Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni kardeşiniz.*

2 posters
YazarMesaj
Diana Chesta Lockwood
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Diana Chesta Lockwood

Yeni kardeşiniz.* Empty
MesajKonu: Yeni kardeşiniz.*   Yeni kardeşiniz.* Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 5:36 am

Kulübemin önünde dikilirken bir an bir heyecanla dolmuştu içim.Neden heyecanlanıyordum ki ? Sonunda azda olsa istemeyerek geldim buraya.Hadi Diana gerek yok böyle lüzumsuz duygulara ikizini bul ve git bu yerden.Sonra yavaşça kulübenin kapısını açtım.Bir süre takan olmadı fakat sonra etrafım bir sürü kişilyle dolmuştu.Hepsi farklı şeyler söylüyorlardı.''Adın ne ?''.''Buraya nereden geldin ?'' ''Yaşın kaç ?'' ''Ne güzel saçların var..'' vs..Sorularının hepsini yanıtlayacağımı fakat şuan çok bitkin olduğumu söyledim.Birkaç kız dinlenebileceğim yeri gösterdiler.Uzun bir süre dinlenecektim büyük ihtimalle.Gözlerimi kapattığım anda uykuya dalmıştım..

En son Diana Chesta Lockwood tarafından Salı Haz. 21, 2011 9:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Katherine Nicci Kallias
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Katherine Nicci Kallias

Yeni kardeşiniz.* Empty
MesajKonu: Geri: Yeni kardeşiniz.*   Yeni kardeşiniz.* Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 6:02 am

Evet. Buralarda yeni kız olmaktan epey sıkıldığım bir gündü. Oturmuş koltuğumda kitabımı okurken kulübenin kapısı açıldı ve içeriye yeni bir kız girdi. Kızıl,düz saçları; kahverengi gözleri vardı. Onun içeri girdiğini gören herkes çevresine doluşup sorular sormaya başlamıştı. Bense uzakta kitabımı okumaya devam ettim. Sürekli sorularla başbaşa bırakılmaktan sıkıcısı yoktur. Kız umursamaz bir tavırla kardeşlerime birşeyler söyledi ve hepsi dağıldılar. Ardından kulübe liderimiz ona bir oda ayarlayacağını söyledi. Bir süre bekledim. Kulübe lideri tahmin ettiğim gibi benim odamı seçmişti. Yeni bir oda arkadaşı fena olmaz diye düşündüm. Gece odama girdiğimde yeni kardeşim mışıl mışıl uyuyordu. onu uyandırmamaya dikkat ederek yattım.

Sabah olduğunda yeni kardeşimin çoktan uyanmış,bana bakmakta olduğunu fark ettim. Yattığım yerde gerinerek
-"Günaydın" diye mırıldandım. Gülümseyerek
-"Günaydın" dedi. Yattığım yerden doğruldum ve oturduğu koltuğa doğru ilerleyip elimi uzattım
-"Ben Katherine Nicci Kallias. Sen kısaca Nic de. Yada başka bir takma isim bul."
diyerek omuz silktim.
-"Chesta" dedi gülümseyerek.
-"Tamam Ches. Yeni kız olmak zordur ama sanırım biraz yardımla durumu toparlayabiliriz." dedim ve sıcacık bir gülümsemeyle ona baktım.
Diana Chesta Lockwood
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Diana Chesta Lockwood

Yeni kardeşiniz.* Empty
MesajKonu: Geri: Yeni kardeşiniz.*   Yeni kardeşiniz.* Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 6:16 am

Uyanmıştım ve yeni oda arkadaşıma bakıyordum.Fazlasıyla güzeldi ve bana benzediğini fark ettim.
-"Günaydın" diye mırıldandı.Gülümseyerek.
-"Günaydın" dedim. Yattığı yerden doğruldu ve oturduğum yere ilerleyim elini uzattı.Ardından
-"Ben Katherine Nicci Kallias. Sen kısaca Nic de. Yada başka bir takma isim bul." diyerek omuz silkti.
-"Chesta" dedim gülümseyerek.
-"Tamam Ches. Yeni kız olmak zordur ama sanırım biraz yardımla durumu toparlayabiliriz." dedi ve sıcacık bir gülümsemeyle bana baktı.Fazlasıyla güzel gözlere sahipti doğrusunu söylemek gerekirse bu kızakanım ısınmıştı.
-''Ah,evet fazlasıyla zor hele ki buraya biraz zorla getirildiysen işler fenalaşıyor'' dedim.Aslında yaşadığım şeyleri açmak istemiyordum fakat bir an ağzımdan çıkıvermişti kelimeler..
Anlamsız ifadelerle bana baktı.Bu bakıştan rahatsız olmuştum..
Katherine Nicci Kallias
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Katherine Nicci Kallias

