| Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! | |
|
+8Katherina Zoey Night Zellana L. Tyler Esméralda Gwen Adreanna B. von Dorff A. Anna Bianca Sentius Claire Angel Deeply Clara Thompson Melanie Arianna Bates 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melanie Arianna Bates Demeter'in Çocuğu
| Konu: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Cuma Haz. 17, 2011 7:27 am | |
| Merheba ben Nisa.Mitoloji merakım sanırım geçen sene başladı.Sınıftaki herkesten çok daha fazla mitoloji biliyorum ve çoğu bana artık sus diyor.Olsun desinler.Ben yine de mitoloji hakkında konuşmaya devam edeceğim.Her zaman dik kafalı olmuşumdur.Dil öğrenmeyi de çok severim.İngilizce'de şu an üniversite düzeyindeyim.Resim yapmayı piyano,gitar ve keman çalmayı severim.Yüzme ve voleybol da spor alanında en sevdiğim aktivitelerdir.Şarkı söylemeyi de ayrıca severim.Alet çalıp söyleyerek bir çok gösteriye çıktım.Sesimin güzel olduğu söylenir.Kitap okumada ödülüm var.Kütüphanede 1. seçildim.Ordu'da yaşıyorum.Bu da demek oluyor ki kitap alaileceğim bir yer yok.Çok sıkıcı bir hayatım var ama ben arayı kurslarla kapatıyorum.Sizlerle tanıştığıma (!) çok sevindim! :PBu arada kendisi çok ısrar etti benden biraz bahsedeyim dedim.Benim bir kardeşim var.Natalie Brianna Bates.Benim yazımı kendininkine kopyala yapıştır yapmış.Yani onunkini okumayın .Şaka.Okuyun ya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Melanie Arianna Bates tarafından Ptsi Tem. 11, 2011 12:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Cuma Haz. 17, 2011 7:59 am | |
| Merhaba Nisa, hoşgeldin. Baya geliştirmişsin kendini, kurslar murslar. Mitoloji konusunda bana da sus diyorlardı evet | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! C.tesi Haz. 18, 2011 1:00 am | |
| Teşekkür ederim.Ama bence hala kötü olduğum konular var. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Paz Haz. 19, 2011 9:29 am | |
| hoşgeldin aramıza Nisa ivit yaşına göre baya geliştirmişsin kendini voleybol,keman,piyano | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Çarş. Haz. 22, 2011 8:55 am | |
| Teşekkürler.Diğerlerininkini okuyunca şok oldum.Lise falan diyolar.Çok ezlk kaldım çok! | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Çarş. Haz. 22, 2011 9:25 am | |
| Sonunda benden küçük bir mitoloji meraklısı buldum. Hoş geldin Nisa. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Çarş. Haz. 22, 2011 8:26 pm | |
| Evet bir de benden küçük birisi olsa.Benle yaşıt olan birkaç kişi var ama o da arkadaşım ve kardeşim. | |
|
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Perş. Haz. 23, 2011 4:29 am | |
| Ben de çok büyük sayılmam, 13'üm. Bu yaz 14. Boşver, yaşını takmazlar herhalde Özelliklerimiz bayağı benziyor, ben de kitap okuma delisiyimdir, yabancı dil de severim. Tuttum seni adsadasf ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Perş. Haz. 23, 2011 5:13 am | |
| Sağol İlk açtığımda dehşete düştüm.Bu ne yahu dedim kendi kendime Yine de yaş farkının pek (!) kafaya takılmaması güzel. | |
|
| |
Esméralda Gwen Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Perş. Haz. 23, 2011 5:20 am | |
| OwYeOwYeOwYe * Hoş geldin Gerçi bende hoş geldim ya Ben 14 oldum daha yeni <3 Evet benimde alışmam zor olmuştu 18leri falan görünce, sonra anladım ki onlar Rp yaşıymış Neyse, kanım kaynıyo Ben zaten yabancı olduğum için yabancı dile çok yatkınım, çok severim Piano & Keman <3 Mitoloji <3 SBS Neyse ben rütbe almaya gidiyorum hadi, çavv | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Perş. Haz. 23, 2011 6:02 am | |
| Eğer yaş farkını kafaya taksalardı emin ol ki ben şu an sitede değerli bir üye olamazdım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Perş. Haz. 23, 2011 6:52 am | |
