Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

-Temizlik Denetlemesi 14-

5 posters
YazarMesaj
Ange Morgan Lamartine
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Ange Morgan Lamartine

-Temizlik Denetlemesi 14- Empty
MesajKonu: -Temizlik Denetlemesi 14-   -Temizlik Denetlemesi 14- Icon_minitimePaz Haz. 12, 2011 2:20 am

Gerilerek yatağımdan kalktım. Bir temizlik günü daha vardı ve canım hiç temizlik yapmak istemiyordu. Ayrıca neredeyse 3 denetlemedede kardeşlerimi ben kaldırmamıştım. Bu duyguyu özlemeye başlıyordum. Güneş rengi pijamalarımla yatağımdan kalkıp dolabımın üstüne yapıştırılmış aynaya ilerledim. Aynada yansımamı görür görmez yanımda bir Afrodit Kızı olsaydı Melez Kampı'nı çirkin giyinişli uzaylı canavarlar bastığını sanabileceğini düşündüm. Ben bile kendimi öyle görüyordum. Ama dolabın kapağını açıp üstümü değiştirmek sonra geriye dönüp masamın üstünden tarağı alıp saçımı taramak şu an furia'yla dövüşmekten bile zor geliyordu bana. Elim mahkum yapmam gerekiyordu her şeyi. Dolabımı açıp içinden eski,kırış kırış olmuş turuncu renginde Melez Kampı t-shirt'ümü çıkardım. Altıma da o an en rahat görünen şortumu giydim.Şortum daha yeniydi ama o da bu dolapta kalmaktan t-shirtüm kadar kırışmıştı. Herkesi uyandırdıktan sonra dolabımı da toplamalıydım. Saçımı toplamak yine de zor geliyordu. O yüzden bileğimdeki lastik tokayla saçımı öylesine topladım. Kardeşlerim uyandıktan sonra benden korkup kaçmazlarsa şanslı sayılırdım.

Ayrıca aklımda süper bir fikir vardı. Bu dün aklıma gelmişti. Kimseye görünmeden kamptan dışarı çıkmış ve ihtiyacım olan bütün malzemeleri fazla zorlanmadan bulmuştum. Hem deterjanımız da bitmişti. Bunun için Hermes Kulübesinden benim için Melez Kafe'den deterjan almalarını isteyebilirdim ama dışarıya çıktıktan sonra almadan dönmek garip olurdu. Ellerimi yukarda birbirine kenetleyip ağzımı kocaman açarak gerildim. Hala uykum vardı. Hypnos kulübesine özendim birden. Bütün gün uyumak muhteşem bir şey olabilirdi. Ama ben Apollon'un kızıydım ve şimdi kardeşlerimi uyandırma zamanıydı. Tam odamdan çıkarken gözüme yapılmamış yatağım çarptı.

