Henüz daha tekerlekli sandalyeye oturup sakat sandığım Kheiron adlı adamın bembeyaz bir aygıra dönüşmesinin şokunu atlatamadan 2. bir şok Hephaistos Kulübesinin içerisi oldu.Evimde sürekli olarak teknolojik aletlerle uğraşırdım ve arkadaşlarım yaptıklarıma hayran kalırlardı ama benim yaptıklarım bunların yanından bile geçemezdi.Hayatımda görmediğim birçok değişik şeyler gördüm ama bunların en tuhaf yanı, kardeşlerimin elleriyle ve demircilik aletleriyle yapmış olduklarıydı.
Ama içeride kimseyi göremedim, daha doğrusu ilk önce kimseyi göremedim.Sonra bir tünele açıldığını tahmin ettiğim bir kapı açıldı.Eh, kapı dediğim gizli bir kapıydı , açıldıktan sonra görebildim kapıyı.İçeriden kardeşim olduklarını sandığım birkaç çocuk çıktı.Kimisi benim yaşlarımda bazıları benden küçük bazılarıda benden büyük çocuklardı.Yani her yaştan kardeşlerim vardı.En az 10-15 kişiyle tanıştım ama çoğunun ismini hatırlamıyorum.Bugün bu kadar şoku atlatmak için uyumak istedim ama yatağımı bulamadım.Odadaki yataklar tamdı benimki hariç.Eduard'a sordum, bir tuşa bastı ve yeni bir yatak belirdi.Ona teşekkür ettikten sonra yatağıma yattım ve yatar yatmaz uyumuştum.Tuhaf bir rüya görmüştüm ama şuan bunu anlatacak durumda olduğumu sanmıyorum.