Anna ile markete çıktığım için kendimi çok şanslı hissediyordum.Hem bir Afrodit kızı bir kızın nasıl güzel görüneceğini bildiği gibi bir evin de nasıl güzel görüneceğini biliyor olmalıydı.
Onunla alışverişten geldikten sonra üstümdeki elbiseye aynada baktım.Hmm..Güzeldi,ama pek tarzım değildi.Nasıl olsa yakında kostüm partisi,kulübe ziyaretleri gibi planlarım vardı;özel günler için çok uygundu.Sade ve şık..
Üstümdeki elbiseyi çıkardıktan sonra dolabı açtım.Açmaz olaydım.Tüm kıyafetlerim üstüme yığılıverdi!Ben de bir çığlık bastım."Aaaa!!"
Yan kulübelerden gelenler pencerelerden bakıyorlardı.Mitchie de o sırada oradan geçiyordu.Aklınca takıldı.Yardımını isteyip,istemediğimi sordu ama istemiyordum.Buradan gitmesini rahatça söyleyebiliyordum ki bu samimiyetten olmalıydı.
Elbiselerime bakıp:
"Sanırım temizlik yapma zamanı geldi." dedim kendi kendime.Sanırım deliriyordum.O anda kendimi toparladım ve tüm elbiselerimi yıkmaya attım.Tabi yeni aldıklarım dışında.Bir de temizlik yapmak için kendime seçtiğim bol elbiseler sayılmazsa..
Elbiselerin hepsini sürükleye sürükleye tuvalete götürüp,çamaşır makinesine attım.O sırada biraz elimi yüzümü yıkadım ve tuvaletleri uzun zamandır yıkamadığımı farkettim.Elime süpürgeyi,el bezini,deterjanı aldım.Öncelikle yerleri temizledim.Bir güzel suladım denilebilir.Yer temizleyicilerini boşalttıktan sonra paspasla yaydım.O anda terliklerimin ıslandığını farkettim.Yeni terlik almak üzere ilerlerken pat diye yere düşmez miyim?Kafamı da yere çarptım.Kafama dokunduğum zaman bir sızı ve ıslaklık hissettim.Yere ve elime baktıktan sonra da kanımı..
Yerde oturup,ağlamaya başladım.Kendi kendime bağırıyordum."Kimse mi yok!"
Kimse yoktu.Henüz benimle beraber kampta kalmayı kabul etmiş bir avcı ya da kardeş diyebileceğim kimse yoktu.Kanımın akmasını izleyip,ağlamaya devam ettim.Kendimi çaresiz hissediyordum.
Toparlanıp,ayağa kalkmaya çalıştım.Oraya buraya tutunarak sonunda yatağıma ulaşmıştım.Kafamı ters çevirerek uyumaya çalıştım ama hala ağlıyordum.
Bir süre sonra kendimden geçmiştim ta ki tuvaletten gelen sesleri duyuncaya dek..Olamaz!Çamaşır makinesi çamaşırları yıkmayı bitirmişti ama ben bunu farkedemediğim için kendini zorluyordu.Yatağıma baktım.Yastığım kan olmuştu.Umursamadan yeni terliklerimi giyerek tuvalete gittim.İyi ki fazla geç kalmamıştım.Çamaşır makinesini açarak çamaşırları aldım ve bahçeye astım.Yanıma yaklaşan birileri:
"Hey kafan.." dediği anda kulübeye koştum.Ama zaten çamaşırları asmayı bitirmiştim.Tuvaletteki temizliğe devam etmek için tuvalete gittim.Bembeyaz fayanslarda parlayan kanımı sildikten sonra tuvaletteki yerleri sildim.Sonra duvarlara geçtim.Onları da tamamladıktan sonra tavanı elimdeki süpürgeyle temizledim.
Şimdi ise sırada iğrenç bir görev vardı.Klozet temizliği...
Elime olabildiğince çok eldiven giydim ve klozeti temizlemeye koyuldum.İyi ki bazı aletler icat edilmişti.İğrenerek temizledikten sonra klozetin dışını da temizledim.Ardından musluğa koştum ve ellerimi yıkadım.
Ellerimi yıkadıktan sonra musluğu ve çevresini temizledim.Duşun içini ve dışını da ihmal etmedim.Ardından aynayı da sildikten sonra tuvaletteki işim bitmişti.
Kafam hala sızlıyordu.Yastığımı görünce onu da yıkamaya attım.Tabi yorganlarımı yaptığım gibi..
Yerleri,tavanları,duvarları lavanta kokulu yeni ciff aktif jelle sildikten sonra burnumu kokularla doldurdum.O anda çamaşır makinesini duyarak tekrar oraya yöneldim.Yorganlar ve yastıkları çıkarıp,kuruması için astığımda elbiselerimi de aldım.Onları dolaplara katlayarak dizdim.Tabi önce ütüledim.Elbiselerle işim bittikten sonra tüm dolapları tek tek sildim.Tahta temizleyicisi bile güzel kokuyordu.
Ardından koltukları sildim.Halıları da..Ovalayıp,duruladıktan sonra yumuşacık koltuklarıma oturmak çok iyi gelmişti.
Pencereleri ve kapıların da tozunu aldıktan sonra yapmayı unuttuğum bir şey var mı diye etrafı kolaçan ettim.Yatakların arasındaki böcekleri görünce bir çığlık kopardım ve hemen böcek ilacı sıktım.1 saate kadar etkili olduğunu bildiğim için de bir saate kadar yorganların kuruduğunu farkedip,yatağıma dizdim.
Makyaj dolabımı yeni eşyalarımla süsledikten sonra tozunu aldım.Saate baktığımda zamanın aktığını gördüm ve 1 saatin bitmiş olduğunu anladım.Böcekler yoktu.Zaten melez marketinden alınanlar böcekleri öldürmezdi,başka bir yere yollardı.Neresi olduğunu bilmiyorum ve umrumda da değildi.Böcekler gittikten sonra yatak kenarlarını da temizledim.
Etrafa baktım,akşam oluvermişti.Bir günümü temizlikle harcadığıma inanamıyordum ama yaptığım en kapsamlı temizlik bu olmuştu.Kafam hala zonkluyordu.Bunun için revire gidecektim.Kapımı kapattım ve kulübemden ayrıldım.