Oflamaya benzer derin bir iç çekip tekrar yatağıma yöneldim. Yastığım yere düşmüştü. Yorganım yatağımın en ucuna yere tepilmişti ve yarısı yere sarkıyordu. Evet,biliyorum uyurken çok deli yatıyorum ama böyle bir şey yaptığımın bile farkında olmuyorum. Bazen gördüğüm rüyanın etkisiyle yorganımı boğazlamaya çalışırken uyanıyorum. Şimdiki gibi bazen de bir şeyler gördüğümü hissettiğimi hatırlıyorum ama ne gördüğümü asla hatırlamıyorum. İşte asıl garip olan bu bana göre. Yatağımı bana en çabuk görünen şekilde topladım. Yorganımı havaya kaldırıp yatağımın üstüne serdim. Yere düşmüş yastığımı yerden alırken tekrar uyku bastırdı. Yastığımı da yatağımın üstüne fırlatıp koşarak odadan çıktım. Odamdan çıkarken de bütün o birbirine girmiş dergilere pis bir bakış atmayı ihmal etmedim tabii. Uyandırma işini yaparken kardeşlerimin suratındaki ifadeyi gördükçe yüzümde gülümseme oluşuyordu. Salona bu düşüncelerle girdiğimde hemen aleti sakladığım yere gittim. Koltuğun altındaydı. kulübenin nüfusu arttığında oda sayısı da artıyor ve salon daha tıkış pıkış oluyordu. Bu yüzden burda birşey saklamak cidden çok zordu. Koltuğun altınada kimseye açmasını esmemek umuduyla koymuştum. yoksa daha hiç birşey yapamadan kafamı kırmaya gelebilirlerdi.
Koltuğun altından mikrofonu çıkarttım. Yüzüme pis bir gülümseme yayıldı. Tam bir cadı olmalıydım! Mikrofona doğru kafamı yaklaştırarak olanca gücümle bağırdım. "Hadi uyanın millet !Temizlik zamanı!" kimse yokken herkesin odasına yerleştirdiğim küçük hoparlörler benim sesimle odaları sardı. Birkaç mırıldanma dışında yere düşme sesleri duyunca kendimi tutamayıp kahkaha atmaya başladım. Salona ilk Tiff geldi. Üstünü daha değiştirmemişti. Saçları benim ilk uyandığım gibiydi ve neler oluyor dercesine etrafı tarıyordu. Gözlerimiz buluştuğunda ona gülümsedim. Odalardan kapıyı çarpıp çıkıp salona koşan ayak seslerini duyabiliyordum. Arkada erkeklerin mırıldanma ve bağırma sesleri arasından Teo,Yon,Kev ve daha kim olduğunu çözemediğim bir kardeşimin değişik işkence türleri hakkında konuştuğunu seçebilmiştim. Kısa bir beklemeden sonra bütün kulübede salona girdi. Mikrofonu arkama saklayıp gülümsedim. "Temizliğe başlayalım mı?"
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm
Theodor Aquila
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Theodor Aquila

MesajKonu: Geri: -Temizlik Denetlemesi 14-   -Temizlik Denetlemesi 14- Icon_minitimePtsi Haz. 13, 2011 4:07 am

Örümcekler... Her tarafımdalar... Burnumun üstende bir tane vardı, fıskeyle icabına baktım... Bacağımı köpek gibi sallayarak birkaç tanesinden daha kurtuldum. Nereden geliyor bunlar böyle? Aşağı baktığımda bir tür ağa yapışmış olduğumu fark ettim. Ama öyle böyle bir ağ değildi, üç Othyrs Dağı boyunda, on Ölüm Tarlaları genişliğinde bir ağda yapışıp kalmıştım. Etrafa bakındığımda başkalarını da gördüm. Hatta biri birkaç yıl önce beden dersime giriyordu. Ona el salladım -ki bu daha çok ağın üstüme yapışmasına neden oldu- ve "Merhaba Mr. Muscle, uzun zamandır görüşemiyorduk. Hep anlattığınız şu örümcek arkadaşınız sayesinde buluştuk sanırım." dedim. Kocaman bir kahkaha atmaya çalıştım ama sesim daha çok palyaço burnundan çıkan sese benzedi. Mr. Muscle her zamanki gibi kaslarını şişirerek "Hayır Theodor, benim örümceğim evcildir. Bu örümceği hiç sevmiyorum, çünkü benim küçük Daisy'mle evlenmek istiyor. O daha on yaşına bile girmedi." dedi. Biri şu adama daha güzel örümcek isimleri öğretmeli, diye düşündüm. Daha sonra aşağıdan çok tanıdık bir ses "Hadi uyanın millet !Temizlik zamanı!" diye bağırdı. Kafamı çevirdiğimde kardeşim Ange'in birkaç kardeşimi uyandırmaya çalıştığını gördüm. Kendi kendime "Ne kadar iyi kalpliler, örümceğin yuvasını temizleyecekler." dedim. Sonra biri beni sarsmaya başladı. Bir an yapışık olduğum ağa bakarken gözlerimi kırpmamla beni sallayanın kardeşim Mark olduğunu fark ettim. Hala uyuyor gibi duruyordu. Hatta o kadar ki beni kaldırıp yatağımda yatsaydı hiç şaşırmazdım. Ağzını sadece birkaç milimetre aralayarak "Teo, örümceğin yuvasını temizlemeyeceğiz, kendi kulübemizi temizleyeceğiz. Kalksan iyi edersin." dedi. O an her şeyin rüya olduğunu anlamış oldum. Bundan sonra katıldığım partilerde en fazla beş kadeh viski içmem gerekiyordu. Yoksa bir örümcek yuvası bana sempatik gelebilirdi. Hatta ve hatta yakında beden öğretmenim Mr. Muscle ile örgü örebilirdim bile.

