| Mazeret Bildirimi | |
|
+17Chelsea Cocteau-Evans Alyssa Lauren Franke Liliana Caprice von Dorff Eduard Ryan Longrange Satellite Morgan Julia Fackrell Adreanna B. von Dorff Elena Chantelle Mellark Alexandra Galibina Thalia A. Carter A. Anna Bianca Sentius Apollon Selene Darcy Harris Alonza Hathaway Terra M. Winchester Atropos Athena 21 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Mazeret Bildirimi Cuma Mayıs 27, 2011 6:54 am | |
| Geçerli bir mazeretiniz varsa, ünlünüzü korumaya alabilmemiz için buraya başvuru yapabilirsiniz. (Yaz tatilleri elbette geçerli mazeretlerdir.) Son dönemlerde mazeret bildirimleri için çok fazla mesaj almaya başladığım için bu bölümü açıyorum. Bana pm ile durumunu bildirmiş olan üyeler de bu bölüme hatırlatma amaçlı başvuru yaparlarsa sevinirim. Form; - Kod:
-
Ad-Soyadınız: Ünlünüz: Mazeretiniz: Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı:
Önemli uyarı; Bir ünlü için verilebilecek maksimum mazeret süresi 3 aydır. Yeterince uzun bir süre olduğunu düşünüyorum. Mazeret izinleri kısa aralıklarla tekrarlanamaz. | |
|
| |
Atropos Tanrıça
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Perş. Haz. 02, 2011 1:25 am | |
| Ad-Soyadınız: Atropos | Anna Maria Benson | Chione Tale Gladhell Ünlünüz: Katie Walder | Lane F. | Andra Mazeretiniz: Aşağıda ki tarih aralalığı itibari ile İzmir'de olacağım. Dolaysıyla karakterlerim ile fazla ilgilenmeyeceğim. Bu süre içerisinde ünlümün ve rütbemin korunmasını rica ediyorum. ^^ Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 05.06.2011 / 19.06.2011
*Mazeret kabul edildi. /Athena. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Ptsi Haz. 13, 2011 7:02 am | |
| Ad-Soyadınız: Blaine M. Johnson, Nyks, Georgina Orwell, Mnemosyne Ünlünüz: Amy Lee, Helena Bonham Carter, Ashley Benson, Katie McGrath Mazeretiniz: Uzunca bir süre anneannemlere gideceğiz. Orada bilgisayar olmadığı için siteye giremeyeceğim. Ama bilgisayar bulabilirsem girerim. Bulamama olasılığım yüksek ama. O yüzden karekterlerimle fazla ilgilenemeyeceğim için bu süre içinde ünlümün ve rütbemin korunmasını rica ediyorum. Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 20.06.11-13.08.11
|
| |
Alonza Hathaway Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Perş. Haz. 16, 2011 5:22 am | |
| Ad-Soyadınız: Alonza Hathaway Ünlünüz: Coco Rocha Ad-Soyadınız: Tiberia Vasilias Ünlünüz: behati prinsloo Mazeretiniz: Biliyosun PMden söyledim ama Türkiyeye gidiyorum ve evimde degilim. :/ Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı:
Tam olarak bilmiyorum ama bir ay falan galiba :/ Yarin yola cikicaz.
Kabul edildi. / Apollon. | |
|
| |
Selene Darcy Harris Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi C.tesi Haz. 18, 2011 2:18 am | |
| # Serena Su Hanzadeoğlu - Selene Darcy Harris - D. Juliet Sera Châtillon - Cansel Emilie Hanzadeoğlu - Persephone. # Alexandra Daddario - Evan Rachel Wood - Erin Heatherton - Kristen Stewart - Maggie Grace. # Tatile çıkıyorum. # 18.06.11 - 10.08.11 (1'inde döneriz belki ama uzama ihtimali de fazla)
Kabul edildi. / Apollon. | |
|
| |
Apollon Tanrı/Derslik Müdürü
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Paz Haz. 19, 2011 4:55 am | |
| Şöyle bir göz atılmıştır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Salı Haz. 21, 2011 1:27 pm | |
| Mazeret listesi düzenlenmiştir. - Spoiler:
*Bu forum sakin diye çocuk ünlü ayırtmaları buraya yazıyorum.
