Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bir Dostu Ziyaret.

2 posters
YazarMesaj
Luna Harrods
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Luna Harrods

Bir Dostu Ziyaret. Empty
MesajKonu: Bir Dostu Ziyaret.   Bir Dostu Ziyaret. Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 9:13 am

Saatin alarmı ile yataktan fırladım. Felaket görünüyordum. Uykusuzluktan gözlerim şişmişti, saçlarım dağılmıştı. Kendime gelmem için sadece yarım saatim vardı. Daha sonra ilk kez avcılar kulübesine gidip, dostum Kathie’yi ziyarete gidecektim. Hızlıca duşa girdim. Su ile biraz oynadım. Duştan çıktığımda kendime gelmiştim. Üzerime lacivert kısa kollu bir bluz giydim. Altıma en sevdiğim dar kotumu geçirdim. Saçlarımı hafif bir şekilde topladıktan sonra dışarı çıkmaya hazırdım. Kulübeden çıktım. Artemis kulübesine hiç gitmediğimden orayı nasıl bulacağımı düşünüyordum. Aslında bu hiç zor olmadı. Chels ve Lena kapıda konuşuyorlardı. Onlara selam verdikten sonra kulübenin kapısını tıklattım. kulübenin dışarısı sadeydi ama hoştu. Kathie kapıyı ikinci kez tıklattığım anda açtı. Gülümseyerek “Selam” dedim. Gülümsememe karşılık vererek “Selam Luna, içeri gelsene” dedi. Kabul etmeliydim, burası harikaydı. Ana salondaki koltuklara oturduk. Koltuklar açık renkti ve son derece konforluydu. Etrafa göz gezdirdim. Ferah bir yerdi burası, pek fazla eşya yoktu. “Doğrusu buraya daha önce gelmeliymişim” dedim “ Harika bir yermiş”
Kathie Mitchiel Davies
Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
Kathie Mitchiel Davies

Bir Dostu Ziyaret. Empty
MesajKonu: Geri: Bir Dostu Ziyaret.   Bir Dostu Ziyaret. Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 9:37 am

Sabah erken saatte uyanmıştım.Normalde erkenden uyanmazdım ama bugün bir misafirim gelecekti.Luna daha yeni tanıştığım ama çok sevdiğim kişilerden biriydi.Onunla vakit geçirmek için çok fazla vakit bulamadığımız için bugünü belirlemiştik.Bugün birlikte vakit geçirecektik.
O gelmeden odamı toplayıp giyindim.Odamdaki işimi bitirdikten sonra salona geçip eşyaları toparladım.Pek fazla eşyamız olmadığı için kısa sürede dağınıklığı giderdim.Kızların çoğu dışarıdaydı.Lucas'ın da odasından çıktığı yoktu.Bu sayede rahatça oturabilirdik.Belki film falan izlerdik.Ya da sohbet ederdik.Ben karar vermeye çalışırken kapı tıkladı.Luna gelmiş olmalıydı.Onu bekletmemek için koşar adımlarla kapıya gittim.Luna "Selam." dedi.Gülümsedim ve "Selam Luna, içeri gelsene." dedim.İçeri girdiğinde salonu incelemeye başladı.Beğenmiş gibiydi."Doğrusu buraya daha önce gelmeliymişim.Harika bir yermiş." dedi ve koltuklardan birine oturdu.Muhabbeti başlatmak için "Nasılsın ?" diye sordum.
Luna Harrods
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Luna Harrods

Bir Dostu Ziyaret. Empty
MesajKonu: Geri: Bir Dostu Ziyaret.   Bir Dostu Ziyaret. Icon_minitimeC.tesi Tem. 02, 2011 8:58 am

"Nasılsın ?" diye sordu Kathie. Gülümseyerek “ Harika, sen?” dedim."Harika" dedi. Kısa süre içinde sohbeti koyulaştırdık. Genel gündelik sorunlarımızdan, bazı sırlarımıza kadar pek çok şey anlattık. Uzun zamandır kimseyle böyle güzel sohbet etme fırsatım olmamıştı. İçten içe kendime birazcık kızdım. Aynı zamanda aklımın bir yerine Kathie ile daha çok vakit geçirmem gerektiğini not aldım. Gerçekten onunla çok iyi anlaşmışım. Ancak bu eğlence çok az sürebildi. Dışarıdan çok şiddetli bir gürültü geldi. Kathie ile ayağı fırladık. Dışarıdaki sesler Thalia’nın ağacından geldiğini düşündük. Elim direk kalbimin üzerine gitti ancak broşum orada değildi. Sonradan hatırladım, onu kulübemde bırakmıştım. “ Gidip ne olduğuna bakalım mı?” dedim. Kathie silahını aradı ancak sanırım o da bulamadı. "Önce cephaneliğe gitmemiz gerek"dedi.

Bir Dostu Ziyaret.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir Dostu Ziyaret. (2)
»  Bir Dostu Ziyaret. (3)
» Dostu ziyaret.
» Eski Bir Dostu Ziyaret
» Pegasus Dostu Statüsü Onay Alma Başlığı