Mark'ın bana bakışlarını gördüğümde hemen ayağa kalktım ve o günün Temizlik Günü olduğunu hatırladım. Dün gece sırf moral olsun diye bir partiye katılmıştım ve biraz abartmıştım. Şimdi ne moral vardı, ne de temizlik isteği. Mark'la odamdan çıktık ve ayaklarını sürüyerek salona ilerleyen Kev ile Yon'a katıldık. Bir anda ne tür işkencelerle Ange'den kurtulabileceğimizi konuşmaya başladık. Bu konuşmayı kim başlattı bilmiyorum, ama güzel planlar kurmamızı sağladığı kesindi. En hoşuma giden şu olmuştu: birimiz ilgiyi başka yere çeker, diğer üçümüz de Ange'i kimseye çaktırmadan bahçeye çıkarır. Üçümüzden biri gidip Ange'in sığabileceği bir kutu bulur, onu getirir ve Ange'i bir güzel paketleriz. Paketin üzerine de Hong Kong'a gideceğini yazarız. Ama sonra kutuyu yapıştırmak için bantı nereden bulacağımızı bilemediğimiz için bu plandan vazgeçtik. Bu sırada Ange tüm kardeşlerin toplanmış olduğunu fark edip
"Temizliğe başlayalım mı?" dedi. "Eğer biri evet derse küveti doldurup yüz metre öteden koşarak içine atlarım." diye kendimle iddiaya girdim. Sonra da kendimi yenmek için "Haklısın Ange, başlasak iyi olur. Çünkü artık Apollon kulübesi olarak bir galibiyeti hak ediyoruz. Ayrıca bundan sonra hedefimiz sadece Athena kulübesini geçmek olmayacak. Amacımız tüm kulübeleri geçip birincilik tahtına oturmak olacak!" dedim. Sonra da içimden "Nasılmış, yenildin işte! Şimdi küvete atlaman gerekecek." dedim. Cevap olarak da "Ne kadar hainim. Bunu kendime nasıl yaparım?" dedim. İç çatışmamdan kurtulup etrafa bakındım. Hiç yoktan bir iki kardeşim konuşmamdan dolayı koşarak temizliğe başlasaydı çok güzel olabilirdi. Sadece etkilenmişlerdi, kazanma isteğiyle dolmuşlardı. Bu da bir başlangıçtı sonuçta. Ange bana bakıp gülümsedi ve "Teşekkürler Teo. Evet kardeşlerim dün sizin için Hermes kulübesinin yardımlarıyla harika temizlik malzemelerine ulaştım. Öncelikli hedefimiz odalarımızı Kalipso'nun adasından daha güzel yapmak!" dedi. Herkes yapmacık bir heyecanla, hiç yoktan ben, banyoya gidip meşhur deterjanlardan, temizlik bezlerinden, kovalardan ve süpürgelerden aldık. Sonra da koşarak(!) odalarımıza yöneldik.
Julia Fackrell
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Julia Fackrell

MesajKonu: Geri: -Temizlik Denetlemesi 14-   -Temizlik Denetlemesi 14- Icon_minitimePtsi Haz. 13, 2011 9:21 pm

Çok güzel bir rüya görüyordum. Işık Hızı ile Long Island Kıyısı'nda uçuyordum. Hava yumuşak ve ılıktı. Güneş ufuktan doğmaya başlamıştı. Sonra Işık Hızı ile birden savrulmaya başladık ve ben denize düştüm, birden fırlayıvermiştim. Aslında denize değil de Ange'in depremine yakalanarak yataktan aşağı düştüğümü fark ettim. Ange'in tek söylediği ise
"Hadi uyan ve salona gel bugün temizlik günü..." oldu. Bir dakika Temizlik Günü mü? Hayırrrr... Her ne kadar gitmek istemesem de yerden kalktım ve Ange'in arkasından salona gittim. Salona vardığımda Ange tüm kardeşlerimi çoktan uyandırmıştı. Sonra hepimize arkasında bir şeysaklayarak baktı ve
"Temizliğe başlayalım mı?" dedi. Tam yanımda duran Bilgisayar Beyin kendi kendine konuşmaya başladı;
"Eğer biri evet derse küveti doldurup yüz metre öteden koşarak içine atlarım."
"Haklısın Ange, başlasak iyi olur. Çünkü artık Apollon kulübesi olarak bir
galibiyeti hak ediyoruz. Ayrıca bundan sonra hedefimiz sadece Athena
kulübesini geçmek olmayacak. Amacımız tüm kulübeleri geçip birincilik
tahtına oturmak olacak!"

