ben oturunca oda oturdu.Seth ile havadan sudan konuştuk.En sonunda gece vakti oldu.Bide Seth'in uykusu geldi.Seth beni kapıya kadar geçirdi.Seth ve Meg'e el salladım.Bugün olanları düşünmem gerekiyordu.Kardeşlerim dışardaydı ve heryeri işgal etmişti.Plaj boştu.Oturmak pek iyi fikir değildi ama.Sonra gezdim gezdim.En sonunda Kano Gölü'nün de boş olduğunu gördüm.Orada bir ağacın altına oturup düşünmeye başladım.Arkadaş listeme bir kişi daha eklenmişti ve bu hoş durumdu.Önceki hayatımdaki kız arkadaşımı özlemiştim ama o güvende olmalıydı.Burada benim gibi melez bir kız bulmalıydım.Bunları düşünürken yanıma Rea geldi.Oda benim gibi yıldızlara baktı.Aklıma birden çok parlak bir fikir geldi.Rea annemizi görmüştü.Benim yarınki planım belliydi.Annemi görmeye gitçektim.Binada bir görevli olduğunu biliyordum.Sanırım onu korkutmak için elimden ne gelirse yapçaktım.Annemi iki dakikada görsem yeterdi.Merakla yıldızlara baktım.Acaba annem nasıl biriydi.Dayımı ve ablamı görmüştüm.Ama annemi görmemiştim ve bunun için dediğim gibi annemi görmeye gidecektim.
_Rp Sonu_
| |
|