Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kim lan bu Erol Egemen?

3 posters
YazarMesaj
Adrian Black
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Adrian Black

Kim lan bu Erol Egemen? Empty
MesajKonu: Kim lan bu Erol Egemen?   Kim lan bu Erol Egemen? Icon_minitimeCuma Mayıs 27, 2011 1:30 pm

Kaybedenler Kulübü'nü izleyenler için bir geyik başlığı. Smile Umarım bu sitede bi' Allah'ın kulu çıkar şu filmi izleyen! Very Happy Arkadaşlarla saatlerce kafa yormamıza rağmen kim olduğunu bulamadık şu Erol Egemen'in. Adam Bodrum'da dokuz ay kalıp skor yapamıyormuş, zeytinyağlı barbunyaya yarım kilo şeker döküyormuş! Very Happy Evet, hakkında bildiklerimiz bunlardan ibaret.

Şimdi bu herifi bulmaya çalışalım. Ben başlıyorum.

Geçen okul tuvaletinde sigara içecektim, baktım kabinin kapısı açılmıyor. Oradaki bir arkadaşa sordum kim var burada diye. Abi Erol Egemen buradaymış sigara içiyormuş dedi. Ben de haykırdım tabii dedim kim lan bu Erol Egemen?

Spoiler:
http://fantasia.my-rpg.com
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Kim lan bu Erol Egemen?   Kim lan bu Erol Egemen? Icon_minitimeÇarş. Haz. 15, 2011 3:58 am

Onu bırak da, ne oldu biliyor musun Adriş. Shocked
O gün arkadaşlarla paintball oynuyoruz, kafama art arda 4-5 tane yedim böyle yere düştüm falan, ölüyorum sandım. Sonra bir baktım bizim takımdaki herkes yere yığılmış. İşin tuhafı, karşı takımdaki herkes de yere yapışmış. Neutral Kim yaptı bunu diye sorduk, Erol Egemen dediler. bounce Sonra ben de bağırdım kim lan bu Erol Egemen diye. pale
Lucifer J. Morgenstern
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Lucifer J. Morgenstern

MesajKonu: Geri: Kim lan bu Erol Egemen?   Kim lan bu Erol Egemen? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 4:10 am

erol egemen benim arkadaşımın dayısıymış pale

Kim lan bu Erol Egemen?
1 sayfadaki 1 sayfası