| Yabancı mısın?Nasıl yani ?Türk ve..?Ben de dışarıda siteden bahsederken birileri duymuştu.Ben Demeter kulübesindeyim melezim falan diyordum.Bana dik dik bakıyorlardı.Üç yerde rezil oldum.Kitapçı,piyano kursu ve okul.İğrenç bir duygu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Perş. Haz. 23, 2011 7:08 am | |
| Aslında ailede tek Türk babaannem, o da Kıbrıslı Türk Annem Jameikan, anneannem İrlandalı, annemin babası doğma büyüme İskoçya (Onun annesine filan hiç girmiyim ) Babam İngiltere doğumlu, babaannem dediğim gibi, Kıbrıs'lı, babamın babası da Galler Ben de İngiltere'de doğdum. (Bkz: AsılMelezBenim) | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Perş. Haz. 23, 2011 8:31 am | |
| Ağzım açık kaldı ne bu ya Galler ve Jameika isimlerini hiç duymamıştım (kusura bakma ) Ve haklısın asıl melez sensin.Kimse senle boy ölçüşemez .Ben de melez sayılırım ama Türkiye içinden(Ordu,Trabzon,İstanbul,Ankara,Erzurum,İzmir,Antalya falan filan...).Bu arada saydığın ülkelerin hepsinin dilini biliyo musun | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Perş. Haz. 23, 2011 9:38 am | |
| Haha Bana anlattıklarında bende öyleydim, ezberlemek baya zamanımı aldı Galler'i bende duymamıştım, sonda UK'denmiş ordan öğrendim (Nefret Edilesi Coğrafya.) Tapın bana falan Türkiye içinden olur yaa, birçoğunuz öylesiniz heralde... Bu ilginç soru hee İngilizce ana dilim gibi bişy zaten, Kıbrıs Türkçe'si de o kadar zor değil , Türkçe bildikten sonra.. Jamaikalıların ne konuştuğu hakkında en ufak bi fikrim yok İrce öğrenmek isterdim ama, yerine Fransız'caya başladım. İskoçcaya hastayım zaten, biliyorum baya <3 Galce'de zaten çok nadir bi dil, konuşan kaldı mı? | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Perş. Haz. 23, 2011 9:42 am | |
| Ahh,ahh.. 11 yaşında olmak için neleri vermezdim baksana 2,5 yaşındayım Şaka bir yana ben Elif. 15 yaşındayım vs. vs. 11 yaşında olman çok şeker ! Yerim ben seni. Tabii sbs sorununuz yok. Ohh yatın siz yatın Tamam atar yaptım yine Hoşgeldin Umarım iyi vakit geçirirsin | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Cuma Haz. 24, 2011 2:20 am | |
| sağol.Dediğin gibi yan gelip yatıyoruz Şaka bir yana 15 yaşında olmak şu an isteyeceğim en son şey.SBS filan zor iş zaten. Ben evde oturup önümde cips paketi televizyon seyrederim genelde. Katherina (Yaren) da yanımda. Açıkçası evi yıkmamıza ramak kalıyor | |
|
| |
Katherina Zoey Night Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Cuma Haz. 24, 2011 2:28 am | |
| Her ne kadar dememe gerek olmasa da hoşgeldin. Bu arada: Aaaaa. Çok ayıp Nisa. Bari ismimi vermeseydin. Doğru ama bunu bir daha söylersen o evi başına yıkarım senin Haberin olsun dedim | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! C.tesi Haz. 25, 2011 3:29 am | |
| Böyle konuşmana gerek yoktu benim canım (!) arkadaşım!İstersen bizim eve gelme sen.Ayrıca madem bizim evi yıkmak istiyorsun şimdiden söyleyeyim.Bunu için pek çok eşyaya ihtiyaç duyacaksın.Buldozer,matkap vs.vs... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Katherina Zoey Night Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! C.tesi Haz. 25, 2011 3:35 am | |
| Sen beni bilirsin ne yapar eder bulurum onları... Bu arada fark ettim de ben geldikten sonra kimse kalmamış burada, sanırım korkutucuyum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hem Nisa bunları bana yüz yüze söylesen daha etkili olurdu. Neyse ben susayım sayfayı işgal ettim ya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Siz yazmaya devam edin... | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! C.tesi Haz. 25, 2011 6:18 am | |
