Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Şurayı azcık itelesem ?

3 posters
YazarMesaj
Carmen Gabriel Boudicca
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Carmen Gabriel Boudicca

Şurayı azcık itelesem ? Empty
MesajKonu: Şurayı azcık itelesem ?   Şurayı azcık itelesem ? Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 10:24 pm

Jack beni buraya bıraktığından beri gergindim. Ağırlığımı bir ayağımdan diğer ayağıma veriyor saçlarımın ucunu çekip duruyordum. Tehlikeli ortamlarda soğukkanlı ve cesur olan ben şu an tam bir asosyal korkak gibi davranıyordum. Kulübenin önündeki Amphitrite yazısını ezberlemiştim. Derin bir nefes aldım ve terlı olmasa da ellerimi kot şortumun üstüne sildim.Alışkanlık işte. Elimi kapının kulbuna koydum ve açtım ve açar açmaz elimi tokmaktan çektim.Kapı aralık duruyordu ve içerdekilerin bu açık kapıya şaşkınlıkla baktığını tahmin edebiliyordum.Belki ellerinde silahlarla beni bekliyorlardı. Burada hiç yaz kamplarındaki gibi eşek şakaları olur muydu ? Hiç sanmam. Bu kadar oyun yeter dedim ve aralık kapıyı ayağımla iteledim. Uyguladığım güç kapının yanında hafif kalmış olmalıydı ki kapı biraz daha açıldı. Içeriden gelen mırıltıları duyabiliyordum.Küfrettim. Ve kapıyı sonuna kadar ittim
Diana Chesta Lockwood
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Diana Chesta Lockwood

MesajKonu: Geri: Şurayı azcık itelesem ?   Şurayı azcık itelesem ? Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 11:24 pm

Odamdan çıkıp kulübeye girmiştim.Burada tam tamına 5 dakikadır bulunyordum.Kulübenin kapısı hafif aralandı.Meraklı gözlerle herkes kapıya bakıyordu.Sonunda kapı tamamen açılmıştı.Kızlar her zamanki gibi direk kapıya yöneldiler.Herkes farklı bir ağızdan sorular soruyordu.Kızın yüzünden ne kadar bunaldığı okunuyordu.Yavaş ve bıkkın bir şekilde grup liderimizin gösterdiği odaya yöneldi.Uzun bir süre sesi çıkmadı fakat onun hakkında bilgi sahibi olmak isterdim.Yavaşça ikizim Nic'e mırıldandım.
''İkiz ne dersin yeni gelen kızın yanına gidelim mi ?'' Nic olur dercesine bir bakış attı ve odasına doğru yöneldik
Carmen Gabriel Boudicca
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Carmen Gabriel Boudicca

MesajKonu: Geri: Şurayı azcık itelesem ?   Şurayı azcık itelesem ? Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 11:31 pm

Herkes bir ağızdan konuşmaya başladı ve ben yüzümdeki ifadeyi korumaya çalıştım. Sakin ol Bilanca diye mırıldandım. İtici biri gibi görünmek istemiyordum ama çoğu pardon hiç bir soruyu yanıtlamadan lider olduğu her halinden belli olan kızın işaret ettiği odaya yöneldim. Yatağa oturdum ellerimi bacaklarımın arasında birleştırdim. O sırada kapı yavaşça aralandı ve gözüme ilk çarpan şey kızıl saçlar oldu.
Katherine Nicci Kallias
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Katherine Nicci Kallias

MesajKonu: Geri: Şurayı azcık itelesem ?   Şurayı azcık itelesem ? Icon_minitimeÇarş. Haz. 22, 2011 4:21 am

''İkiz ne dersin yeni gelen kızın yanına gidelim mi ?'' Ches'in sorusu biran kafamı dağıttı. Ardından gülümseyerek "tabi." diye mırıldandım. Salona çıktığımızda kızın buralarda olmadığını gördük. Ches soru işaretleriyle dolu bir suratla bana baktı.
-"Odasında olmalı" diye mırıldndım ve Ches'le beraber odaya doğru ilerledik.
-"Önden sen gir." dedim odanın önüne gelince.
-"Hayır sen." diye tersledi beni. Ardından ona kötü bir bakış attım ve kapıyı tıklatıp Ches'i içeri ittim.
-"Şey merhaba" dedi ve odanın ortasına doğru ilerledi Ches. Bende peşinden gittim.
-"Aramıza hoşgeldin kardeş." dedim gülümseyerek. Kız bir süre bize baktıktan sonra gülümsedi. Gülüşü sıcacıktı. Bu kızla iyi anlaşacağız diye düşünmeden edemedim. Çaktırmadan Ches'e baktım. Oda göz ucuyla bana bakıyordu. Göz göze gelince gülüştük.
Carmen Gabriel Boudicca
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Carmen Gabriel Boudicca

MesajKonu: Geri: Şurayı azcık itelesem ?   Şurayı azcık itelesem ? Icon_minitimeÇarş. Haz. 22, 2011 8:38 am

Kızıl saçlı kız odaya paldır küldür arkadan biri itercesine girdi."Şey merhaba" dedi. Onun bu haline gülmemek imkansızdı. Tam Merhaba diyecektim ki arkadan 1.75 boylarında siyah saçlı bir kız girdi.ve
-"Aramıza hoşgeldin kardeş. dedi sıcacık gülümseyerek.Tebessüm ettim.
-"Hoş bulduk tatlım" dedim yüzüme düşen saçları geriye iterek. Ve ona kalbimin derinliklerinden kopan bir gülümseme bahşettim.

RP bitmiştir.

Şurayı azcık itelesem ?
1 sayfadaki 1 sayfası