Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Süprizzzz

YazarMesaj
Julia Fackrell
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Julia Fackrell

Süprizzzz Empty
MesajKonu: Süprizzzz   Süprizzzz Icon_minitimeSalı Haz. 28, 2011 10:05 pm

Sabah güneş doğar doğmaz kalktım bu gün çok özel bir gündü. Çünkü bu gün Fenix'in doğum günüydü. Fenix"Heyyy Mark uyan bu gün Fenix'in doğum günü hadi git ve onu uyandırıp dışarı çıkart" "Ne? Neden?" "Neden olabilir sende? Tabikide biz hazırlıkları yaparken sen onu kulübeden uzaklaştıracaktın" Marky kafasını yastığa gömdü ve boğuk br ses ile "Onun uzak tutma görevi neden benim" "Çünkü doğum günü partisini ben yönetiyorum ve benim doğum günümde beni kana gölüne atıp boğmaya çalışmanın intikamını alıyorum" Mark bir şey diyecek gibi oldu ama sonra sustu ve yorgaın altından çıktı bende onun odasından. Marky'nin odasından çıkıp uyandırmak için sırayla diğer odalara girdim Leo'nun odasına doğru giderken Marky ile Fenix'i gördüm. Marky Fenix'e bir şeylere anlatarak onu dışarı çıkarmaya uğraıyordu. ve uyku sersemi Fenix şimdilik kolay kanıyordu. Bir süre sonra Marky2nin zorlanacağını bildiğimden Leo'nun da onlarla gitmesinin iyi olacağını düşüdüm. Oysa Leo bir süre Hrmes çocuğu tanıyordu ve bunda parti mazemelerinin ucza gelmesini sağlardı. Sonra aklıma Roc geldi Marky'e yardıma gitmesi için Leo'yu uyandırmadan önce onun odasına uğradım ve onu uyandırmaya çalıştım. "Hey Roc bu gün Fenx'in doğum günü Marky'e Fenix'i kulübeden uzak tuması için yardım edebilirmsin?" Bunu öylesine tatlılık ve sevecenlikle söyledim ki uyku sersemi Roc hemen onayladı. "Tabi Julia hiç sorun değil..." Buradaki işimde bitmişti şimdi Leo'yu kaldırmam gerekiyordu. Leo'nun odasına gitiğimde Leo hala uyuyordu ve bir şeyler mırıldanıyordu. Bende onu dürtükleyerek uyandırdım. "Hey Leo kalk hadi. Bu gün Fenix'in doğum günü ve bize parti mazemelri gerekiyor." Leo gözlerini ovuşturdu ve kalktı. "Anladım. Sende benden Hermes çocuklarıyla konuşmamı istiyorsun." Evet. Aynen öyle" dedim ve Leı cevap veremeden odadan ayrılıp salona gittim. Kardeşlrin bir çoğu ayakta veya koltuklarda uyur şekilde salonda idi. Bende sehpanın üstüne çıktım ve konuşmaya başladım. "Bu gün Fenix'in doğum günü ve ona süpriz bir parti yapmaya ne dersiniz?" Cevap beklemeden devam ettim "Pekala o zaman ilk iş olarak bir iş ayrımı yapalım..."

Süprizzzz
1 sayfadaki 1 sayfası