Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Heykelcikler. Ptsi Haz. 06, 2011 8:58 pm | |
| -- Her gün el işleri alanındaydım neredeyse.Benim alanımdı çünkü.Melezlerin yaptıkları şeyleri inceliyor,onlara yardımcı oluyordum.Bugün de erkenden el işleri alanına gittim.Çünkü dersim vardı.Herkes önünde ki çamurları inceliyor,ne yapmaları gerektiklerini anlamaya çalışıyorlardı.Alana gelince hepsinin bakışları bana yöneldi. "Günaydın arkadaşlar.Evet,bugün çok farklı şeyler yaratacağız.Önünüzde ki çamurlardan,hayal gücünüz yardımıyla bir şeyler çıkartmanızı istiyorum.İşiniz bittiğinde şuradaki masaya bırakın.Onları dondurucuya atacağız ve kurutacağız.Böylece herkesin kendi yaptığı heykeli,kendisine verebileceğim.Anlaşılmayan bir yer?" Herkes kafasını salladı.Anlaşılmayan bir yer yoktu anlaşılan. "Size yardımcı olacağım.Başlayabilirsiniz."dedim gülümseyerek.Herkes önündeki çamurları avuçlayıp taşın üstünde çevirmeye başladılar.Tek tek yanlarından geçiyordum.Bazıları iyi,bazıları da beceriksizdi. "Ao,şurayı biraz daha çevirmelisin."dedim bir Apollon melezine.Gülümseyerek kafasını salladı ve verdiğim talimatı uygulamaya koyuldu.Afrodit melezlerinin çoğu beceriksizdi.Saçlarını,ellerinin tersiyle geriye atıyor ,of'layıp,puf'luyorlardı.Apollon çocuklarıysa dahilerdi.Bir saat dolduğunda masanın başına geçip ellerimi birbirine vurdum.Herkes bana dönüp ellerinde ki şekilleri önlerine bıraktılar. "Evet,zaman doldu.Şimdi yaptığınız heykelcikleri buraya getirin lütfen."dedim.Ağır ağır kalktılar ve heykelcikleri masama bıraktılar.Masanın yanında ki dondurucuya attığım heykelcikler komik görünüyorlardı. "Evet,arkadaşlar,bugünlük bu kadar.Bir daha ki dersimizde görüşürüz."dedim gülümseyerek.Herkes konuşa konuşa dağılmaya başladı. -- | |
|