Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!

+8
Katherina Zoey Night
Zellana L. Tyler
Esméralda Gwen
Adreanna B. von Dorff
A. Anna Bianca Sentius
Claire Angel Deeply
Clara Thompson
Melanie Arianna Bates
12 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Empty
MesajKonu: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeCuma Haz. 17, 2011 7:27 am

Merheba ben Nisa.Mitoloji merakım sanırım geçen sene başladı.Sınıftaki herkesten çok daha fazla mitoloji biliyorum ve çoğu bana artık sus diyor.Olsun desinler.Ben yine de mitoloji hakkında konuşmaya devam edeceğim.Her zaman dik kafalı olmuşumdur.Dil öğrenmeyi de çok severim.İngilizce'de şu an üniversite düzeyindeyim.Resim yapmayı piyano,gitar ve keman çalmayı severim.Yüzme ve voleybol da spor alanında en sevdiğim aktivitelerdir.Şarkı söylemeyi de ayrıca severim.Alet çalıp söyleyerek bir çok gösteriye çıktım.Sesimin güzel olduğu söylenir.Kitap okumada ödülüm var.Kütüphanede 1. seçildim.Ordu'da yaşıyorum.Bu da demek oluyor ki kitap alaileceğim bir yer yok.Çok sıkıcı bir hayatım var ama ben arayı kurslarla kapatıyorum.Sizlerle tanıştığıma (!) çok sevindim! :PBu arada kendisi çok ısrar etti benden biraz bahsedeyim dedim.Benim bir kardeşim var.Natalie Brianna Bates.Benim yazımı kendininkine kopyala yapıştır yapmış.Yani onunkini okumayın Evil or Very Mad .Şaka.Okuyun ya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En son Melanie Arianna Bates tarafından Ptsi Tem. 11, 2011 12:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeCuma Haz. 17, 2011 7:59 am

Merhaba Nisa, hoşgeldin.
Baya geliştirmişsin kendini, kurslar murslar. Mitoloji konusunda bana da sus diyorlardı evet Razz
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 18, 2011 1:00 am

Teşekkür ederim.Ama bence hala kötü olduğum konular var.
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePaz Haz. 19, 2011 9:29 am

hoşgeldin aramıza Nisa Very Happy ivit yaşına göre baya geliştirmişsin kendini Smile
voleybol,keman,piyano I love you
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeÇarş. Haz. 22, 2011 8:55 am

Teşekkürler.Diğerlerininkini okuyunca şok oldum.Lise falan diyolar.Çok ezlk kaldım çok!
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeÇarş. Haz. 22, 2011 9:25 am

Sonunda benden küçük bir mitoloji meraklısı buldum. Very Happy Hoş geldin Nisa. Smile
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeÇarş. Haz. 22, 2011 8:26 pm

Evet bir de benden küçük birisi olsa.Benle yaşıt olan birkaç kişi var ama o da arkadaşım ve kardeşim.
Adreanna B. von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Adreanna B. von Dorff

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePerş. Haz. 23, 2011 4:29 am

Ben de çok büyük sayılmam, 13'üm. Bu yaz 14. Boşver, yaşını takmazlar herhalde Smile
Özelliklerimiz bayağı benziyor, ben de kitap okuma delisiyimdir, yabancı dil de severim.
Tuttum seni adsadasf ^^
http://melezkampirpg.forumup.web.tr
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePerş. Haz. 23, 2011 5:13 am

Sağol Razz İlk açtığımda dehşete düştüm.Bu ne yahu dedim kendi kendime Suspect Yine de yaş farkının pek (!) kafaya takılmaması güzel.
Esméralda Gwen
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Esméralda Gwen

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePerş. Haz. 23, 2011 5:20 am

OwYeOwYeOwYe *
Hoş geldin Smile Gerçi bende hoş geldim ya Razz
Ben 14 oldum daha yeni <3 Evet benimde alışmam zor olmuştu 18leri falan görünce, sonra anladım ki onlar Rp yaşıymış Very Happy Neyse, kanım kaynıyo Razz Ben zaten yabancı olduğum için yabancı dile çok yatkınım, çok severim Smile Piano & Keman <3 Mitoloji <3 SBS Evil or Very Mad
Neyse ben rütbe almaya gidiyorum hadi, çavv Razz
https://www.facebook.com/shaLix.meLLy.Duique
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePerş. Haz. 23, 2011 6:02 am

