Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk Günde Kaçış 3/1

YazarMesaj
Micheal Surrender
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Micheal Surrender

İlk Günde Kaçış 3/1 Empty
MesajKonu: İlk Günde Kaçış 3/1   İlk Günde Kaçış 3/1 Icon_minitimeÇarş. Haz. 29, 2011 11:02 am

Kampın uzak ve tenha köşelerinden birine yürüdüm.Gecenin bu saatinde melezlerin çoğu kulübelerindeydi ama ben alışamamıştım.Gecenin sesizliğin dışarıda kalan melezlerin sesleri geliyordu belliki Arenadaydılar çalışıyorlardı.Kılıç tutmak hakkında hiç birşey bilmiyordum aslında bende henüz Arenaya hiç gitmedim.Kampın içinde yürümeye devam ettim ama burda sınır vardı.Gözüm uzaklara daldı.New York`u Özlemiştim.Esen rüzgar saçlarımı okşadı bende çimlere oturdum.Saatin daha geç olmasını bekledim böylece kimse görmeden Pegasusum ile New York`a gidebilirdim.Yıldızları izlemeye başladım.O sırada aklıma daha önce hiç pegasus`a binmediğim aklıma geldi.Nasıl sürücektim acaba o yükseklikten yere çakılmak istemezdim.Tamam Yarı-Tanrı olabilirim ama uçucakda değilim.

O sırada Saatin yeteri kadar ilerlediğini fark ettim.İyide Pegasus nasıl çağrılıyorduki ?Ahırı gidip alsam yakalanırdım.Düşünmeye başladım geçen melezler konuşurken duymuştum
Islık çalınca geliyordu galiba ne saçma şey dedim içimden elimi dudaklarıma götürdüm ve üfledim ama hiç ses çıkmadı.Bunca yıl hiç uğraşmadım ıslık çalmaya halbüki ne kadar da önemliymiş.Bir kaç kez daha denemenin sonucunda tiz bir ses çıktı.Hani nerde yok ortada pegasus megasus diye düşünürken arkamdan bir kişneme sesi geldi "Ukala hayvan." dedim kısık bir sesle.Anlamış olacaktıki arkasını döndü."Tamam naz yapma.New York`a gidicez." dedim ve Pegasusun sırtına bindim.Ayaklarım la gövdesine yavaşça vurdum ve Pegasus hareket etti.Ağzına bağlı olan kayışı yukarı doğru çektim ve havalandı.Mükemmel bir duyguydu taki düşene kadar.Yere çakıldığımı hissettim iyiki çok yükselmemiştim.Kafamı yerden kaldırdım Pegasus Yanıma indi.

Tekrar doğruldum ve Pegasusa tekrar bindim.Biraz koşturduktan sonra yine havalandırdım.Bu sefer sıkıca tutunuyordum.Kamptan yeteri kadar uzaklaşmıştım birazda insan gözünden uzaklaşmak için yükseldim rüzgar yüzümü okşuyordu.Yeteri kadar yükseldiğimi anladım bu uzaklıktan görselerde ne olduğunu anlamazlardı.Daha ilk günden dayanamamıştım kampta alışamadım sanırım ama şimdi New York`a az kalmıştı.Umarım kaçtığımı fark etmezlerdi.Bu arada aşşağı baktığımda New York görünüyordu.Hızlıca bir binanın üstüne indim.Pegasusdan indim ve "Sen şimdi git." Caine havalandı ve yükseldi.O sırada bende yangın merdivenine yöneldim ve aşşağı indim.Şanslıyımki New York`da her bina yangın merdiveni var.

İlk Günde Kaçış 3/1
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İlk Günde Kaçış 3/3
» İlk Günde Kaçış 3/2
» Bir günde üç hediye
» Kaçış......
»  Kaçış