"Nasılmış, yenildin işte! Şimdi küvete atlaman gerekecek."
"Ne kadar hainim. Bunu kendime nasıl yaparım?" ...
Tam Bilgisayar Beyin'e bakarak dalga geçecektim ki Ange benden önce davrandı. Yani dalga geçeceğini sanmıştım ama pek de öyle olmadı; "Teşekkürler
Teo. Evet kardeşlerim dün sizin için Hermes kulübesinin yardımlarıyla
harika temizlik malzemelerine ulaştım. Öncelikli hedefimiz odalarımızı
Kalipso'nun adasından daha güzel yapmak!"
dedi ve konuşmasını bitirdi. Birden, ben ve Kev dışında, tüm kardeşlerim odalarına koşmaya başladılar. Sonra Temizlik Günü'nden önce Bilgisayar Beynin bize söyledikleri aklıma geldi. Bize temizlik yapmayanlara işkence yapabilme
iznini vermişti. Kev'le birbirimize bakarak güldük ve yavaşca odalarımıza yöneldik.

Odama gittiğimde işe önce kendimden başlamaya karar verdim ve hemen dolabımı açtım. Düzenliydi ama birkaç kirli kıyafet
vardı. Onları çıkardım ve bir köşeye koydum. Ardından üstümdekileri de çıkararak o köşeye attım ve üstüme turuncu bir şort ile Melez Kampı tişörtümü geçirdim. Dolabımı kapatıktan sonra o köşedeki kirli çamaşırları toplayarak makineya attım. Daha sonra odama geri döndüm ve yatağımı topladım. Yerdeki yastıkları kaldırıp kılıflarını değiştirdim. Yorganımı toplayıp onun da kılıfını değiştirdikden sonra yeni kılıflar geçirdimve yatağımı toparladım. Ardınadan henüz çalıştırmadığım makineye kılıfları da attım ve geçen sefer Bilgisayar Beynin kullandığı sabunlardan rastgele bir tanesini seçip makineye atıp makineyi çalıştırdım. Ardından bir toz bezi alıp odama gittim ve camları silmeye
başladım...
Leo Zack Lamartine
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Leo Zack Lamartine

MesajKonu: Geri: -Temizlik Denetlemesi 14-   -Temizlik Denetlemesi 14- Icon_minitimeSalı Haz. 21, 2011 3:48 am

Patlama, yeşil ışık, çığlıklar, ve rahatsız edici bir şey. Sonra bu rahatsızlık durumu arttı. En sonunda uyanmak zorunda kaldım. Babamın beni erken uyandırması için dün gece ona dua etmiştim. Demek beni uyandıran oydu. Hemen giyindim. Ardından banyoya gittim. Aynaya bakınca çığlık atmamak için kendimi zor tuttum. Sonra aynadakinin ben olduğunu anladım. Bu durumu halledince Ange'nin hoparlörden gelen sesini duydum "Hadi uyanın millet !Temizlik zamanı!". Biri yataktan düştü. Acaba kimdi? Odama döndüm. Geçen denetlemede kendime bir söz vermiştim. Odamı temiz tutacağım diye. Ve başarmıştım. Yatağımı topladım. Toz aldım. Yerleri, camları, masamı ve dolabı sildim. Dolabımı ve kitaplarımı düzenledim. Okuma problemi artık bir sorun değil. Galiba bu sorunun üstesinden geldim. Ardından bir fırça bulup halımı fırçaladım. Size odamın temiz olduğunu söylemiştim. O yüzden bu işler çok uzun sürmedi. Ardından salona gittim. Camları tek tek temizledim. Yerleri, dolapları ve sehpayı sildim. Halıyı fırçaladım -çıkanlara inanamazsınız-. Koltukları düzelttim. Yastıkları tek tek kabartıp yerleştirdim. Son işleri halledince güzel bir iş başardığımı anladım. Odama gittim. Biraz drahmi alıp (bunu Hermes çocuklarına söyleseydim daha kolay olurdu) marketten kokular aldım. Bunları her odaya sıktım. Ancak bazı odalara yetmedi. Aynen ahır gibi kokuyorlardı.
Ange'yi gördüm. Sabah ki uyandırma yönteminden ve düşen çocuktan bahsedince güldü. Bir daha ki sefere babamıza dua etse çok daha iyi olacağını söyleyip ondan uzaklaştım. Sonra bütün holü ve kapıları sildim. Yorgunluktan ölüyordum. Ama yılmayıp temizliğe devam ettim.
Julia Fackrell
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Julia Fackrell

