| Nutella'nın kaleminden. | |
|
+10Summer Katherine Ramsey Katherine M. von Dorff Edei Ailis Lindgren Luna Harrods Clara Thompson C. Scarlett Stanislaus Zellana L. Tyler Esméralda Gwen Elena Chantelle Mellark Mirabella LaPiere 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Nutella'nın kaleminden. Perş. Haz. 23, 2011 9:07 am | |
| Aslında kararsızdım koyup koymamak konusunda ama resim aşkım tutuştu. ehehe. Gerçi tarihlerinden de anlaşılacağı üzere eski gibi. Yenilerini koymuyorum, kötü diye nitelendirdiğim için. Belki bir gün eklerim. Acemi yapıtı olduğunu başlıca belirteyim. - Spoiler:
Yenilerden biri; resmin kendisini koymuyorum, çok kötü oldu. o.O Göz kısmı yeter. asdf[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]arkadaşımın değişiyle Taco;[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Evet anime severim, izlemediğimde kalmamıştır yani. Söylemiştim sanırım. *-*[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tarihlerinden eski olduğunu söylemiştim. *-* Karakalem yapmaya üşendim. 2008'den beri bu şekilde. asdf[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Köşedeki B ile başlayan rast gele şekile takılmayın. Her resmin kenarına genel olarak yapıyorum.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nuterlinesq; arkadaşım ile kurduğumuz bir şey işte. asdf Onun için yapmıştım. Gerçi Erlin'i tamamlayan Merlin için resimde bir yer bulamadım. *-*[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Resimleri tarayıcıdan aktardığımdan biraz cins duruyor. *-*- Sum'a ithafen:
Bu sanırım daha iyi oldu eskisine göre. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Yeniler:
Elif'in ****** yapıtından örnek alarak yapmaya çalıştım. Gerçi pek anlaşılmıyor. Jansen A. *-* [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anna'nın ünlüsünü değiştireceğim için yakında öyle bir anımsı olsun istedim. =D [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Biliyorum burnu kötü oldu. -.- Karakalem yaparken el atıcam. Tamamlarsam son halini koyarım. *-* [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Boyamam kötüdür, ondan genelde karakelem tarzı yapmaya çalışırım. Ama bir kez deneyim dedim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- 30 Haziran:
Misha'nın ardından dizi ve film karakterlerine düşkünlüğüm başladı. Henüz tam bitmedi gerçi, saçının yan kısmına attığım çizgiden az buz belli oluyor zaten. Ama yinede koymak istedim. Belki de 2008 yılındaki çizimlerim gibi temelli bu halde kalacak. aslkdj Neyse. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eskilerden biri, temizlik yaparken ortaya çıktı. asdf [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu ise can sıkıntısından. Not kağıdına çizmiştim, öyle. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Anna Maria Benson tarafından Perş. Haz. 30, 2011 5:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Elena Chantelle Mellark Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Perş. Haz. 23, 2011 9:13 am | |
| Ama bunlar harika! Gerçekten yeteneğin var, devam ettir derim Özellikle köpeği çok beğendim Ve o Harry mi? Çok beğendim! <3 | |
|
| |
Esméralda Gwen Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Perş. Haz. 23, 2011 9:27 am | |
| Ağzım açık bakıyorum hala, kendime geliyim yazıcam; KızımSenSüperBişiysinEnAzBenimKadar | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Perş. Haz. 23, 2011 9:37 am | |
| Ohaaa. Usta'm. Senin önünde saygı ile eğiliyorum. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Perş. Haz. 23, 2011 9:46 am | |
| Bende sırf senin için koyucağım. 1 hafta süre ver yeni çizimler yapayım Bak şimdi kardeş olduk belki kulübemizi ele alır çizerim Ama ciddiyim harikasın. Bunları yapmak kolay değil çok iyi biliyorum. Hele hele mangada şu gözlerii ! Off onları öğrenene kadar anam ağladı | |
|
| |
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Perş. Haz. 23, 2011 9:53 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Perş. Haz. 23, 2011 9:56 am | |
| Sen benim bir gözleri görsen. Uzaklaşırsın Bende şimdi resim kursuna başladım. öğretmen el çizdirmek için sürekli kendi elimin üstünden geçiriyor. 10-15 kere üst üste yapınca alışıyorsun iyice Ufak bir tavsiye veriyim dedim | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Perş. Haz. 23, 2011 10:06 am | |
| Önemli değil tatlım.Zaten bu kadar yetenikliysen hayli hayli bir iki denemede halledersin. Bende tereddütlüydüm kurssa girmek için ama şimdi çok memnunum. Çok yararı dokundu Tavsiye ederim | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Perş. Haz. 23, 2011 10:14 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Cuma Haz. 24, 2011 12:37 am | |
| | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Cuma Haz. 24, 2011 12:48 am | |
| Oha oha oha! Bayıldım, bittiiiiiiiiiiiim! Hepsi birbirinden harika yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! | |
|
| |
Luna Harrods Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Cuma Haz. 24, 2011 1:05 am | |
| çoookk güzeller bayıldım hepsinee | |
|
| |
Elena Chantelle Mellark Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Cuma Haz. 24, 2011 2:49 am | |
| - Anna Maria Benson demiş ki:
- [size=9]Elena; evet Harry. Harry Potter fanı olarak kaptırmışıtm kendimi, ama pek benzemediğini düşünüyordum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Benzetebilmene sevindim.
Yok o yüzden değil görür görmez "aha Harry!" dedim ama yarayı unutmuşsun sanırım o yüzden şüpheye düştüm Cidden çok iyi çiziyorsun (Y) | |
|
| |
Edei Ailis Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Cuma Haz. 24, 2011 8:59 am | |
| Yorum yapamadan duramadım. Gerçekten muhteşemler. Çok hoş çiziyorsun canım. Hepsine bayıldım, bu iş ile profesyonel olarak ilgilenmeye başlayıp, çizim yapmayı bırakmamanı diliyorum. <3 | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Cuma Haz. 24, 2011 9:04 am | |
| Bayıldım bunlara! Hepsi de çok güzeel. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Cuma Haz. 24, 2011 10:04 am | |
| Çizimlerin cidden muhteşem ya, ekrana bakakaldım! Gerçekten mükemmel bir yeteneğin var, çok iyi çiziyorsun. Devamı da gelir umarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. C.tesi Haz. 25, 2011 5:02 am | |
| | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Çarş. Haz. 29, 2011 8:37 am | |
| Gerçi pek bizim Castiel'e benzetemedim. O bakımdan hüsrandayım. *-* Colt falan çizsem sanırım daha iyi olacaktı. -.- | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Çarş. Haz. 29, 2011 9:07 am | |
| Ohaaa. Kız çok yetenekli ya ! Büşra şu karakalem çalışmalarına hastayım ben ! | |
|
| |
Lily Evelyn von Dorff Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Çarş. Haz. 29, 2011 9:22 am | |
| Çizimlerinin hepsine bayıldım, bittim, öldüm yani. Çok yeteneklisin. | |
|
| |
| |
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Nutella'nın kaleminden. Çarş. Haz. 29, 2011 10:17 am | |