Eğer yaş farkını kafaya taksalardı emin ol ki ben şu an sitede değerli bir üye olamazdım. Very Happy
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePerş. Haz. 23, 2011 6:52 am

Yabancı mısın?Nasıl yani Suspect ?Türk ve..?Ben de dışarıda siteden bahsederken birileri duymuştu.Ben Demeter kulübesindeyim melezim falan diyordum.Bana dik dik bakıyorlardı.Üç yerde rezil oldum.Kitapçı,piyano kursu ve okul.İğrenç bir duygu. Embarassed
Esméralda Gwen
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Esméralda Gwen

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePerş. Haz. 23, 2011 7:08 am

Aslında ailede tek Türk babaannem, o da Kıbrıslı Türk Rolling Eyes
Annem Jameikan, anneannem İrlandalı, annemin babası doğma büyüme İskoçya (Onun annesine filan hiç girmiyim Very Happy) Babam İngiltere doğumlu, babaannem dediğim gibi, Kıbrıs'lı, babamın babası da Galler Very Happy Ben de İngiltere'de doğdum.
(Bkz: AsılMelezBenim)
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePerş. Haz. 23, 2011 8:31 am

Razz Ağzım açık kaldı ne bu ya Shocked Galler ve Jameika isimlerini hiç duymamıştım (kusura bakma Embarassed ) Ve haklısın asıl melez sensin.Kimse senle boy ölçüşemez Razz.Ben de melez sayılırım ama Türkiye içinden(Ordu,Trabzon,İstanbul,Ankara,Erzurum,İzmir,Antalya falan filan...).Bu arada saydığın ülkelerin hepsinin dilini biliyo musun Suspect
Esméralda Gwen
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Esméralda Gwen

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePerş. Haz. 23, 2011 9:38 am

Haha Very Happy Bana anlattıklarında bende öyleydim, ezberlemek baya zamanımı aldı Very Happy Galler'i bende duymamıştım, sonda UK'denmiş ordan öğrendim (Nefret Edilesi Coğrafya.)
Tapın bana falan Razz
Türkiye içinden olur yaa, birçoğunuz öylesiniz heralde...
Bu ilginç soru hee Very Happy İngilizce ana dilim gibi bişy zaten, Kıbrıs Türkçe'si de o kadar zor değil , Türkçe bildikten sonra.. Jamaikalıların ne konuştuğu hakkında en ufak bi fikrim yok Very Happy İrce öğrenmek isterdim ama, yerine Fransız'caya başladım. İskoçcaya hastayım zaten, biliyorum baya <3 Galce'de zaten çok nadir bi dil, konuşan kaldı mı?
Zellana L. Tyler
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePerş. Haz. 23, 2011 9:42 am

Ahh,ahh.. 11 yaşında olmak için neleri vermezdim baksana 2,5 yaşındayım Razz

Şaka bir yana ben Elif. 15 yaşındayım vs. vs. 11 yaşında olman çok şeker ! Yerim ben seni. Tabii sbs sorununuz yok. Ohh yatın siz yatın Very Happy Tamam atar yaptım yine Very Happy Hoşgeldin Smile Umarım iyi vakit geçirirsin Very Happy
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeCuma Haz. 24, 2011 2:20 am

sağol.Dediğin gibi yan gelip yatıyoruz Very Happy Şaka bir yana 15 yaşında olmak şu an isteyeceğim en son şey.SBS filan zor iş zaten. Ben evde oturup önümde cips paketi televizyon seyrederim genelde. Katherina (Yaren) da yanımda. Açıkçası evi yıkmamıza ramak kalıyor Twisted Evil
Katherina Zoey Night
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Katherina Zoey Night

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeCuma Haz. 24, 2011 2:28 am

Her ne kadar dememe gerek olmasa da hoşgeldin. Bu arada: Aaaaa. Çok ayıp Nisa. Bari ismimi vermeseydin. Doğru ama bunu bir daha söylersen o evi başına yıkarım senin Twisted Evil Haberin olsun dedim Very Happy
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 3:29 am

