Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Temizlik Denetlemesi 15

2 posters
YazarMesaj
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

Temizlik Denetlemesi 15 Empty
MesajKonu: Temizlik Denetlemesi 15   Temizlik Denetlemesi 15 Icon_minitimeÇarş. Tem. 20, 2011 6:27 am

Yarın sabah temizlik yapılması gereken bir kulübede uyumaya çalıştım; ama uyuyamadım. Geçen seferki denetlemeden sonra Lexi’ye öyle bir şey yapmalıydım ki bir daha beni kızdırmaması gerektiğini anlamalıydı. Gece boyunca bunu düşünürken aklıma pek de parlak fikirler geldiğini söyleyemeyeceğim. Kulübeden gizlice dışarı çıktım ve 3 tane horoz aldım. Sabah erkenden alarmımla uyandım. Daha kimsenin uyanmamış olması planımı kolaylaştırmıştı. Anlaştığımız üzere sadece ben ve Lexi temizlik yapacaktık. Diğerleri ise gün boyu kulübeye uğramayacaktı. Bu fikir benim değil Lexi’nin fikriydi. Bir kahve içtikten sonra sıra planımı uygulamaya gelmişti. Hemen dışarı çıkıp aldığım horozları aldım. Lexi’nin, Gina’nın ve Rich’in odasına koydum. Hepsi aynı anda çığlık atmaya başladı. Lexi ve Gina’nın odasından gelen çığlıklar uyandıklarının bir belirtisiydi. Rich’in odasına gittiğimde ise horozun kafasını ayağımın dibinde bulmuştum. Bunun üzerine Bir leğen buzlu suyu Rich’in kafasına döktüm. Bunu yapmak pek akıl karı olmadığı için hemen odadan çıktım. Rich’in bir küfür savurduğunu duydum. Güneş doğmuş, yükselmeye de başlamıştı. Bu saatte uyanık olan tek kulübe biz olmalıyız diye düşündüm. Nasıl mümkün olur ki? Uyku tanrısının çocukları nasıl erken uyanabilir? Lexi herkesi oturma odasına toplarken ben de yüzümü buz gibi bir suyla yıkadıktan sonra oraya gittim. Herkes bana öyle bir bakıyordu ki insanın korkup kaçası geliyordu; ama ben insan değil melezdim. Yani yarı tanrıydım. Ben kaçmamalıydım. Tam arkamı dönüp koşacakken Rich’in elini omzumda hissettim. ‘İşte şimdi ayvayı yedik’ diye düşünürken Rich konuşmaya başladı. ‘’Evet, sevgili(!) kardeşim. Bize ne açıklama borcun var?’’ diye sordu. Bense dönüp ona bakmaya korkuyordum. Bunun için sırtım dönükken ‘’Bilmem ki.’’ dedim masumca. ‘Ben ne yapmıştım ki? Sadece horozlarla uyanmalarını sağlamıştım. Bunun için beni keserler mi? Yok canım. Daha neler?’ Ben bu düşüncelerden sıyrılmaya çalışırken Rich devam etti. ‘’Bizi horozlarla uyandırdın. Sadece bu kadarcık. Başka ne yapmış olabilirsin ki?’’ diye bir soru daha sordu. ‘’Ama geçen denetlemedeki çalar saat olayına bir şey demedin?’’ dedim. Biraz fazla ileri gittiğimi biliyordum. Rich’in eli hala omzumdaydı; ama elini çekti. Kulübenin kapısını çarptı ve çıktı. Gina da onu izledi. Çıkarken bana bir bakış attı. O kadar korkutucuydu ki neredeyse kaçacaktım. Lexi de bana pis pis bakıyordu ki ‘’ Hadi bakalım Lexi! Önce kendi odanı temizle. Sonra mutfağı ve Jasmin’in, Richard’ın, Ryzell’in odasını, salonu temizleyeceksin. Ha bir de banyo. Bunu unutmamalıyız. Ben ise Dillon, Nikolaos ve Sonechka’nın odasını temizleyeceğim. Bu denetlemede babamız rüyana geldi mi?’’ diye sordum. O da bana kafasını sallayarak cevap verdi. ‘Hayır.’ Daha sonra da odama geçtim ve temizlemeye başladım. Kütüphanem hala gelmemişti, bu nedenle kitaplarımı dizmek gibi bir sorunum yoktu. Ama diğer odalarda mutlaka bu dertle de uğraşacaktım. İlk olarak yatağımı topladım. Bir yerden başlamak gerekiyordu. Değil mi? Önce çarşafımı odanın içine silkeledim. Çarşafı yerleştirdikten sonra yastığımı kabarttım. Pikemi de düzelttikten sonra yastığımı yatağımın üzerine yerleştirdim. Camları şimdi silmeyecektim; çünkü canım istemiyordu. Evet evet. Canım istemiyordu. Hemen elime bezi alıp dolabımı sildim. Dolabımı açmaya korkuyordum; çünkü üzerime kıyafet çullanması yaşayabilirdim. Smile Dolabın kapağını kılıcımın ucuyla uzaktan açtım; ama o kadar şaşırmıştım ki. Dolabım düzgündü. Benim dolabım. Hem de kıyafet dolabım. Temiz. Düzgün? Bu şoku atlatmam uzun sürmedi. Çünkü dün Lexi’nin zoruyla düzelttiğimi hatırladım. Temizliğe dünden başlamıştık. Daha sonra yerdeki çoraplarımı toplayıp banyoya attım. Yerleri silmek için halımı yuvarladım. Zaten bir halım vardı. Halı da denemezdi. Daha çok kilimdi. Bu nedenle toplamak kolay olmuştu. Yeri silmek için hemen bir bez alıp silmeye başladım. Bunu yaparken sürekli çevremi kolaçan ediyordum. Birinin böyleyken fotoğrafımı çekmesini istemezdim. Yerleri de bir müddet sildikten sonra kilimi de serdim. Odamdan çıkarken camları silmediğimi hatırladım. Neyse ki camı açmıştım. Odam biraz da olsa havalanmıştı. Camları silerken o kadar terledim ki bir duş alıp temizliğe devam etmeyi düşündüm. Ama temizlik boyunca terleyeceğim için vazgeçtim. Odamdan çıkarken oda spreyini de sıktım. Sıktığım söylenemez. Adeta kutunun hepsini kullandım. Çok güzel bir kokuydu. Tabii ki nergis kokusu. Odamdan çıkarken odamı kilitledim. Bu yeni önlemimdi sırada Lexi’nin de odasından çıktığını gördüm. O da odasını kilitledi. O da terlemişti. Ben Dillon’un odasına ilerlerken Lexi bana bir Ice-tea attı. Havada kapıp teşekkür ettim. Bir dikişte bitirdikten sonra çöpünü geri attım. O buna çok şaşırmış görünüyordu. Daha sonra Dillon’un odasına girdim ve odayı temizlemeye başladım.
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

