Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hey, Ölmedim Ben !

YazarMesaj
Hope Temple
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Hope Temple

Hey, Ölmedim Ben ! Empty
MesajKonu: Hey, Ölmedim Ben !   Hey, Ölmedim Ben ! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 25, 2011 4:54 am

Öncesi için tık (:
Gözlerimi tekrar açtığımda biri ağzıma nektar dayamıştı. Zorlukla yutkunmaya çalıştım. Baş ağrım sanki beni öldürecek gibiydi, dayanamıyordum. Nektar hemen etkisini göstermeye başladı, baş ağrım biraz azaldı, karşımdaki insanları ve nerede olduğumu fark edebildim. Revirdeydim, dostlarım da yanımdaydı. "Bana ne oldu?" diye sordum yavaşça, hiç halim yoktu. "Bir şeyin yok, iyisin" dedi Barney. Ona döndüm, suratı kıpkırmızı olmuştu. Ağlamıştı belli ki. "O zaman neden ağladın?" diye sordum yeniden. Sesim o kadar kısık çıkıyordu ki, ben bile zor duyuyordum. "Ne ağlaması? Sen uyusana biraz daha!" dedi azarlarcasına ve yastığımı düzeltti. "Peki peki sustum" dedim, tam uykuya dalacakken aklıma neler olduğu geldi. "Aman tanrım!" diye doğruldum yatakta ve dayanılmaz acılarım baş gösterdi. Kaburgalarım, göğüz kafesim o kadar çok ağrıyordu ki, deli gibi bağırdım. "Aaah!" "Hey, yat ve bir daha kalkma sakın!" diye bağırdı Bar. Ben de acıyla tekrar yattım. "Amy nasıl, ona dokunmadılar değil mi? Ya Rüzgar, onu tekrar kampa getirdiniz mi?" "Hiçbir şeyi merak etme, Amy gayet iyi. Yetimhane de. Rüzgar da ahırda. Seni buraya Amy, Müdire ve Rüzgar getirdi. Sadece iyileşmene bak ve uyu" Derin bi nefes aldım ve tekrar gözlerimi kapattım.
http://scythee.tumblr.com

Hey, Ölmedim Ben !
1 sayfadaki 1 sayfası