MesajKonu: Geri: -Temizlik Denetlemesi 14-   -Temizlik Denetlemesi 14- Icon_minitimePerş. Haz. 23, 2011 7:57 pm

Odamın camlarını ve yerlerini temizledikten sonra gidip mutfağa yardım edeyim dedim. Koridorda Ange'nin beni kaldırdığı zaman yataktan nasıl düştüğümü herkese anlatırken buldum. Beni görünce susmuştu. Bende sanki onlar yokmuş/onları görmemiş gibi yaparak koridorda bağırdım:
"HEY MİLLET TEMİZLİK YAPAYANLARI TOPALAR AYAKLARINDAN BİR JETSİKY'E BAĞLAR PEŞLERİNE BİRKAÇ TİMSAH VE KÖPEK BALIĞI İLE BİR SÜRÜ PİRANA TAKAR LONG ISILAND KÖRFEZİNDE AKŞAMA KADAR TUR ATARIM" dedim bu koridordaki ve hala uyuyanlar için bir alarm olmuştu. Koridordaki her kez odalarına koşturdu. Bende gayet kendimden ve yaptığımdan mutlu bir şekilde mutfağa yöneldim. Mutfak tam anlamı ile bir savaş alanı idi. Her yerde kirli tabak, bardak, kâse, vb. şeyler vardı. İşe önce bulaşık makinesindeki temizleri yerlerine yerleştirerek başladım. Ardından makineye kirli bulaşıkları yerleştirip programını ayarladıktan sonra çalıştırdım ve makineye sığmayan bir kaç bardak ve tabağı elle yıkamaya karar verdim. Önce etraftaki tüm kirli bulaşıkları lavabonun yanına topladım ardından bir kovaya biraz sıcak su döküp içine bulaşık deterjanı döktüm. Sonra birazda bulaşık süngerine ve bulaşıkları süngerle kovanın içinde ovalamaya başladım. Köpük kaplı bardak ve tabakları bir köşeye koydum ve kirli bulaşıkların hepsi köpüklendikten sonra kovanın içinde yıkayıp bir kenara koydum. Sonra köpüklü bulaşıkları suda duruladım ve kovanın yanına yerleştirdikten sonra elime bir havlu alıp hepsini teker teker silip temizledim ve yerlerine yerleştirdikten sonra lavaboyu da suyla duruladım ve elime ıslak bir bez alıp önce tezgâhı sonra ise masanın üstünü silmeye başladım. Silme işlemi bittikten sonra çok yorulmuştum bir sandalyenin üstüne oturup biraz olsun dinlendim. Bir süre sonra içeri Ange girdi ve
"Yardım lazım mı?" diye sordu tam "Hayır mutfak bitti" diyecekken bulaşık makinesi bitti ve
"Evet bulaşıkları yerlerine yerleştirmeme yardım edebilirimsin" dedim ve birlikte bulaşıkları yerleştirmeye başladık...
Alexandra Bethany Daniels
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alexandra Bethany Daniels

MesajKonu: Geri: -Temizlik Denetlemesi 14-   -Temizlik Denetlemesi 14- Icon_minitimeCuma Tem. 08, 2011 12:04 am

Değerlendirmede.

-Temizlik Denetlemesi 14-
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Temizlik Denetlemesi 9
» 11. Temizlik Denetlemesi
» 15. Temizlik Denetlemesi
» 12. Temizlik Denetlemesi!
» Temizlik Denetlemesi - 16