Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Büyük şaka zamanıı :D

3 posters
YazarMesaj
Miley Bieber
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Miley Bieber

Büyük şaka zamanıı :D Empty
MesajKonu: Büyük şaka zamanıı :D   Büyük şaka zamanıı :D Icon_minitimeÇarş. Haz. 22, 2011 11:52 pm

Sabah uyandığımda direk Elena'nın odasına koştum.``Hadi uyan.Bugün canım şaka yapmak istiyor!´´ dedim ve da bana ``Kime yapıyoruz kardeşim???´´ diye sordu.Ben de ona ``Peteye tabii ki.Ona hiç şaka yapmamıştık.´´dedim. O da sinsi bir şekilde bakış attı ve `` Arkanı dön.Üstümü değiştireyim ve planı kuralım´´dedi.Bende hemen arkaı dönüp planı biraz düşünmeye başlamıştım.Çok heyecan vericiydi.Elena ile uzun bir süredir macera yaşamıyorduk.Uzun süredir pasımızı atmak için sıradaki kurban Peter!!
Elena Martin
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Elena Martin

MesajKonu: Geri: Büyük şaka zamanıı :D   Büyük şaka zamanıı :D Icon_minitimePerş. Haz. 23, 2011 12:28 am

Sabahın köründe July yanıma geldi ve beni uyandırdı. Uykumun en güzel yerinde kalkmak biraz canımı sıkmıştı ama July şaka yapacağımızı söyleyince neşem yerine geldi. Ona arkasını dönmesini söyledim. July arkasını dönünce hemen üzerimi değiştirdim. Sonra July'e tekrar dönebileceğini söyledim. July bana baktığında "Ne yapacağız?" diye sordu. Güzel bir soru. Düşünmeye başladım. July de düşünüyordu. Peter'a ne yapabilirdik? Şöyle güzel, hayatı boyunca hiç unutmayacağı, diğer kardeşlerinde korkacağı bir şey istiyordum. "Böyle deliye döndürecek şeyler olsun." dedim. July başını salladı ve tekrar düşünmeye başladık. Yastığımı elime aldım ve sıkmaya başladım. Sonra evirdim çevirdim. Bir süre böyle beyin fırtınası yaptıktan sonra "İlk önce ıslatmakla başlayalım." dedim. July "Kapının üstüne su koyalım. Kendi etsin kendi bulsun." dedi. İkimizde gülmeye başladık. Vakit kaybetmemek için odamdan çıktık ve bir kova bulduk. Onu suyla doldurduk ve Peter'ın odasına sessizce gittik. Peter uyuyordu. Bu işimize çok yaramıştı. July bir merdiven getirdi ve kolayca kapının üzerine kovayı koyduk. Gülmemek için kendimizi zor tutuyorduk.
Peter Karl Bouveir
Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Peter Karl Bouveir

MesajKonu: Geri: Büyük şaka zamanıı :D   Büyük şaka zamanıı :D Icon_minitimeSalı Haz. 28, 2011 4:21 am

Gece gördüğüm rüyalar yüzünden uyuyamamıştım. Gözlerimi açtığımda güneş yüzüme çarpıyordu. Kafamı hemen çevirdim ve ayağa kalktım. Pencereden dışarıya baktım. Dışarısı sakindi ve denizden gelen rüzgar beni sakinleştiriyordu. Hava çok güzeldi. Pencerenin önünden çekildim ve üstüme bir şeyler giyinmek için dolabı açtım. Dolabımdan bir T-shirt ve bir şort çıkarıp giyindim. Kahvaltıya gitmek için odamdan çıkarken ................... Ahhh... Buz gibi su üstüme dökülmüştü. Donuyordum. Bunun üstüne bir de kafama bir kova geçmişti. Sinir küpü olmuştum. Juliet ve Elena'nın gülüşmelerini duyuyordum. Kovayı başımdan çıkarıp attım ve Elena ve juliet'e sinirden kükreme gibi bir ses çıkardım. Sonra da odama girip kapıyı sert bir şekilde kapattım. Üstümü değiştirmek için dolaba yöneldim.

Büyük şaka zamanıı :D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Büyük Teklif
» Büyük Buluşma
» Büyük Sergi
» Büyük Soygun
» İlk Gün / Büyük Yanlışlık!