Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İki sorum olacak :)

3 posters
YazarMesaj
Peter Karl Bouveir
Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Peter Karl Bouveir

İki sorum olacak :) Empty
MesajKonu: İki sorum olacak :)   İki sorum olacak :) Icon_minitimeÇarş. Haz. 01, 2011 2:26 am

Tanrıçam size iki sorum olacak Smile

1-) Tanrıçam siteye telefondan artık giremiyorum. Nasıl gireceğim?

2-) 22 Ağustostaydı sanırım o zaman uygulanmaya başlanacak filtre siteyi etkileyecek mi?
Walter Andrews
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Walter Andrews

MesajKonu: Geri: İki sorum olacak :)   İki sorum olacak :) Icon_minitimeÇarş. Haz. 01, 2011 2:56 am

Telefonla alakalı bir şey söyleyemeyeceğim ama filtre konusunda bir açıklama yapabilirim.

Filtre isteğe bağlı olacak. Yani sen ben var olan şekilde internetime girmek istiyorum dediğin zaman kimse sana bir şey diyemeyecek. Ama mesela kardeşin var evde, ailen çocuk koruması pakedini aldı. Kardeşin bilgisayardan kalkınca, modem arayüzü benzeri bir arayüzden sen yine standart pakede alabileceksin. Kardeşin oturduğu zaman yine çocuk koruması sistemini aktif hale getirebileceksin. Ya da ben değiştir değiştir sıkılırım diyorsan çocuk korumasında -eğer bu site engelliyse- bu siteyi beyaz listeye alacaksın. Gül gibi geçinip gideceksiniz...

Ha ben yine uğraşmak istemiyorum diyorsan hiç filtre pakedi almadan normal şekilde, DNS'inle onunla bununla normal şekilde yola devam edeceksin. Olay bu, öyle sansür mansür yok.
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: İki sorum olacak :)   İki sorum olacak :) Icon_minitimeÇarş. Haz. 01, 2011 7:04 am

Ben de ilk soruyu cevaplayayım. Yetkin Forum siteleri yasaklandığı için giremiyorsun telefondan. Biraz şans işi, internet seçeneklerini karıştırarak ayarlamaya çalış istersen ama birçok kişide var aynı sıkıntı, tüm Yekin Forum sitelerini kapsıyor.

/kilit.
http://olimpos.my-rpg.com

İki sorum olacak :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir sorum var...
» Bir sorum var
» Alex Nike Ocak 2011 (Babam Gelmezse Şubat da Olacak)