Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni evim

YazarMesaj
Bart Banner
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı
Bart Banner

Yeni evim Empty
MesajKonu: Yeni evim   Yeni evim Icon_minitimePerş. Haz. 16, 2011 3:20 am

Zeus'la konuştuktan sonra hem benim bir şeyler yapmadığımı anlayabilmek için hemde yardıma muhtaç olduğum için beni küçük tanrılar mahallesine almıştı. Bir tane de ev vermişti. Evime yerleşmeye başlamıştım fazla bir eşyam yoktu ama bir çoğunu kendim yaratmıştım. Aslında genel olarak ne gibi güçlerim olduğunu bile bilmiyordum. Annem bir insandı yani o kadar fazla gücüm yoktu büyük ihtimalle. Genede bu güçler neyse açığa çıkmaları gerekirdi. Denemeye başlamıştım. Hiç bir şey olmuyordu gücüm biraz farklı şeyler olabilirdi. Ama tek bir gücümü biliyordum zamanda ve mekanda yolculuk yapabiliyordum ama bu beni fazlasıyla yoruyordu daha yeniydim bu tür işlerde tanrı bile olsam. O yüzden bunu daha sonra denemeye karar verdim ve malzemelerimi yerleştirmeye devam ettim. Yatak odasının olduğu yere gittim. Bazı şeyler ben gelmeden önce yerleştirilmişti zaten. Yatağın baş ucuna bir kılıç ve kalkan yarattım. Bunlar bazı savaşlarımda çok işime yarardı bunlar. Zaten şehirde yaşarken kıyafetlerim vardı. Onları aldım dolaba dizmeye başladım. Onlarla da işim bitince başka yapacak bir şeyim olmadığına karar verip. Zamanda yolculuğu denedim.

Yere düşmüştüm büyük ihtimalle bayılmıştım. Ve bir toprağın üzerindeydim yüzüstü düşmüştüm maalesef ki bu daha da kötüydü. Nerede olduğumu bilmiyordum.Sadece en son 1 gün öncesine gitmeyi düşündüm ve birden ışınlandım zaten. Yüzümü dönüp etrafa bakınmaya başladım bir kamp gibiydi burası.

Yeni evim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Evim..
» ¨Yeni Evim¨
» Yeni evim.
» Yeni Evim
» Yeni Evim