Yeni kardeşiniz.* Empty
MesajKonu: Geri: Yeni kardeşiniz.*   Yeni kardeşiniz.* Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 6:24 am

''Ah,evet fazlasıyla zor hele ki buraya biraz zorla getirildiysen işler fenalaşıyor'' dedi. Kafam karışmıştı. Hadi ama buraya ne derece zorla gelmiş olabilirdi ki!
-"Zorla getirilmek mi? Birde bana sor." diye mırıldandım.
-"Sende mi zorla getirildin?" diye sordu. Bu kıza hayat hikayemi anlatacak değildim ama kısa bir özet geçebilirdim. Kanım ona fazlasıyla ısınmıştı çünki.
-"Babam sandığım kişinin gerçek babam olmadığını,dayım olduğunu, o öldükten sonra, yani teyzemin yanına gönderildikten sonra öğrendim. Bir ikizim varmış. Ve babam beni maddi sıkıntılardan göndermiş. Onu hiç tanıyamamış olmama bazen biraz üzülüyorum. Ama sadece bazen. Ve sadece biraz." Kız cümlemi bitirdiğim an kocaman olmuş gözlerle bana baktı.
-"Teyzenle mi yaşıyordun?" dedi.
"Evet." dedim umursamaz bir tavırla.
-"Ve bir ikiz kardeşin vardı?" dedi.
-"Varmış demek daha doğru olur. Onu tanımıyorum. Yaşadığından bile emin değilim." diye mırıldandım.
-"Ve baban sana bakamadığından dolayı seni göndermiş ha?" dedi.
-"Bu sorulardan sıkıldım. Ama evet. Öyle olmuş." dedim huysuzca. Bunun üstüne Ches "AH TANRIÇAMA ŞÜKÜRLER OLSUN!" dedi ve üzerime atladı.
Diana Chesta Lockwood
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Diana Chesta Lockwood

Yeni kardeşiniz.* Empty
MesajKonu: Geri: Yeni kardeşiniz.*   Yeni kardeşiniz.* Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 9:17 am

-"Zorla getirilmek mi? Birde bana sor." diye mırıldandı.
-"Sende mi zorla getirildin?" diye sordum. Anlatmaya başladı.
-"Babam sandığım kişinin gerçek babam olmadığını,dayım olduğunu, o öldükten sonra, yani teyzemin yanına gönderildikten sonra öğrendim. Bir ikizim varmış. Ve babam beni maddi sıkıntılardan göndermiş. Onu hiç tanıyamamış olmama bazen biraz üzülüyorum. Ama sadece bazen. Ve sadece biraz." Gözlerim kocaman açılmıştı.Bir an ikizimi buldum diye düşündüm ama yok bu kadar kolay olmazdı!
-"Teyzenle mi yaşıyordun?" dedim.
"Evet." dedi umursamaz bir tavırla.
-"Ve bir ikiz kardeşin vardı?" dedim.
-"Varmış demek daha doğru olur. Onu tanımıyorum. Yaşadığından bile emin değilim."
-"Ve baban sana bakamadığından dolayı seni göndermiş ha?" dedim.İnanamıyordum.Bu olamazdı.Artık kesindi başka bir yolu olamazdı bu benim ikizim olmalıydı.İnanamıyorum.Bu kadar kolay mıydı ?
-"Bu sorulardan sıkıldım. Ama evet. Öyle olmuş." dedi.
"AH TANRIÇAMA ŞÜKÜRLER OLSUN!" dedim ve üzerine atladım.Şaşkın bir şekilde suratıma bakıyordu.Sonunda bulmuştum onu.Her şeyi sormak istiyordum ona..Taa ki o tepkiyi verinceye kadar..
Katherine Nicci Kallias
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Katherine Nicci Kallias

Yeni kardeşiniz.* Empty
MesajKonu: Geri: Yeni kardeşiniz.*   Yeni kardeşiniz.* Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 6:41 pm

