Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Şikago'yu Yakıyoruz!

2 posters
YazarMesaj
Luke Winchester
Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Luke Winchester

Şikago'yu Yakıyoruz! Empty
MesajKonu: Şikago'yu Yakıyoruz!   Şikago'yu Yakıyoruz! Icon_minitimePtsi Tem. 04, 2011 2:25 am

Melez Kampı'na döneli bir iki gün geçmiş olmalıydı. Luke bu zaman zarfı içerisinde eski ve hala kendisi oraya aiğit olduğu halde bunu reddettiği kulübesini yeni kardeşlerine işkence yöntemiyle temizletmişti. Bunun dışında ok atma teknikleri sınıfına katılmış ve kampta biraz tur atmıştı. Aylak aylak dolaşası dışında kayda değer bir davranışta bulunmaya meyilli değil gibi gözüküyordu. Güneşin tepeye ulaştığı vakitlerdi yani öğlen saatleri. Luke kulübesinde oturmaktan patlamış ve sıcağa aldırmayarak kendini dışarı atmıştı. Kamp şen bir gün yaşıyordu. Herkes yazın getirdiği heyecanla etrafta koşuşuyordu. Luke tanıdık bir yüz bulma umuduyla etrafı şöyle bir taradı. Yok! Tanıdık kimse görünmüyordu. Birden bir kalabalık dikkatini çekti. Hepsi büyük bir cismin etrafında toplanmıştı. Luke yanlarına ulaştı, gülme krizine girecek gibi oldu ama kendisinini tuttu. Kevin'dı bu. Siyah bir Ferrari'nin camına dayanmış etrafındakilere hava atıyordu. Luke gülerek konuştu ''Hey Kev! Nereden buldun bunu?'' Kevin başını kaldırdı ve Luke'u görünce yüzününü bir gülümseme kapladı. Eski bir arkadaşı görmenin verdiği bir mutluluktu. Dayandığı yerden doğruldu ve Luke'un elini sıkarak mutlu bir tonda konuştu, ''Babamın Güneş Arabası Luke. Seni gördüğüme sevindim. Ne dersin? Bir tur atalım mı? düşünmesine gerek yoktu, ''Seve seve'' Kevin başıyla onayladı ve ikisi ferrarinin içine atladılar. Sürücü koltuğunda Kev vardı. Luke hemen yanındaki koltuğa oturmuştu. Kev Luke'a ''Hazır mısın?'' der gibi baktı. Luke bakışları ise ''Sorman ayıp!'' der gibi bakıyordu. Kev motoru çalıştırdı ve araba hiç sorun çıkarmadan hemen harekete geçti. Kev kamp dışına çıkana kadar hızlanarak yoluna devam etti. Kamp dışına çıkar çıkmaz Kev arabayı hazalandırdı ve uçmaya başladılar. Luke bağırarak seviçle Kev'e sordu ''Nereye gidiyoruz?''...
Edward Kevin Hawke
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Edward Kevin Hawke

Şikago'yu Yakıyoruz! Empty
MesajKonu: Geri: Şikago'yu Yakıyoruz!   Şikago'yu Yakıyoruz! Icon_minitimePtsi Tem. 04, 2011 3:44 am

''Bilmiyorum !'' Gerçekten de bilmiyordum. Sonsuza kadar bu arabayı sürebilirdim. Hızlı bir şekilde ilerliyor ,
arada alçalıp bir yerleri ateşe veriyordum. Eğlence hiç bitmeyecek gibiydi. Yandaki evi geride bıraktıktan sonra düşünmeye başladım. Bir yere gidersek bu iş çok daha eğlenceli olabilirdi. Mesela Paris'teki Eifel kulesine iniş yapsak destansı olurdu. Ama böyle şeylerden daha çoksevdiğim bir şey daha vardı. Böyle bir arabayla bayağı kız
tavalayabilirdik. Luke'a döndüm ve ''Önümüze ilk gelen ve kadıların olduğu binaya gideceğiz !''Başını salladı ve dışarı bakmaya devam etti. Ben ise önüme doğru baktı ve yolu kontrol etmeye başladım. Biraz ileride bir bina görünmüştü.
Heyecanla arabayı yavaşlattım ve binanın ismine baktım. ''Kadın yaşlılar evi mi ?'' Çaresiz biçimde Luke'a baktım ve iğrenir gibi bir hareket yaptım. Oda yüzünü buruşturdu ve ''Sanırım bu iyi bir fikir değildi''dedi. Başımı salladım ve düşünmeye devam ettim. Böyle bir arabayla neler yapılabilirdi ? Biraz düşündükten sonra fark ettimki belkide arabayı kızlar için değil , komiklik için kullanırsak daha da eğlenebilirdik. O anda aklıma inanılmaz bir fikir geldi. Heyecanla
Luke'a döndüm ''En fazla uçak kalkan yer neresi ?'' Şaşkın bir şekilde bana baktı ve ''Ne oldu ki ?... Şikago sanırım...'' Gazı kökledim ve ona dönüp ''Bir fikrim var... Şikago'ya gidiyoruz !'' Kahkaha atıp bana döndü ''Orada ne yapacağız ki ?'' Heyecanla cevap verdim. ''Hani adamın uçaktan bakınca , uçak kanadında birini gördüğü filmi hatırlıyor musun ?'' Kaşlarını çatıp öne baktı... Birkaç saniye sonra gözlerini büyütüp sırıttı ve bana döndü... ''Hadi ordan!'' Psikopatça bir kahkaha atıp ona döndüm ve ''Evet'' manasında ona baktım. Kahkaha attı ve ''Pekala ama bir sorun var...'' Kaşlarımı çattım ama gülümsemeyi bırakmadan ''Nedir ?'' diye sordum. Eliyle arka tarafı işaret etti ve ''Şikago bu tarafta...'' dedi. Arabanın direksyonunu hızlıca çevirdim doğru şekle geldiğinde gazı kökleyerek ''Şikagoya !'' diye bağırdım...

Şikago'yu Yakıyoruz!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Leo Bell'in Kefenini Yakıyoruz.~