Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Amelia Singer (Rp)

2 posters
YazarMesaj
Amelia Singer
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Amelia Singer

Amelia Singer (Rp) Empty
MesajKonu: Amelia Singer (Rp)   Amelia Singer (Rp) Icon_minitimeÇarş. Haz. 29, 2011 12:33 am

Sabah saat 7.00 civarıydı.Annemin sesi geliyordu.-Amelia okula geç kalıyorsun.Hemen yataktan kalktım.Tam o sırada annem ve benim fotoğrafımızın olduğu çerçeveyi kırdım.Annem hala kendi kendine söyleniyordu.Bu günlerde çok sakarım.Ve saçma sapan rüyalar...Uyandığımda hatırlamıyordum bile.Hemen üstümü giyindim.13 yaşında ki normal bir kız ne yaptıysa sabah onları yaptım.Okulun bitmesine iki gün vardı.Kahvaltı yaptıktan sonra hemen metroya koştum.Koşmasaydım metro gidecekti ve iki saat sonra okula gidebilecektim.Zaten okulu hiç sevmem DEHB olmasa bide.Yani yazıları okuyamıyorum ve yerimde duramıyorum.Herneyse.Metroya bindim.Herkes kendince işler yapıyordu.Kimisi mesajlaşıyor,kimisi arkadaşıyla konuşuyor,kimisi ayakta uyuyordu.Peki hiçkimse o şeyi görmüyormuydu?Yani karşımda duran boynuzlu,tüylü şeyi.Bir kız fark etmiş gibiydi.Bir bana bir de o şeye bakıyordu.Ve o tüylü şey üstüme saldırdı.Kız hemen koştu ve bir hançer çıkardı.Birkaç kere denedi ama hiçbirşey olmadı.Canavar sadece bir kaç adım (benim diyişimle) geriledi.Kolum kanıyordu ve vücudumda bazı kesikler.Kız hala savaşıyordu.Ayağa kalktım ve tekme bir tekme savurdum.İnsanlar hiçbirşey yapmıyordu.Kız canavarı hançerledi ve sarı bir parıltıyla kayboldu.Metro durmuştu.Kız kolumdan tuttu.Bana tadı sıcak çikolataya benzeyen (ama soğuk) birşey verdi.Ve kendimi çok daha iyi hissediyordum.Kız cep telofonunu çıkardı.Sanırım Percy diye biriyle konuşuyordu.Bir kaç dakika sonra uçan at gibi bişey ve sanırım Percy denen oğlan geldi.Yanında bir tane daha uçan at vardı.Kıza hiçbirşey sormuyordum.Aslında çok merak ediyordum.Annem dedim...-Merak etme. dedi.-Sana herşeyi anlatacağız sadece bekle. dedi.Sonra o uçan ata bindik.Kız sıkı sıkı sarılmıştım.Melez Kamp'ı yazan bir yerde durduk.Kız ve oğlan bana gülümsedi sonra içeri girdik.Herkes bize bakıyordu.At adam geldi ve Hoş geldin yeni melez dedi.Sanırım bayılacaktım.Önce canavar sonra uçan at şimdide at insan...Tek istediğim eve gitmekti.Bana herşeyi anlattılar.Başta biraz ürktüm ama...Hermes kulübesine yerleştirdiler (geçici olarak)...İşte Melez kamp'ındaki ilk günüm
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Amelia Singer (Rp) Empty
MesajKonu: Geri: Amelia Singer (Rp)   Amelia Singer (Rp) Icon_minitimeÇarş. Haz. 29, 2011 8:36 am

Rp puanı: 55.

/Admin.
http://olimpos.my-rpg.com

Amelia Singer (Rp)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Amelia Singer (Rp-2)
» Amelia Thermapolis
» Amelia Singer (Rp-3)
» Amelia Singer Rp-4
» Amelia Singer (Rp-5)