Rose & Robert ~ Mackenzie Foy Lucianna & Martin ~ Milo William Langdon Marcus & Luna ~ Suri Cruise Katherine ~ Ruby Jerins, Alexa Gerasimovich ve Joey King
Victoria Elizabert McLysé ~ Apple Martin Aldrick ~ Shiloh Jolie-Pitt Leonard ~ Grace Dever, Mackenzie Aladjem ve Chandler Canterbury Zack ~ Jackson Brundage Lily ~ Olive Cohen Isis ~ Lily Rose Melody Depp ve Jack Depp
Umarım unuttuğum yoktur. ^^
En son Athena tarafından Cuma Tem. 01, 2011 5:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Çarş. Haz. 22, 2011 7:37 am | |
| Ad-Soyadınız: Anna Bianca Fackrell | Isabella Andie | Adela Calanthe Lynn Ünlünüz: Lily Aldridge | Willa Holland | Kwon Yuri Mazeretiniz: Tatile çıkıyorum. (: Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 24.06.2011 - 25.07.2011 *Mazeret kabul edildi. /Athena. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Salı Haz. 28, 2011 7:58 am | |
| Ad-Soyadınız: Thalia Adelynn Rose Ünlünüz: Sienna Miller Mazeretiniz: Tatil =D Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 7-20 temmuz
Ad-Soyadınız: Christina Pamelia Tyler Ünlünüz: Toni Garrn Mazeretiniz: Tatiil Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 7-20 temmuz
Ad-Soyadınız: Judette Martin Ünlünüz: jessica alba Mazeretiniz: tatiiillll Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 7-20 temmuz
|
| |
Alexandra Galibina Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Perş. Haz. 30, 2011 5:17 am | |
| Ad-Soyadınız: Alexandra Galibina Ünlünüz: Zeynep Arı Mazeretiniz: Tatil. Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 1 Temmuz- 25 Temmuz
|
| |
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Cuma Tem. 01, 2011 5:02 am | |
| Mazeret listesi düzenlenmiştir. | |
|
| |
Elena Chantelle Mellark Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi C.tesi Tem. 02, 2011 11:10 pm | |
| Ad-Soyadınız: Elena C. Mellark Ünlünüz: Zooey Deschanel Mazeretiniz: Tatile çıkıyorum, bilgisayar bulamayabilirim ve siteye giremeyebilirim. Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 3-10 Temmuz (Evet, kötü bir zamanlama oldu, derslere denk geldi, ne yaparım bilmiyorum. ) Kabul edilmiştir. / Satellite Morgan. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Paz Tem. 03, 2011 11:05 pm | |
| Ad-Soyadınız: Jane Audrey,Syrena Ünlünüz: Kate Moss,Julie Ordon Mazeretiniz: Tatile gidiyorum (= Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 7-20 Temmuz bunlar yeni karakterlerim judette öldü haberiniz olsun tanrıçam onunkini kaldırabilirsiniz.
Kabul edilmiştir. / Satellite Morgan. | |
|
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Paz Tem. 03, 2011 11:44 pm | |
| Ad-Soyadınız: Adreanna B. von Dorff Ünlünüz: Candice Accola Mazeretiniz: Tatile çıkıyorum, oraya bilgisayar götürebileceğimden emin değilim. Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 12 Temmuz - 15 Ağustos. (Çok uzun biliyorum, ama bilgisayar bulursam derslere yazmaya çalışacağım.)
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Çarş. Tem. 06, 2011 10:10 pm | |
| Ad-Soyadınız: Julia Kingstam Ünlünüz:Hayley Erin Mazeretiniz: Süreyi labildiğince uzun tutum çünkü taşınıyruz ve bu bilgisayarı sm açışım falan ancak yerleştiğimiz de bir daha aça bilirim Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 2 ay
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi C.tesi Tem. 09, 2011 10:10 pm | |
| | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi C.tesi Tem. 16, 2011 9:58 pm | |
| Adınız- Soyadınız: Eduard Ryan Longrange, Ashton L. Flammé, Joseph M. Masen Ünlünüz: Xavier Samuel, Hayden Christensen, Logan Lerman Mazeretiniz: Yurt dışına çıkıyorum. Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Arılığı: 17 Temmuz - 17 Ağustos Aslında 22'sinde fakat, bir hafta içinde yapacağım hazırlıklarla falan gireceği zannetmiyorum.