-"Ne halt yediğini sanıyorsun sen?" diye tersledim onu. Bunun üzerine benden ayrıldı,soru işaretleriyle dolu bir suratla bana bakmaya başladı. Biran verdiğim tepki yüzünden kendimi kötü hissettim ama daha tanımadığım bir kızın geleceğimi su yüzüne çıkarıp daha sonrada beni bu şekilde sinir etmeye hakkı yoktu. Gittim ve yatağıma oturdum. Ches bir süre kederli bir ifadeyle bana baktıktan sonra çantasını eline aldı ve karıştırmaya başladı.
-"Buralarda bir yerlerde olmalı." diye mırıldanıp duruyordu. Sonunda gözleri mutlulukla parladı ve elinde tuttuğu kağıt parçasını bana uzattı. Umursamaz bir tavırla kağıtları aldım. Bunlar mektuptu. Ches'in babasından... Mektupları iyice okuduktan sonra; şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemiyordum. Mektupta; onun bir ikiz kardeşi olduğundan, maddi sıkıntılar nedeniyle onu teyzesine gönderdiklerinden ve Ches'in onu bulması gerektiğinden bahsediyordu.
-"Aynı bana söylenilen gibi." diye mırıldandım. İçinde bulunduğum şoku atlatmam pek kolay olmayacak gibi görünüyordu. Kafamı kaldırdım ve bana bakan kahverengi gözleriyle karşılaştım
-"İkiz?" dedim kısık bir sesle.
-"İkiz." dedi gülümseyerek. Birbirimizi sonunda bulmuştuk.
Diana Chesta Lockwood
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Diana Chesta Lockwood

Yeni kardeşiniz.* Empty
MesajKonu: Geri: Yeni kardeşiniz.*   Yeni kardeşiniz.* Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 9:49 pm

-"İkiz?" dedi.
-"İkiz." dedim gülümseyerek.Bugüne kadar duyduğum en güzel ses gibi gelmişti onun ''İkiz'' deyişi.Evet sonunda bulmuştuk birbirimizi yanına oturdum ve sımsıkı sarıldık.Hiç bu kadar sevineceğimi düşünmezdim..İkimizde aile hasretiyle yanıp tutuşuyorduk..Kafamdaki düşünceleri bir kenara bıraktım ve başladık konuşmaya.Sonunda aklımda olan soruları sorabilirdim ona..
Meraklı gözler bana bakıyordu..Bir tepki bekliyordu.Sorular sormak istediğimi söyledim.Tabii anlamında başını salladı.Başladım sorularımı sormaya.
-''Babam nasıl biriydi Nic ?Sana ne dediler bu konu hakkında ?Hangi yalanları attılar.. Hiç içinde şüphe uyandı mı bu konu hakkında ? Buraya nasıl ve ne için geldin ?İkizinin olduğunu öğrendiğinde nasıl bir tepki verdin.?''
Ağzını konuşmak için açtı fakat o an dışarıdan patlamaya benzer bir ses geldi sonra da çığlıklar...
Katherine Nicci Kallias
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Katherine Nicci Kallias

Yeni kardeşiniz.* Empty
MesajKonu: Geri: Yeni kardeşiniz.*   Yeni kardeşiniz.* Icon_minitimeÇarş. Haz. 22, 2011 5:37 am

-''Babam nasıl biriydi Nic ?Sana ne dediler bu
konu hakkında ?Hangi yalanları attılar.. Hiç içinde şüphe uyandı mı bu
konu hakkında ? Buraya nasıl ve ne için geldin ?İkizinin olduğunu
öğrendiğinde nasıl bir tepki verdin.?''
tam sorusunu cevaplamaya hazırlanıyordum birden bir gürültü koptu. Sevinç çığlıkları. Bağrışmalar. Vesayre vesayre. Yeni biri gelmiş olmalı diye düşünüp ikizime baktım
-"Bunları konuşmak için daha çok zamanımız olacak. Şimdi şu yeni gelene bakalım. Ne dersin?" Chess başını evet anlamında salladı ve ardından beraber odamızdan çıktık.

-RP BİTMİŞTİR.-

Yeni kardeşiniz.*
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Bir Hayat ve Yeni Gerçekler
» Yeni ev,yeni başlangıç...
» Yeni Bir Sayfa, Yeni Bir Aşk...
» Yeni Bir Ev
» Yeni Bir Gün!