Sabahın köründe July yanıma geldi ve beni uyandırdı. Uykumun en güzel yerinde kalkmak biraz canımı sıkmıştı ama July şaka yapacağımızı söyleyince neşem yerine geldi. Ona arkasını dönmesini söyledim. July arkasını dönünce hemen üzerimi değiştirdim. Sonra July'e tekrar dönebileceğini söyledim. July bana baktığında "Ne yapacağız?" diye sordu. Güzel bir soru. Düşünmeye başladım. July de düşünüyordu. Peter'a ne yapabilirdik? Şöyle güzel, hayatı boyunca hiç unutmayacağı, diğer kardeşlerinde korkacağı bir şey istiyordum. "Böyle deliye döndürecek şeyler olsun." dedim. July başını salladı ve tekrar düşünmeye başladık. Yastığımı elime aldım ve sıkmaya başladım. Sonra evirdim çevirdim. Bir süre böyle beyin fırtınası yaptıktan sonra "İlk önce ıslatmakla başlayalım." dedim. July "Kapının üstüne su koyalım. Kendi etsin kendi bulsun." dedi. İkimizde gülmeye başladık. Vakit kaybetmemek için odamdan çıktık ve bir kova bulduk. Onu suyla doldurduk ve Peter'ın odasına sessizce gittik. Peter uyuyordu. Bu işimize çok yaramıştı. July bir merdiven getirdi ve kolayca kapının üzerine kovayı koyduk. Gülmemek için kendimizi zor tutuyorduk.