| Evet yaşımın tadını çıkarıyorum.Ama spor konusuna gelince.Şöyle bir şey var ki ben her gün spor yapmam.Yürüyüş falan bana uzak şeyler.Sadece severim.Bir keresinde uzun zamandır voleybol oynamamıştım.Sonra bir arkadaşımla oynadım.50'ye 49 yenmiştim onu.3 saat kadar sürmüştü ve sonrası acı oldu.5 gün boyunca bütün kaslarım yanmıştı.Ama hala onunla dalga geçiyorum.Ve bir şey daha kendimi her konuda geliştirmiş sayılmam.Tarih ve coğrafya bilgim sıfırdır :DOnların derslerine girmeme rağmen:!: | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! C.tesi Haz. 25, 2011 9:22 am | |
| Evet bliyorum tarih denince benim aklıma osmanlı padişahları verilen savaşlar vs.vs. benim de kafam böylece öne düşer.Ama mitolojide öyle olmuyo işte.Sanırım on ezberlemek zorunda olmamamdan.Mesela birisi bana şunun kızının adı ve çocuğu diye bir şeyler sorsa yanlış cevap versen kimse karnemden not düşmüyo.Coğrafyaya gelince.Dağlar,nehirler,çöler,barajlar, falan filan.Kesinlikle adları dahil ezberleyemem.İkisinin de dersine giriyorum -tabi neyse ki orada karne yok- ama hiçbişey öğrenemeden çıkıyorum.Diğer derslerde öyle olmuyo.Aslında oluyo.Ben ezberdebn çok kendi mantığınla çözdüğün şeyleri severim.Mesela psikoloji.Mitolofiye de zaten ondan merak sardım.Nasıl bulmuşlar böyle şeyleri.Bu düşünceler nereden niye çıkmış?İnsanların o zaman ki düşünceleri ve beyinleri.neyse ya fazla konuştum.Konuşmayı ve tartışmayı çok severim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! C.tesi Haz. 25, 2011 9:44 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! C.tesi Haz. 25, 2011 9:37 pm | |
| O bağlantıyı bulabilsem kolay.Haklısın.Ama ben bunda biraz zorlanıyorum .Kendi başıma öğrendiğim şeyler daha akılda kalıcı geliyor bana.Bir sınıfa tıkılıp ders işlemektense dışarıda kendi başıma öğrenirim daha iyi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] .Tabi böyle bağlantılar kuramamam derslerimde başarısızlık yaratmıyor.Şu ana kadar hepsi 5 geldi.Takdir ve onur belgesi falan filan.Artık böyle şeyler heyecanla karşılanmıyor.Öyle monotonlaştı ki | |
|
| |
Natalie Brianna Bates Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! C.tesi Haz. 25, 2011 9:44 pm | |
| Melanie benden bahsetmemişsin inanamııyorum sana Oysa ebn senden bahsederim.Bütün kardeşliğimiz boşa gitti inan bana sana çok kırıldım. (Görürsün se evde! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! C.tesi Haz. 25, 2011 10:00 pm | |
| Kapa çeneni otur aşağa .Şaka Şaka.Sen benim canımsın Tatlım benim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] .Ben seni hiç kırar mıyım?Dur hemen değiştireyim yazımı. | |
|
| |
Kaia Katharina Seller Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Paz Haz. 26, 2011 7:37 am | |
| - Melanie Arianna Bates demiş ki:
- İngilizce'de şu an üniversite düzeyindeyim.
Offf... yaş 11, ingilizce düzeyi üniversite.Ne deyim, ne deyim... 41 ker maşallah(aklıma başka birşey gelmedi dalga geçmek yok) almanca felan??biliyomun? (Ich mag nicht deutsch - almancayı sevmiyorum ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Paz Haz. 26, 2011 7:43 am | |
| Yok almanca falan bilmiyorum ama ingilizce'den mezun olmama çok az kaldı.Zaten sonra Amerika'ya gitcez.Pasaportlar hazır.Yanlız şu sıralar olan çok garip şeyler var.Biri benle yüzyüze konuşurken bir şeye canım sıkılıyosa onun hakkında ingilizce pek iyi (!) olmayan şeyler söylüyorum.Bir de şöyle bir şey var derslerimde hep benden büyükler var.Bazıları çalışıyo bazıları üniversitede.Konuşabileceğim kişiler var ama onlar da zaten sırf küçüğüm canım sıkılmasın diye konuşuyolar | |
|
| |
| Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! | |
|