Böyle konuşmana gerek yoktu benim canım (!) arkadaşım!İstersen bizim eve gelme sen.Ayrıca madem bizim evi yıkmak istiyorsun şimdiden söyleyeyim.Bunu için pek çok eşyaya ihtiyaç duyacaksın.Buldozer,matkap vs.vs... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Katherina Zoey Night
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Katherina Zoey Night

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 3:35 am

Sen beni bilirsin ne yapar eder bulurum onları... Bu arada fark ettim de ben geldikten sonra kimse kalmamış burada, sanırım korkutucuyum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hem Nisa bunları bana yüz yüze söylesen daha etkili olurdu. Neyse ben susayım sayfayı işgal ettim ya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Siz yazmaya devam edin...
Mirabella LaPiere
Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Mirabella LaPiere

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 5:37 am

Ne güzel kendini her konuda geliştirmişsin. Very Happy Müzik ve spordan uzak bir insanımdır. Aslında spor biraz denilir, koşuya bayılırm ki her gün yaparım. *-* Resim seven birini görmek güzel özellikle mitolojiye ilgisi varsa. -çok saçma bir bağlandı oldu, evet. Yaşasın saçmalık. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Ne bielyim yahu, kendi küçüklüğümü gördüm gibi oldum. o.O Gerçi benim mitoloji merakın kökenden başladı, haliylen Yunanistan olunca. Ama şahsen aile kökenimin Roma'ya dayanmasını isterdim alksdja Yada Mısır. Ne bileyim piramitler ilgimi çekiyor hep. Ayrıca büyümek için çok heves etme derim. Yaşının tadını çıkar, zaman çabuk geçiyor sonuçta. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 6:18 am

Evet yaşımın tadını çıkarıyorum.Ama spor konusuna gelince.Şöyle bir şey var ki ben her gün spor yapmam.Yürüyüş falan bana uzak şeyler.Sadece severim.Bir keresinde uzun zamandır voleybol oynamamıştım.Sonra bir arkadaşımla oynadım.50'ye 49 yenmiştim onu.3 saat kadar sürmüştü ve sonrası acı oldu.5 gün boyunca bütün kaslarım yanmıştı.Ama hala onunla dalga geçiyorum.Ve bir şey daha kendimi her konuda geliştirmiş sayılmam.Tarih ve coğrafya bilgim sıfırdır :DOnların derslerine girmeme rağmen:!:
Mirabella LaPiere
Mirabella LaPiere

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 9:09 am

Tarih sevilmez mi! Shocked Çok güzel ya, nasıl mitolojide efsaneler birbiriye bağlı savaşlar, iç çatışmalar ve anlaşmaların sebebide öyle. Coğrafyada çok keyifli bir ders. -aslında ilk başlarda sıkıcı gelmişti lakin 11 ve 12. sınıfta coğrafyacımız sayesinde eğlenceli oldu- (Bknz: derste hocayla burç fallarına bakmak [özellikle hocayla aynı burçsan çok nutella oluyor], acayip konulardan bıdı bıdı etmek) Fakat spor konusunda bende oyunlarda iyi olduğumu söyleyemem. -voleybol, basketbol, tenis vs.- Sadece hareketli şeyleri severim, evde de müzik dinlerken olsun iş yaparken olsun yerimde duramam. Razz
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 9:22 am

Evet bliyorum tarih denince benim aklıma osmanlı padişahları verilen savaşlar vs.vs. benim de kafam böylece öne düşer.Ama mitolojide öyle olmuyo işte.Sanırım on ezberlemek zorunda olmamamdan.Mesela birisi bana şunun kızının adı ve çocuğu diye bir şeyler sorsa yanlış cevap versen kimse karnemden not düşmüyo.Coğrafyaya gelince.Dağlar,nehirler,çöler,barajlar, falan filan.Kesinlikle adları dahil ezberleyemem.İkisinin de dersine giriyorum -tabi neyse ki orada karne yok- ama hiçbişey öğrenemeden çıkıyorum.Diğer derslerde öyle olmuyo.Aslında oluyo.Ben ezberdebn çok kendi mantığınla çözdüğün şeyleri severim.Mesela psikoloji.Mitolofiye de zaten ondan merak sardım.Nasıl bulmuşlar böyle şeyleri.Bu düşünceler nereden niye çıkmış?İnsanların o zaman ki düşünceleri ve beyinleri.neyse ya fazla konuştum.Konuşmayı ve tartışmayı çok severim.
Mirabella LaPiere
Mirabella LaPiere

