Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kahve Molası.

YazarMesaj
Myra
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Myra

Kahve Molası. Empty
MesajKonu: Kahve Molası.   Kahve Molası. Icon_minitimeÇarş. Tem. 20, 2011 8:20 pm

Çok sık olmasa da arada bir kampa uğruyordum. Sonuçta sevdiğim insan buradaydı. Zaten etrafta dolaşmam pek güvenli değildi, melezler tarafından da pek sevildiğim söylenemezdi. Babam neredeyse küçük tanrılar kategorisine giren ve çoğu kişinin adını bile bilmediği Rüya Tanrısı Morpheus'tu, annem de Titan Atlas'ın güzeller güzeli kızı Calypso'ydu. Beraber Ogygia adasında yaşayıp gidiyorduk ki annem Calypso bir süre önce Melez Kampı'na gönderilmişti. Ben de onunla beraber gelmiştim. Onu gerçekten ama gerçekten çok seviyordum ve sonunda bu cezadan kısmen de olsa kurtulmaktan gerçekten çok hoşlanmıştım. Kamp meydanında yürüyordum, Nyks kulübesine doğru. Allen'ın kulübesini öylece basmak hoş olmayacaktı tabi ki ama yine de onu çok özlemiştim. O adaya gelişinden sonra hep onu düşünmüştüm, o sarı saçlarını karizmatik duruşunu. Ve şimdi neredeyse yan yanaydık, kavuşmamak için hiçbir sebebimiz yoktu. Nyks kulübesine doğru ilerlerken birden Artemis kulübesinin önünde durdum. Onları uzun zamandır burada görmüyordum. Temizliklerine birkaç kez yardım etmişliğim vardı, onları çok özlemiştim. Muhtemelen aradan geçen beş yıl boyunca değişmişlerdi, gerçi onlar hayatları boyunca avcılara katıldıkları yaşta kalıyorlardı fakat en azından kişilik özelliklerinin değiştiğini tahmin edebiliyordum. Bir ziyaretin fena olmayacağını düşünüyordum, biraz ani bir misafirlik olsa da her zaman göremiyordum onları. Yavaş adımlarla sekiz numaralı kulübeye doğru ilerlemeye başladım. Kapılarının önüne geldiğimde çeşitli ok desenleriyle karşılaştım. Bir süre onları izledikten sonra da kapıyı tıklattım geri çevrilme korkusunu bir nebze de olsa içimde taşıyarak. O sırada kapıyı açan güzeller güzeli bir avcı olmuştu. Kahverengi gözlerin ve kahverengi saçlarının güzelliğini sonuna kadar kullanan fakat davranışlarıyla da tam bir avcı olduğunu belli eden bu kızı tanıyordum, Chels. Ona gülümsedim ve selam verdim, belki beni çoktan unutmuşlardı. "Selam Chels, ben Myra." dedikten sonra onden gelecek cevabı beklemeye başladım, mavi gözlerimi sonuna kadar açarak.

Kahve Molası.
1 sayfadaki 1 sayfası