Kheiron kafeden çıkınca bende sinirle onun ardından çıkmıştım. Bunlar hepsi bu kızın suçuydu. Gelmeseydim daha kötü olacaktı ama şimdi ya Kheiron sinirli bir şekilde konuşacak nasihat verecekti yada bize ceza verecekti. Umarım ceza verirdi nasihat dinlemek istemiyordum. En azından küçük bir çocuk değildim artık. 160 yaşında nasihat dinlemek ha saçmaydı. 20 dakikadır amfitiyatroda oturuyordum. Hiç imse yoktu burada nedeni hem erken olmasıydı hem de gelen melezlere gitmelerini söyler gibi bakışlar attım. "Saçma benim suçum yoktu sadece o fazla büyüttü." dedim. Kesin bir melez, Kheiron'a haber vermişti. Ben bu iş bitince o melezi bulmak zorundaydım. Yarım saatin dolduğunu görünce yerimden kalkıp ofise doğru yürüdüm.
---
Dior çoktan gelmişti ofise bir sandalyede oturuyordu. Bende karşısındaki sandalyeye oturdum. Kheiron tekerlekli sandalyedeydi normal halinde değildi. "Sizi neden çağırdım biliyorsunuz." dedi. Dior suç işleyecekti onu önlemek için geldim sadece diye bağırmak istiyordum. "Evet, evet biliyoruz." dedim önemsemeyen bir şekilde. Geleceğime bakmayı denedim ama kendi geleceğimi göremiyordum. Dior'un kinide göremeyince ceza alacağımızı anladım.