| Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D | |
|
+9Annabel Lorianne Marlyn Serena Su Hanzadeoğlu Claire Angel Deeply David Tyler Maggie Gladhell A. Anna Bianca Sentius Daemon Adonis Erechtheus Jill Violet Temple C. Scarlett Stanislaus 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Mayıs 30, 2011 6:37 am | |
| Öncelikle şunu söyleyeyim ; size püskevit müskevit yoook asdssadds (Ben Thay ) Öncelikle karakterimi tanıtayım ; Dışa dönük,cıvıl cıvıl,erkek fatma,psikopat,çılgın,eğlenceli,zeki,mükemmel birisidir --Aradıklarım-- Dost (1)* Jill Violet TempleYakın Arkadaş;* Isabella Andie* * Arkadaş(sınırsız)* Chione Tale GladhelFlört edenler(eh kız güzel,zeki daha ne olsun )* * * Suç Ortağı;* Daemon Adonis Erechtheus* Anna Blair Fackrell* * * Düşman(Sınırsız)* Charleen G. EverdeenÖzel Kurgular(sınırsız)=> Annabel Lorianne Marlyn - Hayatımda böyle çatlak,böyle manyak,böyle psikopat,böyle çapkın ve bol bol böylesi olan insan görmedim ben.O benim kardeşcanım zaten.Çoooo..ook seviyorum onuu <3 => Cornelia Fackrell - Birbirimizi sinir etmeyi seven iki yakın dostuz biz.Fakat biraraya geldik mi kamp bizden korkar,anlatabildim mi yeterince?Korkun bizdeené => Edward Kevin Knıght - Edward ne kadar sadece havalıyım dese de kesinlikle artist bir Apollon çocuğu.Aynı zamanda Kardeşlik grubunun da lideri.Aramız gayet iyi
En son Christina M. Jones tarafından Ptsi Haz. 06, 2011 1:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
| |
Jill Violet Temple Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Mayıs 30, 2011 8:13 am | |
| özelliklerimiz hemen hemen aynııı, bence çok yakın olacağız ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Mayıs 30, 2011 8:28 am | |
| umarıımm ^^ (tuttum seni ben zateen ) | |
|
| |
Daemon Adonis Erechtheus Dionysos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Mayıs 30, 2011 9:21 am | |
| Görev diye anlaşmıştık sanırım | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Mayıs 30, 2011 9:27 am | |
| ekliyorum | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Mayıs 30, 2011 10:03 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Salı Mayıs 31, 2011 12:10 am | |
| eklediim | |
|
| |
Maggie Gladhell Hermes'in Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Salı Mayıs 31, 2011 12:43 am | |
| asdfjkl ekliyoruum | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Çarş. Haz. 01, 2011 5:46 am | |
| Kardeşleri açıp oraya ekle | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Perş. Haz. 02, 2011 3:22 am | |
| suç ortağı yada yakın arkadaş | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Annabel Lorianne Marlyn Athena'nın Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Perş. Haz. 02, 2011 7:54 am | |
| eklediim | |
|
| |
Annabel Lorianne Marlyn Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Paz Haz. 05, 2011 1:22 am | |
| Chris bende özel kurgu istiyorum Bak aklımdaki kurgu şu, şimdi ikimizde fazla deli dolu ve çatlağız o yüzden biz birbirimizi hep sinir ediyoruz uğraşıyoruz falan. Ama ikimizden birine başka biri laf atınca direk birlik oluyoruz falan. Yani birbirini sinir etmeyi seven dostlarız biz. Biz bir araya geldik mi kamp korkmalı çünkü her seferinde bir olay yaşarız falan. Ne dersin? İstersen böyle olabillir, olmadı yakın arkadaşlara eklersin ^^ | |
|
| |
Isabella Andie Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Haz. 06, 2011 1:21 am | |
| Kardeşşş!!! Beni de ekle! (Ne garip di mi? Afrodit'te de Athena'da da kardeşiz. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Haz. 06, 2011 1:32 am | |
| eklediiimm^^ aynen yaa | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Haz. 06, 2011 1:41 am | |
| Bende olumsuzda eklisin. O yüzden beni de Düşman'a eklersin. | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Haz. 06, 2011 1:44 am | |
| Hey benide ekler misin ? Grup liderini eklemeyi unutma Bu arada Püskevitimi VER !!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Haz. 06, 2011 1:50 am | |
| eklediim .. Özel kurgudasın Ed(ward) yok sana püskevit müskevit, bu arada notuna bittim Yüce püskevitleeeerr aşkınaaa | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Haz. 06, 2011 1:56 am | |
| NAYIRRRR Sen git 1923'ü öğren ! Efendimisss !!! Püskevitimissss bisimm olacakkkssss!!! ARTİST DEĞİLİM !!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D Ptsi Haz. 06, 2011 2:14 am | |
| asdds al sana püskevit; evet öylesin (büyük harf konuşma bana büyük harf konuşma!! ) | |
|
| |
| Bi püskevit versem tıklar mısıın? :D | |
|