Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

¨ A d r i a n a ¨

+2
Lara Adams
Afrodit
6 posters
YazarMesaj
Afrodit
Tanrıça
Tanrıça
Afrodit

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimePtsi Tem. 11, 2011 4:53 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

K İ M L İ K K A R T I

İsim: Adriana Valentino
Lakap: Riana, Ad, Adra, Lady Vale
Ebeveynler: Tanrıça Afrodit, Valentino Garavani
Taraf: Tanrılar
Yabancı diller: İtalyanca, İngilizce, Fransızca

Kişisel Özellikler ¨
Özgürlüğüne düşkün, kendi sınırlarını kendi belirleyen biri. Oldukça çılgın bir karakteri var ve hayatı günlük yaşar. Buna rağmen çok düşünen biridir, biraz mükemmeliyetçidir. Yarını düşünmez ancak bugünü en iyi şekilde yaşamak için uğraşır. Yaptığı işi her zaman iyi yapmak ister. Duygularını pek sık dışa vurmaz, bu konuda ciddidir. Zekası ve ileri görüşlülüğü onu bir adım ileride tutar. Maceracı bir karakteri olması kimi zaman başına dert açsa da, bunlardan zekası ve güçlü karakteriyle kurtulmuştur.

Fiziksel Özellikler ¨
Adriana dışarıdan bakıldığında kuzey ırkının tipik özelliklerini taşımaktadır, İtalyan olduğuna pek inanmazlar. Sarı saçları, pürüzsüz beyaz teniyle bir uyum içindedir. Mavi gözleri daima soğuk bakar. Boyu 1.79 olmakla birlikte tam bir Afrodit kızı gibi oldukça düzgün bir fiziğe sahiptir. Fakat olduğundan da zayıf gösterdiğini söyleyenler vardır, bu doğrudur, çünkü zayıflık takıntısına sahiptir.

Melez Kampı'ndan Önce ¨
12 Haziran 1993 tarihinde İtalya'nın moda öncüsü ve zengin bir bölgesi olan Milano'da doğdu. 5 yaşına geldiğinde İtalya'nın başkenti olan Roma'ya taşındılar. Adriana İtalya'nın görkemli ve sanat dolu hayatında iyi bir yer edindi. Babası, sayılı zenginlerden biri. Dünyaya adını duyurmuş bir marka olan Valentino'nun kurucusu. Böylece Adriana küçüklüğünden beri modayla büyüyüp, oldukça zengin ve ihtişamlı bir hayat sürdü. Adriana, babasına çok düşkündü bu yüzden onun adını hep taşımak için soyadını değiştirdi. Babasının soyadı yerine, adını aldı. Bu şekilde babasının adı kendi adı anıldıkça hatırlanacaktı. Adriana liseyi 3. sınıfta terk ederek modaya tam olarak atıldı. Daha öncesinde babasının markasında işi öğreniyordu ancak bunun yeterli olmadığını düşündü. Liseyi terk ettiğinde çeşitli markaların atölyesinde çalıştı, ilginç tasarımlarını İtalyan modacılarına tanıttı. Moda okumadan, sadece kendi yeteneğiyle ilerledi Adriana. 20'li yaşlarına geldiğinde babasının markası Valentino'ya tasarımlar yapıyordu, aynı zamanda mankenlik işine de başlamıştı. Ünlü bir modacı olan babasından ve güzelliğinden dolayı ajansların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ancak, o zamanlar herkesten farklı olduğunu henüz bilmiyordu...

Melez Kampı'ndan Sonra ¨
Adriana yıllarca Güzellik ve Aşk Tanrıçası Afrodit'in kızı olduğunu bilmeden yaşamıştı. Onun için Melez Kampı sonrası çok şey değişti, ancak o eski hayatını hiç aramadı. Babası; Adriana gerçeği öğrenmeden kampa yakın olsun diye ve popüler bir bölge olduğu için iyi iş yürütebileceğini düşünerek Manhattan'dan ev almıştı. Tek çocuk olan Adriana, babasıyla yalnız yaşamıştı ve her ne kadar popüler biri olsa da hayatına az insanı sokmuştu. Sevilen biriydi fakat az ve öz kişiyi dostu sayardı. Buraya geldikten sonra, kardeşleri ve yeni arkadaşlıkları sayesinde dostluğu öğrendi. En önemlisi, paylaşmayı. Eski hayatındayken bundan daha bencil biriydi. Melez Kampı ona yeteneklerden çok iyi bir karakter de kazandırdı. Babasını ve moda kariyerini özlüyor ancak burada yılların eksiğini giderme niyetinde.

Sevdikleri~
#Moda
#Müzik
#Sanat
#Kendisi
#Aynalar
#Macera
#Ailesi
#Kıyafetleri
#Viski

Sevmedikleri~
#Sessizlik
#Kurallar
#Uyku
#Özensizlik
#Kasıntı tipler
#Önemsenmemek
#Korkaklık
#Boş durmak

İ L İ Ş K İ L E R

Kardeş~

Lara Adams; Adriana'nın biricik kardeşi ve sırdaşı. Onunla bir sürü maceraya atıldılar. Yaptıkları çılgınlıklar da, muhabbetleri de, yedikleri içtikleri de ayrı gitmedi.

