Orphee Küçük Tanrıça
| Konu: Pırıl Ptsi Mayıs 30, 2011 2:30 am | |
|
- Arkadaşlarım genellikle bukelemun derler bana. Her ortamda farklı bir rengim vardır benim. Kimse beni bu hatun çok enerjik, sıkıcı, pasif vb. gibi ruh halleri ile tanımlayamaz. Çünkü o an çevremdeki insanlara göre ruh halim değişkenlik gösterir. Mesela liseden arkadaşlarımla çıktığımda ayı yogi modunda olan ben, dersanede tam tersiyimdir. Genellikle arkamdan konuşulduğunda birisi "bu kız manyak enerjik nan, hızına yetişemiyorum" dediği vakit başka bir şahıs, "heyy, sen benim very very.. slow kaplumbağamdan bahsetmiyorsun herhalde?" diye bir cümle geçmesi olasıdır. Bu durum benim elimde olan bir şey değil, yapım böyle. Kimi zaman kötü, kimi zaman iyi olabiliyor bu özelliğim.
Hoşlandığım kişiler genellikle benden hep yaşça büyük insanlar olur. Bu yüzden de kırılan hep kalbim, yıkılan hep hayallerim olur .p Anam, nası unuturum en belirgin özelliğimii, çok kıskancımdır efeniim çok. İster dost olsun ister sevgili o kişiyi gerçekten seviyorsam çok kıskanırım. En yakın arkadaşım benimle samimi olduğu kadar başka bir arkadaşıyla samimi olsun cinnet geçiririm, sevdiğim erkek göz ucuyla bi kıza baksın ortalığı ayağa kaldırırım, onu o mekanda rezil ederim. Kıskançlık güvensizliktendir sözüne karşıyım. Seviyorum ki kıskanıyorum nan. Seven kıskanır, alala. Hatta öyle bir şey ki rpg aleminde bile karakterimin en yakın arkadaşının benden başka benim kadar yakın bir arkadaşı olmasını istemem. Hahaa, hatta bu yüzden ayrılmaz ikilimi bulamam rpg'de. Konuşur anlaşırız en yakınımız biz olucaz diye sonra bir bakarım açmış kurgulara başlık edinmiş beş on tane daha kanka. Olum ben gelemem öle şeye. Ne kendi karakterim ne rp karakterim, taam mı? Omg! Ne çok konuşmuşum öle nan o-0
Kalıcı olmak dileğiyle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
~ | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Pırıl Ptsi Mayıs 30, 2011 3:15 am | |
| Bu kızı yeni tanıdım. Bana karşı pek tatlı yea. Pek sevdim. Hoş geldin Pırıl^^ |
|
Orphee Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Pırıl Ptsi Mayıs 30, 2011 6:07 am | |
| Hoşbuldum teşekkür ederim (: | |
|
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Pırıl Ptsi Mayıs 30, 2011 8:17 am | |
| çok sevdim nan seni nan demek de zevkliymiiş hoşgeldin Pırıııll (bu benim 2. karakterim aldanmayalım piiliiiz ,, ben Thay) .. | |
|
Eryx von Dorff Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Pırıl Salı Mayıs 31, 2011 1:02 am | |
| Hoşgeldin Pırıl. İlk geldiğinde yardımcı olmuştum | |
|
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Pırıl Salı Mayıs 31, 2011 6:03 am | |
| Hoşgeldin Pırıl. Umarım iyi vakit geçirirsin | |
|
Atropos Tanrıça
| Konu: Geri: Pırıl Salı Mayıs 31, 2011 12:47 pm | |
| Pırııılll. Kobacan galp. <3 Ehehe hoşgeldin ki. Ben Büşra, Feronia Lilith. -mini bir hatırlatma, ehehe- Bu arada küçük Tanrı olmuşsun. Yakışmış ama ya. Ben de mi acaba küçük Tanrı hesabı açsam ne. o.O Millete karışır falanım. asdkj Atropos'la yeterince kaderlerle oynadığım yetmiştir. Zaten pek birşey de yapmıyorum. Milleti öldürüp duruyorum. -.- Seri katil izlenimi bıraktım. asdlkjh Ayrıca seninle rp yapalım tatlım ya. Hiç adam akıllı bir kurgumuz yok. -diğer site içinde söylüyorum- Burada istersen Atropos'la yaparız veya melezlerden Chione Tale yahut Anna Maria ile sen bilirsin. ama çok sevinirik oldum şimdi ben. Neyse başlığını daha fazla istila etmeden kaçıyorum, seviliyorsun. Nokta. | |
|
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Pırıl Çarş. Haz. 01, 2011 10:41 am | |
| | |
|
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Pırıl Cuma Haz. 03, 2011 8:29 am | |
| Bir deli daha. Hoşgeldin Pırıl,Başak bende | |
|