Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dersler

2 posters
YazarMesaj
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

Dersler Empty
MesajKonu: Dersler   Dersler Icon_minitimeÇarş. Tem. 06, 2011 11:36 am

Ders sisteminde yeni bir uygulamanın başlatılmasını talep ediyorum. Bir melez bir kere herhangi bir sınıfın ders rp'sinden geçer not aldıysa, istediği ayın sınav rp'sine katılabilsin. Böylece belli olmayan ders-sınav rp'leri arasındaki dönemde tatile giden veya birtakım başka işlerinden dolayı sınava yazamayan melezlerin bütün emekleri boşa gitmemiş olur.

Tabii derse katılımdaki gecikmesinden dolayı puanı kırılabilir veya herhangi başka bir yaptırım uygulanabilir fakat neticede bu durum kabul edilebilir olsun. Bunu istememin nedeni için haziran ayında ders rp'si yapılan ve sınav rp'si hala başlatılmamış olan CKK sınıfını verebilirim. Katılan öğrencilerin sayısındaki çokluk, eğitmenlerin rl hayatlarındaki işleri vesaire nedeniyle tarihler değişken olabiliyor. Burada öğrencilerin madur olmaması için, önerimin kabul edilmesini umuyorum.
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Dersler Empty
MesajKonu: Geri: Dersler   Dersler Icon_minitimePerş. Tem. 07, 2011 8:28 pm

Mantıklı buldum, bence de uygulayabiliriz bu sistemi. Tabii yaz tatilinin sonunda iptal edilebilir ancak şimdilik gerekli. Öneri için teşekkürler Lucy.

/kilit.
http://olimpos.my-rpg.com

Dersler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Apollon Kızından Dersler...
» Thalia ve Claire Kardeşlerden Dersler