Claire Angel Deeply; Adriana'nın genellikle Clay diye hitap ettiği kardeşi, onun neşe kaynağı olmuştur. En umutsuz anlarında ona umut ışığı olan kişidir. İyi bir kardeş olduğu gibi sırdaşlığı da tartışılmaz tabii.

Alexandra Regina Daniels; Adriana'nın kendisine çok benzer ve yakın hissettiği kardeşidir. Onunla her sırrını paylaşır. İkisi bir araya gelince tanımayanlar için felaket, sevenleri içinse sonu gelmez eğlence olurlar.

Drew Taylor Black; Adriana'ya belki de en huzur veren kişidir. Kulübenin en küçüğü ve en şirinidir ona göre. Adriana kimi zaman kendi yetişkin dünyasından bunaldığında, onun masumiyeti ilaç oluyor. Adriana da onun en çok bu yönünü seviyor.

Dost~
Adreanna B. von Dorff; Adriana'nın en yakın dostudur. İsim benzerlikleri kadar, karakterleri de birbiriyle uyumludur. Adriana'nın ne zaman canı sıkılsa, onu rahatlatan kişilerden biridir. Hatta en önemlisidir bile denilebilir.

Eklenmek için;

Kod:
İsim:
Kurgu:
Ünlü:

En son Adriana Valentino tarafından Cuma Tem. 22, 2011 12:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 30 kere değiştirildi
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimePtsi Tem. 11, 2011 4:54 am

İlk yorum kardeşcikten. Very Happy Kardeşinim,sırdaşınım filan. Very Happy
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Afrodit
Tanrıça
Tanrıça
Afrodit

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimePtsi Tem. 11, 2011 5:33 am

Ekledim. Cool
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimeSalı Tem. 12, 2011 1:04 am

ilk ben gelcektm ama neyse Razz

kardeşiizz daha ne kurgusu Razz sen yaz işte bişiler Very Happy
Afrodit
Tanrıça
Tanrıça
Afrodit

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimeSalı Tem. 12, 2011 1:21 am

Önemli değil kardeş ya Razz Ekledim bu arada. Smile
Alexandra Bethany Daniels
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimeSalı Tem. 12, 2011 5:34 am

Kuzummm! Tatlımm... Ben eksiğim orada. İconsuz ekle. Ben gelince sana icon vereyim.Malum, lejantımın hali. Rolling Eyes
Afrodit
Tanrıça
Tanrıça
Afrodit

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimeSalı Tem. 12, 2011 5:36 am

Kesinlikle kuzucum, bitanem, sen eksiksin. Ben icon bulurum, severim icon bulmasını. Very Happy Bulup ekliyorum hemen Smile
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimeSalı Tem. 12, 2011 5:39 am

Tamam kuzu, teklif var ısrar yok. Madem çok istiyorsun icon bulmayı, iyisinden bul bir kaç tane Smile
Afrodit
Tanrıça
Tanrıça
Afrodit

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimeSalı Tem. 12, 2011 6:13 am

Buldum ve ekledim tatlım. Smile Bu arada artık eklenmek için icon göndermenize gerek yok, ben kendim bulup ekliyorum. (Şu sıralar icon bulmaya meraklıyım nedense. ^^) Sadece ünlünüzün ismini söyleyin, yeter. Very Happy
Adreanna B. von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Adreanna B. von Dorff

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimeSalı Tem. 12, 2011 8:08 am

Çok güzel olmuş lejantın tatlıım. Smile

Kurgu mu? Panpa'yız işte. Sen yaz bir şeyler<3 Smile
İcon konusunda da sana güveniyorum, bulursun sen güzel bir şeyler <3
http://melezkampirpg.forumup.web.tr
Afrodit
Tanrıça
Tanrıça
Afrodit

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimeC.tesi Tem. 16, 2011 2:21 am

Lejantım yenilenmiştir ve karakterimin kurgusunda ufak değişimler olmuştur. Ona göre başvurun lütfen. ^^
Drew Taylor Black
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Drew Taylor Black

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimePtsi Tem. 18, 2011 12:47 am

Ben sıkı bir araştırma yapana kadar bu olsun yada sen bulursun Razz Kulübenin en küçüğü, en şirini falanım yani Razz Very Happy
Afrodit
Tanrıça
Tanrıça
Afrodit

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimePtsi Tem. 18, 2011 1:38 am

Ekledim. Cool
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu

¨ A d r i a n a ¨ Empty
MesajKonu: Geri: ¨ A d r i a n a ¨   ¨ A d r i a n a ¨ Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 4:00 am

İsim ve icon değişimi.
Spoiler:

¨ A d r i a n a ¨
1 sayfadaki 1 sayfası