Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

* Bilgilendirme ve Duyurular *

YazarMesaj
Zack Cliff Burton
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Zack Cliff Burton

* Bilgilendirme ve Duyurular  * Empty
MesajKonu: * Bilgilendirme ve Duyurular *   * Bilgilendirme ve Duyurular  * Icon_minitimePtsi Mayıs 30, 2011 3:33 am

Merhaba ben dövüş sanatları eğitmeni Zack Cliff Burton. Bildiğiniz üzere Zeus,Hades,Poseidon,Ares,Athena ve Artemis kulübelerinin derslikten mezun olması zorunludur. Tabiki her ne kadar bu kulübelerin derslikten mezun olması zorunlu olsada bu derslikten mezun olunması o kadarda kolay olmayacak malesef... Bu sınıfı geçip geçmediğinizi daha çok sizin Role Play seviyeniz belirleyecek. Bunlar, yazım hataları, betimleme, kurgu, görünüm, uzunluk vb. Bunun için herkesin oldukça iyi rp'ler çıkartması gerekiyor. Eğitmeniniz olarak, ders rp'lerini özenli bir şekilde yazmanızı tavsiye ediyorum.

Derslikte ikilik sistem uygulanacak. Bu da, bir hafta sürecek dersin ardından bir hafta sınav yapılacağı, sonraki iki hafta boyunca derslikte ders işlenmeyeceği anlamına geliyor. Kısacası burada ayda bir kez ders, bir kez sınav uygulanacak. Bir melez eğer bir ayın dersini kaçırırsa, statü almak için bir sonraki ayı beklemek zorunda kalacak. Dersliğe yazacağınız rol oyunları dövüş sanatları dersliğinin kendi puanlama sistemine göre değerlendirilecektir.

Puanlama tablasu;

Bravo! * 10

Aferin * 8-9

İdare eder. * 6-7

Yeterli değil. * 4-5

Sen git babam gelsin. * 2-3

Role play'i bırak. * 1

Anladığınız üzere rol oyunları 10 (on) üzerinden değerlendirilecektir. Derslikten geçebilmek için rp'nizin en az İdare eder olması gerekir. Ayrıca statü almaya hak kazanan melezlerin isimleri ve ders hakkında yenilikler veya duyurular burada belirtilecektir. Eğer sormak istediğiniz bir soru olursa, benimle pm'ye geçin buraya yazmayın.

Eğitmen listesi;

Zack Cliff Burton (Zümre Başkanı)

Luke Winchester
Zack Cliff Burton
Zack Cliff Burton

MesajKonu: Geri: * Bilgilendirme ve Duyurular *   * Bilgilendirme ve Duyurular  * Icon_minitimeSalı Haz. 28, 2011 3:31 am

İlk ders olmasına rağmen anlayışlı yaklaştım ama cidden hiç beklemediğim kadar kötüydü Role playleriniz. Aranızdan hiç beklemediklerim kötü yazarak beni üzdü ve şaşırttı. İlk ders olduğu için bir şey demiyorum ama bir dahaki ders'e de böyle olursa en düşük puanı vererek bir daha ders'e katılmamasını sağlarım ona göre.

Sonuçlar;

* Hanna Olivia Temple ; Puan: 1 / Gerçekten çok kötü bir Rp'ydi. Betimleme sıfırdı. Verdiğim kurgudanda dışarı çıkmışsın.

* Steve J. Christensen; Puan: 1 / Ne yazık ki kendi betimlemelerini yazman gerekiyordu. Benim Rp'mdekini kopyalayıp yapıştırmak puanını ciddi oranda düşürdü. Buradaki tek zeki varlık sen değilsin. Bunun haricinde vasat bir Role play'di.

* Lena Hunter; Puan: 2 / Minator kurgun güzel olsada. Diğer öğrenciler gibi normal bir melezle dövüşmen gerekiyordu. Bu da puanını düşürdü. Ayrıca paragraf düzeni ve renklendirme yeterli değil. Bir dahaki ders'e daha iyi bir şekilde gel.

* Terra Marlayne Johnson; Puan: 4 / Renklendirme ve paragraf iyi ama betimlemelerinin daha iyi olması gerekirdi.

*Theodor Carter; Puan: 10 / Neredeyse hiç bir hata bulamadım. Kurgun oldukça başarılıydı. Diğerlerinin düştüğü bir kaç hataya düşmemişsin bu da aldığın nota etki etti.

*Satellite Morgan; Puan: 6 / Beni şaşırtanlardan birisiydin. Senden çok çok daha iyi bir Role Play bekliyordum. Ama bu Rp'nde geçmeyi hak ediyor. Betimlemelere çok daha önem vermen lazım.

*Elena Chantelle Mellark; 5 / Puanın karşılığında yazdığı gibi yeterli değildi. Bir dahaki sefere betimlemelere daha önem ver.

Evet puanlar bunlar. Sorunu olanlar bana Pm atsın demeyeceğim çünkü umrumda değil. Aldığınız ve hak ettiğiniz puanları verdim. Sınava geçenlere ve bir dahaki derse katılacaklara küçük bir ipucu; Betimleme! Dövüşü kafanızda resmedin ve öyle yazın! Hadi görüşürüz. Sınav yakında eklenecektir.
Zack Cliff Burton
Zack Cliff Burton

MesajKonu: Geri: * Bilgilendirme ve Duyurular *   * Bilgilendirme ve Duyurular  * Icon_minitimePaz Tem. 10, 2011 10:05 pm

Sınav sonuçlar;

Theodor Carter;
Not; 8 = Sınıfı geçtin Tebrikler!

Satellite Morgan Not; 7 = Sınıfı geçtin Tebrikler!

* Bilgilendirme ve Duyurular *
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bilgilendirme ve Duyurular
» Bilgilendirme
» Bilgilendirme
» Bilgilendirme
» Bilgilendirme