Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Andy'ye Mektuplar--- Cuma Mayıs 27, 2011 5:16 am | |
| Sevgili Andy;
Nereden başlasam bilemiyorum.Öncelikle ben Bilge.8. sınıftayım ve SBS'ye hazırlanıyorum.2 haftam kaldı.Tabii ki bunlar pek de önemli değil.Söze şuradan başlayayım.Lütfen bir an önce iyileş.Şu kanserden kurtul ve ayağa kalk.Dualarım seninle.Umarım etrafında bir yerlerde hac veya Meryem Ana vardır.Unutma,bunlar sana uğur getirir.Ne diyordum?...Ha!Lütfen çabucak iyileş ve ayaklan.Seni kameraların önünde görmek istiyoruz.Spartacus:The Gods of the Arena bitti.-Tam emin değilim- kasımda Spartacus:Blood and Sand'in 2. sezonu başlayacakmış.Sensiz Blood and Sand bize haram Andy!!!Senin yerine getirdikleri adam bir şeye benzese konuşmayacağım.Ama o da yok.3 kişiden seçtiler.Ve inanırmısın Andy,o üç kişinin üçü de birbirinden beter.Bunlar 14 yaşındaki bir kızın düşünceleri.Ama seni kalpten seviyorum.Tabii ki baklavalarının da katkısı yok değil.Bencil davranmayayım.Sen hasta yatağındayken belki baklavaların gitmiştir.Olsun.Ben seni her halinle seviyorum.Sakın kansere yenik düşeyim deme.Yemin ederim 1 ay boyunca yas tutar,ağlar ve siyah giyinirim.Ve üstünde senin resmin polan bi rozet takarım.Mümkünse t-shirt falan da bastırırım.O masmavi gözlerini arenada görmek istiyorum,bunu da unutma.Bir de...Eşine,çocuklarına selam söyle(Eşine özel olarak iletiver.Çoo...oook şanslı o!Çok kıskanıyorum bunu da bilsin yani.).Çocuklarını da öp sulu sulu benim yerime.Yanaklarını da sık iyice.Çünkü unutma,ben orda olsaydım sana bile aynısını yapardım.Dediğim gibi.Seni çok özledim.Tanrı seni kutsasın Andy'm.Duaların seninle.Çabuk iyileş de gel bizim buralara.(P.S.Gelirken baklavaları unutma).Sonsuz sevgilerimle...Hep o masmavi gözlerinle bak dünyaya olur mu?...Bizi de arada hatırlayıver...
-Bilge- | |
|
| Konu: Geri: Andy'ye Mektuplar--- Cuma Mayıs 27, 2011 5:17 am | |
| Eheeeeyyy Andy'ye bağımlılık böyle bişi | |
|
Lara Croft Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Andy'ye Mektuplar--- Cuma Mayıs 27, 2011 6:27 am | |
| bilge coşmuş | |
|
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Andy'ye Mektuplar--- Cuma Mayıs 27, 2011 6:32 am | |
| BİLGE Andy manyaklığının bu kadar ilerlediğini bilmiyodum yavrum :oAma ne yalan söyliyim,ben bile seviyorum bu adamı ya,sevmeyen ölsün -Evet,baklavaların payı var - | |
|
| Konu: Geri: Andy'ye Mektuplar--- Cuma Mayıs 27, 2011 7:00 pm | |
| Manyağım di mi ^^ Adam sevilmeyek gibi değil amaaaaa Notuma bakın Ehehehe | |
|