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 9:44 am

Aslına bakarsan tüm derslerde konular birbiriyle bağlantılıdır. O bağlantıyı bulursan ezber yapmak zorunda kalmıyorsun ki ezberi zaten tavsiye etmem. O mantığı yakalayınca zihinde kalıyor zaten, istesende unutmuyorsun. Tüm derslerde aynı şekilde. Smile Ben tarih branşını istediğinden çok severim, zaten sözel mevzunu olduğumdan felsefe, sosyaloji, coğrafya vs.. zevkli geliyor bana. Sana tavsiyem ezber yapmaya çalışma genel olarak olaylar arasında ki bağlantıyı bulmaya çalış. Hatta istediğin konuda yardımcıda olabilirim, severim tarihi falan. =D Bu arada müvazara yapmak zevkli, evet. Hatta çok keyifli, fakat yıl sonunda sınıflar arasında ki münazarada bizim sınıf yerine karşı sınıfı desteklediğimden bizimkiler bana epey kızmıştı. Razz Ama napıyım o konu bana çok ters geliyordu, mantığıma uygun değildi. Very Happy
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 9:37 pm

O bağlantıyı bulabilsem kolay.Haklısın.Ama ben bunda biraz zorlanıyorum Smile .Kendi başıma öğrendiğim şeyler daha akılda kalıcı geliyor bana.Bir sınıfa tıkılıp ders işlemektense dışarıda kendi başıma öğrenirim daha iyi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] .Tabi böyle bağlantılar kuramamam derslerimde başarısızlık yaratmıyor.Şu ana kadar hepsi 5 geldi.Takdir ve onur belgesi falan filan.Artık böyle şeyler heyecanla karşılanmıyor.Öyle monotonlaştı ki Razz
Natalie Brianna Bates
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 9:44 pm

Melanie benden bahsetmemişsin inanamııyorum sana Sad Oysa ebn senden bahsederim.Bütün kardeşliğimiz boşa gitti inan bana sana çok kırıldım. (Görürsün se evde! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] )
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 10:00 pm

Kapa çeneni otur aşağa Evil or Very Mad .Şaka Şaka.Sen benim canımsın Tatlım benim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] .Ben seni hiç kırar mıyım?Dur hemen değiştireyim yazımı.
Kaia Katharina Seller
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Kaia Katharina Seller

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePaz Haz. 26, 2011 7:37 am

Melanie Arianna Bates demiş ki:
İngilizce'de şu an üniversite düzeyindeyim.

Offf... yaş 11, ingilizce düzeyi üniversite.Ne deyim, ne deyim... 41 ker maşallah(aklıma başka birşey gelmedi dalga geçmek yok) almanca felan??biliyomun?

(Ich mag nicht deutsch - almancayı sevmiyorum )
http://ulyssesmoore.yetkinforum.net/
Melanie Arianna Bates
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Melanie Arianna Bates

MesajKonu: Geri: Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!   Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!! Icon_minitimePaz Haz. 26, 2011 7:43 am

Yok almanca falan bilmiyorum ama ingilizce'den mezun olmama çok az kaldı.Zaten sonra Amerika'ya gitcez.Pasaportlar hazır.Yanlız şu sıralar olan çok garip şeyler var.Biri benle yüzyüze konuşurken bir şeye canım sıkılıyosa onun hakkında ingilizce pek iyi (!) olmayan şeyler söylüyorum.Bir de şöyle bir şey var derslerimde hep benden büyükler var.Bazıları çalışıyo bazıları üniversitede.Konuşabileceğim kişiler var ama onlar da zaten sırf küçüğüm canım sıkılmasın diye konuşuyolar

Merhabaa! Çok ezik kaldım buradaaaa!!!
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» İlk Günüm (Biraz geç kaldım ama :D )
» Merhabaa :D
» Merhabaa
» Tekrardan Merhabaa :P