Arkadaşlar bu ayın sonuna doğru tatile çıkacağım için yapmam gereken görevleri bir an önce yapmak istiyorum. Tabii sizin de yardımınıza ihtiyacım var. İşte o görevler...
6- Kamptan kaçıp New York'taki evine gideceksin. Mekan: New York Katılacaklar: Sen. (isteğe bağlı: pegasusun veya bir arkadaşın.)
8- Bir arkadaş edinip kulübesine ziyarete gideceksin. Mekan: Arkadaşının kulübesi Katılacaklar: Sen ve arkadaşın.
19- Medusa'ya bir macera yaşayacaksın. Mekan: 'Em' Teyze'nin Mağazası veya Yeraltı-Medusa'nın ini. (veya ikisi birden) Katılacaklar: Sen ve istediğin arkadaşların.
21- Canavarlar ve Sirenlerle savaşacaksın! (2 ayrı mekanda birden) Mekan: Canavarlar denizi & Siren körfezi. Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.
22- Deniz Tanrısı'nın evine gideceksin. Mekan: Poseidon'un Krallığı Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes. (Elini kolunu sallayan oraya gidemez. Mantıklı olması için yanına bir Poseidon çocuğu al.)
Şimdilik bu kadar Teşekkür ederim...
Leo von Dorff Nyks'in Çocuğu
Konu: Geri: Görev Var ! Paz Tem. 17, 2011 10:48 am
19 ve 21 olabilir ama 19 u tercih ederim
Ryden Molby Küçük Tanrı Çocuğu
Konu: Geri: Görev Var ! Paz Tem. 17, 2011 10:50 am
Thalia,Christina,Jane veya ben gelebilirim. ama Jane Audrey 19. göreve gelmek istiyormuş,öyle dedi xD
Bart Banner Küçük Tanrı
Konu: Geri: Görev Var ! Paz Tem. 17, 2011 10:51 am
Şey David'de bunların hepsini yaptım ama karakterlerinden biri kardeşin Ted Deeply. Bir karakterim daha var o ise demeter çocuğu olacak büyük ihtimalle. O 2'siyle istediğini yaparız.
Nadya Svensson Küçük Tanrıça
Konu: Geri: Görev Var ! Paz Tem. 17, 2011 10:58 am