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Paz Tem. 17, 2011 1:15 am | |
| | |
|
| |
Liliana Caprice von Dorff Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Cuma Tem. 22, 2011 5:28 am | |
| Ad-Soyadınız:Liliana Caprice von Dorff Ünlünüz: Krystal Meyers Mazeretiniz:Taşınıyoruz. Bu yüzden uzun süre giremeyebilirim. Tam olarak ne zaman tekrar girebilirim bilmiyorum. Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 2 ay
Onaylandı. / Satellite Morgan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Cuma Tem. 22, 2011 7:43 am | |
| | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi C.tesi Tem. 23, 2011 10:14 am | |
| *Alyssa Lauren Franke- Nina Dobrev Zellana L. Tyler-Olga Maliouk Rochelle Soluric-Katy Perry Dior L. Montana-Izabel Goulart
*İstanbuldaki evimizde havuza girip , tenis yapmayı ve kafa dinlemeyi düşünüyorum. Bilgisayar olmasına karşın , uzun bir süre bilgisayarsız bir zaman dilimi geçirmek istiyorum.
*26 Temmuz - 16 Ağustos.
|
| |
Chelsea Cocteau-Evans Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Ptsi Tem. 25, 2011 5:40 am | |
| Ad-Soyadınız: Chelsea Cocteau-Evans || Sienna V. Wideen || Helen Stanislaus Ünlünüz: Leighton Meester || Kristen Steward || Suri Cruise Mazeretiniz: Tatil denen şey. Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 31/07/2011 - 19/09/2011
|
| |
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Salı Tem. 26, 2011 2:10 am | |
| | |
|
| |
Maggie Gladhell Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Salı Tem. 26, 2011 10:33 pm | |
| Ad-Soyadınız: Maggie Gladhell | Mirabella LaPiere | Joanna Oldwin | Nadya Svensson | Atropos | Vignetta Ünlünüz: Katie Cassidy | Nathalie Edenburg | Sierra McCormick | Natalia Vodianova | Katie Walder | Jen A. Mazeretiniz: İkinci kez başvurduğumun farkındayım, fakat özel bir sebepten ötürü siteye fazla girip karakterlerimle ilgilenemeyeceğim. Bundan ötürü rütbemin vede ümlülerimin korunmasını rica ediyorum. Durumumu pm ile Athena'ya bildirdim. Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 2 Ay.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Cuma Tem. 29, 2011 1:13 am | |
| | |
|
| |
Scarlett Star Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi C.tesi Tem. 30, 2011 6:07 am | |
| Adınız-Soyadınız: Scarlett Star Ünlünüz: Anna Kendrick Mazeretiniz: Tatile çıkıyorum Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 31.07.2011 / 08.08.2011
|
| |
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Ptsi Ağus. 01, 2011 8:28 pm | |
| | |
|
| |
Annabel Lorianne Marlyn Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Çarş. Ağus. 03, 2011 9:11 pm | |
| *Annabel Lorianne Marlyn/Lily Aldridge *Isabel Catherine Senta/Erin Heatherton *Haftasonu tatile gidiyorum. Dönünce de dersanem başlayacak ve 1 ay nete giremeyeceğim. *20.09.11
| |
|
| |
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Çarş. Ağus. 03, 2011 9:25 pm | |
| | |
|
| |
Feodora H. Barthelas Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mazeret Bildirimi Çarş. Ağus. 10, 2011 4:06 am | |
| Ad-Soyadınız:Hermia Aigian Cocteau ve Feodora H. Barthelas Ünlünüz:Amanda Seyfried ve miranda kerr Mazeretiniz: Kuzenim geldi ve girmem zor oluyor en azından rp yazmam zor Ünlünüzün Korunmasını İstediğiniz Zaman Aralığı: 19 ağustosta dönecekler büyük ihtimal | |
|
| |
| Mazeret Bildirimi | |
|