Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kardeşimle Beslenme Saati.

3 posters
YazarMesaj
Adreanna B. von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Adreanna B. von Dorff

Kardeşimle Beslenme Saati. Empty
MesajKonu: Kardeşimle Beslenme Saati.   Kardeşimle Beslenme Saati. Icon_minitimePtsi Tem. 04, 2011 11:55 am

Karnım gurulduyordu. Resmen karnım gurulduyordu. Nasıl hala aç olabilirdim ki? Kahvaltıdan kalkıp kulübeme girdiğim anda, tekrar acıkmıştım. Saçma bir şeydi, evet, ama bu midemi ilgilendirmiyordu anlaşılan. Kendi kendime söylenerek mutfağımıza gittim ve yiyeceklerin durduğu dolabı açtım. Bütün besin maddelerini tek tek elden geçirdikten sonra, hiç birinin yemek istemediğime karar verdim. Sonra bir an gözüm bir kasede duran meyvelere takıldı. Kendi kendime konuştum, "Umarım burada sevdiğim bir meyve vardır. " Bütün kaseyi inceledikten sonra, canımın çilek çektiğine karar verdim. Kasede olmayan tek meyveydi herhalde. Daha sonra aklıma bir fikir geldi ve gülümsedim, "Kasede olmaması, tarlalarda olmaması anlamına gelmiyor. Pekala o zaman, bir kaç çilek aşırsam bir şey olmaz." Mutfaktan çıkıp sessizce kapıya doğru ilerledim. Yakalanmak istemiyordum. Tam kapının kulpunu tutmuştum ki, arkadan gelen sesle irkildim, "Rea? Nereye gidiyorsun?" Ah. Kardeşim. Timmy. Haince sırıttım. "Düşündüm ki, çileklerin ilgiye ihtiyacı vardır. " Tim hızlıca yanıma geldi. "Ben de geleceğim. Ama yakalanmazsak iyi olur!"
http://melezkampirpg.forumup.web.tr
Gaius Tim Winchester
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Gaius Tim Winchester

MesajKonu: Geri: Kardeşimle Beslenme Saati.   Kardeşimle Beslenme Saati. Icon_minitimePtsi Tem. 04, 2011 12:05 pm

Gerçekten yakalanırlarsa fena olacağına emindi Gaius. Fakat içindeki şeytani çilek arzusu ve yaramazlık düşüncesi onu dürtüyordu. Gözleri kamaşmıştı çilekleri düşününce. Rea'nın uyarısıyla kendine geldi, ''Hadi dostum yola koyulalım'' Gaius tamam anlamında başını salladı ve çilek tarlalarına doğru yola çıktılar. İkiside yolda pek knouşmamışlardı. İkiside güzel çileklerin hayellerini kuruyor olmalıydılar. En sonunda tarlalara varmışlardı. Gaius Rea'nın önüne geçti ve şapka çıksrıyormuş gibi yaparak ''Önden buyurun Madam!'' Rea ona pis bir sırıtış attı. Fakat ilk olmanın verdiği fırsatları düşününce daha bir sinsice gülümsedi. Rea ve Gaius çileklerin arasına gömüldüler ve ne buldularsa yemeye başladılar. Rea Gaius'a dönüp, ''Tek başıma gelmeyi planlıyordum, fakat birisiyle beraber gelince gerçekten daha eğlenceli oldu.'' Gaius gülümsedi ve aklına gelen ilk şeyi söyledi, ''Bylece ikimizin alacağı suçta hafifleyecek yani elli sen elli ben'' Gaius'un bu lafları üzerine ikiside kahkaha attı. En sonunda yakalanacakları bir gerçekti.
Joanna Oldwin
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Joanna Oldwin

MesajKonu: Geri: Kardeşimle Beslenme Saati.   Kardeşimle Beslenme Saati. Icon_minitimeSalı Tem. 05, 2011 6:54 am

Diğer günlerden farklı değildi Jo için. En son bay D.’nin çenesine yakalanmıştı. Tarlaların yakınından geçtiği için oldukça sinirlenmişti ona. Lakin çileklerinden bile alamamıştı küçük kız, sadece tarlaların yakınından geçiyordu. Gözüne çarpan birkaç tanıdık sima ile tarlaların yanına bir kez daha gitti. Çalıların ardından gizlice, tarlaların arasında çileklerden toparlayan ablası Rea ile abisini izlemeye başladı. Dudaklarında çarpık bir gülümseme oluşmuştu küçük kızın. Minik bir baskın onun için eğlenceli olurdu, hep Bay D’nin tarlada ki kişileri kovalamasına özendiği açıktı, ama işi abisi ve ablasını tarladan kovalamak değildi, çileklerine ortak olmaktı. Saklandığı çalıların ardından çıkıp tarlaya geldi, ellerini beline koyup buz mavisi gözlerini ablasıyla abisine dikip; “Bay D.’nin bundan hoşlanacağını sanmıyorum. Biri haber verebilir. ”
Adreanna B. von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Adreanna B. von Dorff

MesajKonu: Geri: Kardeşimle Beslenme Saati.   Kardeşimle Beslenme Saati. Icon_minitimeÇarş. Tem. 06, 2011 4:11 am

“Bay D.’nin bundan hoşlanacağını sanmıyorum. Biri haber verebilir. ” Tim ile çileklere gömülmüş halde duyduğum bu ses beni kendime getirdi. Arkamı döndüm. Joanna mı? Küçük kardeşimiz bizi şikayet mi edecekti? Gerçi, Joanna'dan her şeyi bekleyebilirdiniz. En sevimli sırıtışımla ona döndüm. "Hey, Jo. Seni beklemiyorduk. Hoşgeldin." Joanna, buz mavisi gözlerini bana dikmeye devam etti. "Bay D. diyorum, biri şikayet eder belki." Aman Tanrılarım, kız ciddiydi. Tim kardeşine baktı. "Ee, Jo. Ne istiyorsun?" Joanna huzursuzca kıpırdandı. Sanırım Tim kardeşinin ne istediğini anlamıştı. "Joanna, bize katılmak ister misin? Biraz çilek yersin hem."
http://melezkampirpg.forumup.web.tr

Kardeşimle Beslenme Saati.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kardeşimle Tanışıyoruz
» Kardeşimle Okçuluk
» Kardeşimle tanışıyorum! :)
» Kardeşimle Yaramazlık
» Kardeşimle Çalışma