MesajKonu: Geri: Temizlik Denetlemesi 15   Temizlik Denetlemesi 15 Icon_minitimeSalı Ağus. 02, 2011 4:16 am

Kendi odamı temizlemiş, Dillon’un odasına yol almaya başlamıştım. –biraz abartı bir yol gibi duruyor; ama odalarımız bitişik Smile- O sırada Lexi’ye bir bakayım diye düşündüm. Lexi’nin odası kilitliydi. Kendi odasını temizlemiş, Gina’ya karşı tedbirini almıştı; ama kendisi ortalıklarda görünmüyordu. Kulübe içinde bağırmaya başladım. ‘’Lexi. Heey! Lex!! Nerdesin?!’’ Ancak hiçbir şekilde, hiçbir soruma cevap alamadım. Lexi kaçmıştı. Ne?! Nasıl bir liderdi bu böyle? Temizlik yapacağına bütün kulübenin temizliğini bana mı bırakmıştı? Son bir kez şansımı denemek istedim. ‘’Lexi! Şaka yapıyorsan hiç komik değilsin!’’ dedim; ama ses veren olmadı. Şimdi iş başa düşmüştü. Düşüncesi bile korkunç olan bir işi becermeye çalışacaktım. Bütün bir kulübeyi tek başıma temizleyecektim. Ah tanrılar aşkına. Olamaz! Hemen Dillon’un odasına girdim. ‘Neyse ki temiz bir Hypnos çocuğu da varmış’ diye düşünmeye başladım; ama hemen düşüncelerimden sıyrılıp baş ucunun üzerindeki tozu almaya başladım. Önce ıslak bezle sildim. Daha sonra kurulamak için omzuma astığım kuru bezle de kuruladım. Yatağını düzelttim. Bunu yaparken önce çarşafını silkeledim. El süpürgesiyle halısının üzerini de çektikten sonra kitaplığına yöneldim. İşte az önceki düşüncemin yalanlandığı yer burasıydı. En son hangi denetlemede buranın tozu alınmıştı?- Zaten denetleme dışında toz almadığımız için ‘hangi denetleme’ dedim.- Hemen bütün kitapları indirdim. Kitaplığın tozunu tıpkı başucuna yaptığım gibi ıslak bir bezle sildim. Daha sonra da kuruttum. Bunu yapana kadar terlemiştim; çünkü güneş hemen bu odaya vuruyordu ve odanın havasız olduğunu o zaman fark ettim. Hemen camı açtım. Camı açık durmadığı için araya bulduğum bir kitabı yerleştirdim. ‘Percy Jackson ve Olimposlular.’ Dillon ne zamandan beri böyle kitaplar okuyordu ki? Daha sonra kitapları gelişigüzel kitaplığa yerleştirdim. –‘Alfabetik olarak dizmem için sizce ne kadar vaktim var?’ Daha sonra odayla işimin bittiğini anladım ve dışarı çıktım. Sırada Georgina’nın odası vardı…
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

MesajKonu: Geri: Temizlik Denetlemesi 15   Temizlik Denetlemesi 15 Icon_minitimeSalı Ağus. 02, 2011 4:30 am

Georgina bu odada nasıl yatabiliyordu ki? –Tabii ki babamız sayesinde Smile- Hemen yatağını topladım. O sırada başucundaki sakızı gördüm. Çiğnenmiş, yapış yağış bir sakız. Hemen bezle oradan çektim; ama sakız erimişti. O nedenle yarısı orada yapışıp kaldı. Hemen elimde olan bezle komidini adeta kazıyarak sildim. Ama geçmiyordu. Şimdi ne yapacaktım? Ah Gina ah! Biraz daha kazımaya çalıştım. Bu sefer sakızın çoğunu sökmüştüm; ama geriye kalanlar sökülmeyecek gibiydi. O nedenle oraya bir kitap koymayı istedim. Kendi kitaplarımdan birini seçip ön kapağı üste gelecek şekilde sakızın üzerine bıraktım. Böylece orada sakız olduğunun anlaşılması imkânsızdı. Kitap kaldırılmadığı sürece. Daha sonra kitapalığa yöneldim. Her kitaplık gibi bu da tozluydu. Toz adeta karış hesabıyla ölçebiliyordunuz. Hemen elime bezi aldım; ama bezimin de tozlanmış olduğunu, bu halde toz alamayacağımı gördüm. Bu nedenle hemen banyoya gittim ve bezimi yıkadım. Geldiğimde Kitaplıktaki bütün kitapları aşağı indirdim. Yatağa fırlattım. Hemen toz alma işlemine başladım ve daha sonra kitapları kitaplığa yerleştirdim. Odanın camını açtım ve bu odanın da işini bitirdim. Çok ummalı bir temizlik olmasa da bunu bile yapabildiğim için şükrediyordum.
Alexandra Bethany Daniels
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alexandra Bethany Daniels

MesajKonu: Geri: Temizlik Denetlemesi 15   Temizlik Denetlemesi 15 Icon_minitimePaz Ağus. 07, 2011 12:27 am

Değerlendirmede.

Temizlik Denetlemesi 15
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Temizlik Denetlemesi 11
» Temizlik Denetlemesi 9
» 11. Temizlik Denetlemesi
» 14.Temizlik Denetlemesi!!!
» Temizlik Denetlemesi 16