| Oğuz. | |
|
+6Camillia Dowlickt Kevin Least Zellana L. Tyler Thalia A. Carter Clara Thompson Daemon Adonis Erechtheus 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Daemon Adonis Erechtheus Dionysos'un Çocuğu
| Konu: Oğuz. Salı Mayıs 24, 2011 10:34 am | |
| İlk defa üye olduğum bir sitede tanışma kısmına başlık açıyorum -nedense artık-. Hoşuma gitmiyor uzun bir şey yazıp aralarda ifadeler görmek bu yüzden kullanmayacağım ne kadar kasıntı bir çocukmuş demeyin. Neyse adım Oğuzhan ama Oğuz'u tercih ediyorum çünkü ismimi Oğuzan diye telafuz eden çok oluyor ve buda pek hoşuma gitmiyor. 1994 doğumlu parlak bir genç olsamda eğitim hayatım aynı parlaklığı sergileyemedi. 1. Sınıfı geçirdiğim bir hastalık yüzünden bırakmak zorunda kaldım -menenjit- ve gittiğim okul -Tarsus Amerikan Koleji- zorunlu hazırlık okutuyor. Geçen sene İngilizcemin iyi olmayışından dolayı sınıfta kaldım. Yaniii 17 yaşında hala hazırlık okuyorum -Ama geçicem bu sene sınıfı azmettim başardım - Adanalıyım bu arada, varsa içinizde Adanalı bir pm çaksın bana. Nelerden hoşlanırım falan bahsediyim azıcık: Piano çalıyorum 4 yıldır ve bateri, bir yıl olmuştur ondada. "Mario Puzzo" dışında başka bir yazarın kitaplarını okuyamıyorum ne yazık ki -Başka kitaplar sarmıyor :/- Bi dee konuşmayı pek sevmem, dinlemeyi daha çok severim. Ben küçüklüğümden beri hep yönetmen olmayı istemişimdir. Benim için çok büyük bir aşk yani Neyse Rpg'e tr-hogwarts ile başlamıştım buda sanırım 4 yıl ediyor ama çok kesik bir rp hayatım oldu toplasanız belki 2 yıl olmuştur. "Percy Jackson" diye bir seri olduğunu neredeyse yeni öğrendim. Siteye kayıt olma amacım ise mitolojiye olan merakım | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Oğuz. Salı Mayıs 24, 2011 10:11 pm | |
| Hoşgeldin Oğuz, ben İlayda. Eğer seri ile ilgili bir sorun falan olursa, bana pm atabilirsin. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Oğuz. Çarş. Mayıs 25, 2011 4:02 am | |
| Hoşgeldin,umarım az da olsa ifadelere alışırsın | |
|
| |
| Konu: Geri: Oğuz. Çarş. Mayıs 25, 2011 6:08 am | |
| Hoşbuldum, İlayda eğer bir sorum olusa mutlaka sorarım Vee ifaderle hiç bir sorunum yok sadece uzun bir şey yazdığımda hoş durmadığını düşündüğümden | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Oğuz. Çarş. Mayıs 25, 2011 7:29 am | |
| Ben Elif. ünlünü birine benzettim. Şaçları raunzel gibi ünlünün ya Neyse öhhööö. Aramıza hoşgeldinnn. Umarım iyi vakit geçirirsin. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Oğuz. Çarş. Mayıs 25, 2011 7:48 am | |
| | |
|
| |
Camillia Dowlickt Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Oğuz. Çarş. Mayıs 25, 2011 8:03 am | |
| Hoşgelmişsin. Burada bir smile olabilirdi ama sona saklıyorum. Beyza ben de. | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Oğuz. Çarş. Mayıs 25, 2011 9:49 am | |
| Hoşgeldin Oğuz, ben de Damla. Umarım iyi vakit geçirirsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oğuz. Cuma Mayıs 27, 2011 6:46 am | |
| Teşekkür ederim herkese ve hoşbuldum | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Oğuz. C.tesi Mayıs 28, 2011 3:50 am | |
| Hoşgeldin Oğuz. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Oğuz. C.tesi Mayıs 28, 2011 4:54 am | |
| Merhaba Oğuz. Ben Serap. Aydınlıyım. 16 yaşındayım vs. Bir sorunun olursa bana ulaşabilirsin. Ancak PJO'yu okumayan biri olarak kurgularda hiç yardımcı olamam, kendime bile yararım yok o konuda. Bir de ben seni başka forumlarda görmüş olabilirim. Yani her sitede bu ünlüyü mü kullanıyorsun?^^ |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Oğuz. C.tesi Mayıs 28, 2011 11:22 pm | |
| hoşgeldin Ouz | |
|
| |
| |
| |
Verfilius Heres Subduce Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Oğuz. Paz Haz. 05, 2011 9:42 pm | |
| Ah, bende Adanalıyım.Ve Mersin'de yaşıyorum.Yardımcı olabilirim diyeceğimde, PJO bilmiyorsan işin zor neyse hoş geldin. | |
|
| |
| Oğuz. | |
|